Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, είμαι σε αναμονή για αναβάθμιση της γραμμής μου (adsl 24) σε (vdsl 50 Vodafone) υπάρχει κάποιο σχέδιο για την σωστή συνδεσμολογία; διότι έχω μπερδευτεί κάθε φορά βλέπω κάποιο διαφορετικό στο διαδίκτυο και δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό.η κοπέλα στης πωλήσεις επίσης με ενημέρωσε πως θα είναι voip πλέον και στο σπίτι έχω μια τηλεφωνική συσκευή δεν έχουμε σκοπό να βάλουμε κάποια δεύτερη.σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. 

ΥΓ: δεν γνωρίζω πιο ρούτερ θα μου αποστείλουν από όσο είδα στον λογαριασμό μου είναι ένα λευκό zte σε σύγκριση με το πατρικό μου που είχαν δώσει το Vodafone h300s

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε θα αφήσω στο φίλτρο το καλώδιο ADSL που φεύγει από τον τοίχο και στην συνέχεια στο ρούτερ και θα βγάλω απλώς από το φίλτρο το phone και θα το βάλω στο ρούτερ;δηλαδή το φίλτρο πάνω να έχει μόνο το ADSL καλώδιο και το phone κενό;

Δεν χρειάζεται κάτι όπως στην φωτογραφία;

Screenshot_2019-05-01-00-41-45-737_com.android.browser.png

Επεξ/σία από kagkouras
Δημοσ.

Αφήνεις τα πάντα όπως έχουν και απλά συνδέεις την τηλεφωνική συσκευή σου στην υποδοχή του μόντεμ ρούτερ.

Δημοσ.

Τηλεφωνική συσκευή έχω μια.μπριζες τηλεφώνου έχω 3 στο σπίτι.το σχέδιο δηλαδή που πρόσθεσα πιο πάνω φαντάζομαι είναι λάθος δεν πρέπει να το συνδέσω ετσι όπως είναι στην φωτογραφία;

Δημοσ.

Επειδή το σχέδιο το συγκεκριμένο έψαξα και το είδα αρκετές φορές βλέπω ότι όλες είναι διπλές οι μπριζες εμένα είναι Μονή, συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός απλά προσπαθώ να καταλάβω μην το συνδέσω λάθος.πχ στο ADSL το έχω μπριζα -φιλτρο στο φίλτρο βάζω το ένα καλώδιο που θα πάει στο adsl στο ρούτερ και στο phone του τηλεφώνου.τωρα για το vdsl θα πρέπει να βάλω μπριζα-φιλτρο- καλώδιο vdsl που πάει στο μόντεμ και το phone θα το αφήσω κενό στο φίλτρο και θα το βάλω καρφωτο πάνω στο μόντεμ;

Δημοσ.

Το ρουτερ καρφι στην πριζα

Το τηλεφωνο καρφι στο TEL1 του ρουτερ

Οχι φιλτρα κτλ κι ας τα εχει η συσκευασια η το σχεδιαγραμμα

Ανεμενε ομως το sms ενεργοποιησης απο Voda

• Thanks 1
Δημοσ.

Εφόσον θέλεις να χρησιμοποιήσεις  κ άλλες συσκευές τηλεφώνου τότε χρειάζεσαι διπλή πρίζα ώστε να κάνεις την επιστροφή.  Αν δεν έχεις τέτοιον σκοπό, δεν χρειάζεσαι διπλή  αλλά θα πρέπει να ξεσυνδεσεις το καλώδιο που πηγαίνει στις άλλες πρίζες. Για να στο γράψω πιο απλά..από τον κατανεμητη του ΟΤΕ έξω από το σπίτι σου, έως τη σύνδεση στο μόντεμ να μη υπάρχει διακλάδωση. 

Δημοσ.
Στις 3/5/2019 στις 4:21 ΜΜ, kagkouras είπε

Απλός λητος και ωραίος.σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου .

Συγγνώμη δηλαδή, η δική μου απάντηση πιο πάνω που είναι ίδια ακριβώς γιατί δεν σου έκανε?

Στις 2/5/2019 στις 9:45 ΠΜ, zx1234r είπε

Αφήