skiabox Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Επειδή συχνάζω σε Internet Cafe νομίζω ότι πλέον καπνίζουν από το δημοτικό. Ουσιαστικά όταν βλέπεις το μωρό να καπνίζει νομίζεις ότι βλέπεις ταινία επιστημονικής φαντασίας. 2
Aggeluska Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) καπνιζα 8-9 χρονια κια τωρα τα τελευταια 3 χρονια σχεδον, δεν καπνιζω. Εχω δυο παρεες που βγαινω, η μια ειναι παρεα με 2-3 καπνιστες και η αλλη δεν εχει καθολου. Γενικα με ενοχλει πολυ το καπνισμα σε κλειστο χωρο, σε ανοιχτο δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αλλά δεν μου αρεσει που μυριζουν τα ρουχα μου μετα. Γενικα πλεον και μενα μου κακοφαινεται καπως οταν βλεπω αλλους να καπνιζουν, αλλα καταλαβαινω πως ειναι εξαρτημενοι και πως τους ειναι δυσκολο να το κοψουν γιατι και εγω ημουν εξαρτημενος. Τωρα, απο τοτε που σταματησα να καπνιζω δεν ημουν ποτε με κοπελα που ητανε καπνηστρια οποτε δεν μπορω να ξερω αν με ενοχλει πολυ σε αυτο το κομματι, τοσο που να μην κανω σχεση με καπνηστρια offtopic: Εμενα πεφτουν πολυ στα ματια μου ανθρωποι που ειναι πορωμενοι με την μπαλα και μια ομαδα, ξερεις αυτοι που λενε "εμεις σας νικησαμε" που με το εμεις εννοουνε την ομαδα τους. Οι φανατικοι. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από Aggeluska 2
skiabox Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Aggeluska είπε καπνιζα 8-9 χρονια κια τωρα τα τελευταια 3 χρονια σχεδον δεν καπνιζω. Εχω δυο παρεες που βγαινω, η μια ειναι παρεα με 2-3 καπνιστες και η αλλη δεν εχει καθολου. Γενικα με ενοχλει πολυ το καπνισμα σε κλειστο χωρο, σε ανοιχτο δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αλλά δεν μου αρεσει που μυριζουν τα ρουχα μου μετα. Γενικα πλεον και μενα μου κακοφαινεται καπως οταν βλεπω αλλους να καπνιζουν, αλλα καταλαβαινω πως ειναι εξαρτημενοι και πως τους ειναι δυσκολο να το κοψουν γιατι και εγω ημουν εξαρτημενος. Το θέμα είναι να ζεις σε κανονική χώρα με νόμους, και όχι σε χώρο αποτελούμενο από ένα συνοθύλευμα συντεχνιών και να καταλαμβάνουν οι καπνιστές το 5% του χώρου μιας πόλης και όχι το 95% όπως γίνεται σε μπανανίες. 1
aaron Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, skiabox είπε Επειδή συχνάζω σε Internet Cafe νομίζω ότι πλέον καπνίζουν από το δημοτικό. Ουσιαστικά όταν βλέπεις το μωρό να καπνίζει νομίζεις ότι βλέπεις ταινία επιστημονικής φαντασίας. Είναι πολύ λυπηρό και πρέπει να προβληματίσει τους καπνιστές το γεγονός οτι δημιουργούν πρότυπα στην επόμενη γενιά.
logistoulis Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, skiabox είπε Επειδή συχνάζω σε Internet Cafe νομίζω ότι πλέον καπνίζουν από το δημοτικό. Ουσιαστικά όταν βλέπεις το μωρό να καπνίζει νομίζεις ότι βλέπεις ταινία επιστημονικής φαντασίας. εγώ πάλι νομίζω ότι οι πιο νέοι καπνίζουν πολύ λιγότερο σε σχέση με τους αντίστοιχους νέους στο παρελθόν Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από logistoulis 1
skiabox Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, aaron είπε Είναι πολύ λυπηρό και πρέπει να προβληματίσει τους καπνιστές το γεγονός οτι δημιουργούν πρότυπα στην επόμενη γενιά. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ Έλληνα που να νοιάζεται για την επόμενη γενιά. 2
Aggeluska Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 3 minutes ago, aaron said: Είναι πολύ λυπηρό και πρέπει να προβληματίσει τους καπνιστές το γεγονός οτι δημιουργούν πρότυπα στην επόμενη γενιά. ενας σημαντικός παράγοντας που καπνίζουν μικρά παιδιά είναι οτι τους τα πουλάνε στα περιπτερά. Τα τσιγάρα πρέπει να πωλούνται με επίδειξη ταυτότητας και οχι έτσι χύμα. 2
HALF EVIL Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Αν και μη καπνιστής πλέον, το ύφος και το στυλ και τα συμπερσσματα του ts, παραπέμπουν σε Ταλιμπαν. 2 2
aaron Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Aggeluska είπε ενας σημαντικός παράγοντας που καπνίζουν μικρά παιδιά είναι οτι τους τα πουλάνε στα περιπτερά. Τα τσιγάρα πρέπει να πωλούνται με επίδειξη ταυτότητας και οχι έτσι χύμα. Συμφωνώ απόλυτα, αλλά αν το παιδί έχει μεγαλώσει μέσα σε σπίτια και αυτοκίνητα με καπνό δυστυχώς ο εγκέφαλός του ήδη έχει εθιστεί στην νικοτίνη και όταν ενηλικιωθεί θα μπορεί νόμιμα να αγοράσει καπνό.
randomcat Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 καπνιζα 68-69 χρονια και τωρα τα τελευταια 40 χρονια σχεδον δεν καπνιζω. Εχω δυο παρεες που βγαινω, η μια ειναι παρεα με 33-34 καπνιστες και η αλλη δεν εχει καθολου. Γενικα με ενοχλει πολυ το καπνισμα σε κλειστο χωρο, σε ανοιχτο δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αλλά δεν μου αρεσει που μυριζουν τα ρουχα μου μετα. Γενικα πλεον και μενα μου κακοφαινεται καπως οταν βλεπω αλλους να καπνιζουν, αλλα καταλαβαινω πως ειναι εξαρτημενοι και πως τους ειναι δυσκολο να το κοψουν γιατι και εγω ημουν εξαρτημενος. 1
skiabox Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Αν και μη καπνιστής πλέον, το ύφος και το στυλ και τα συμπερσσματα του ts, παραπέμπουν σε Ταλιμπαν. Πακιστανό ταλιμπάν ή αφγανό; Λογικά οι πρώτοι πρέπει να είναι αγριότεροι. Διάβασα σήμερα ότι όσους λάθρο πακιστανούς τους γυρνάνε πίσω με αεροπλάνο στο Πακιστάν οι αρχές τους κόβουν από ένα δάχτυλο. 1
Aggeluska Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 4 minutes ago, aaron said: Συμφωνώ απόλυτα, αλλά αν το παιδί έχει μεγαλώσει μέσα σε σπίτια και αυτοκίνητα με καπνό δυστυχώς ο εγκέφαλός του ήδη έχει εθιστεί στην νικοτίνη και όταν ενηλικιωθεί θα μπορεί νόμιμα να αγοράσει καπνό. τοτε πρεπει ο γονιος να μην καπνιζει σπιτι, να καπνιζεις σε καποιον χωρο εξω και να μην τον βλεπει το παιδι. π.χ μπαλκονι. 1 minute ago, randomcat said: καπνιζα 68-69 χρονια και τωρα τα τελευταια 40 χρονια σχεδον δεν καπνιζω. Εχω δυο παρεες που βγαινω, η μια ειναι παρεα με 33-34 καπνιστες και η αλλη δεν εχει καθολου. Γενικα με ενοχλει πολυ το καπνισμα σε κλειστο χωρο, σε ανοιχτο δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αλλά δεν μου αρεσει που μυριζουν τα ρουχα μου μετα. Γενικα πλεον και μενα μου κακοφαινεται καπως οταν βλεπω αλλους να καπνιζουν, αλλα καταλαβαινω πως ειναι εξαρτημενοι και πως τους ειναι δυσκολο να το κοψουν γιατι και εγω ημουν εξαρτημενος. χαχα. 1
skiabox Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, randomcat είπε καπνιζα 68-69 χρονια και τωρα τα τελευταια 40 χρονια σχεδον δεν καπνιζω. Εχω δυο παρεες που βγαινω, η μια ειναι παρεα με 33-34 καπνιστες και η αλλη δεν εχει καθολου. Γενικα με ενοχλει πολυ το καπνισμα σε κλειστο χωρο, σε ανοιχτο δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αλλά δεν μου αρεσει που μυριζουν τα ρουχα μου μετα. Γενικα πλεον και μενα μου κακοφαινεται καπως οταν βλεπω αλλους να καπνιζουν, αλλα καταλαβαινω πως ειναι εξαρτημενοι και πως τους ειναι δυσκολο να το κοψουν γιατι και εγω ημουν εξαρτημενος. Πες μας και τι πίνεις και ζεις τόσα χρόνια όμως!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 1 minute ago, randomcat said: καπνιζα 68-69 χρονια και τωρα τα τελευταια 40 χρονια σχεδον δεν καπνιζω Μιλάς με γρίφους γέροντα... 😛
skiabox Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Μιλάς με γρίφους γέροντα... 😛 Είναι από αυτό που πίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις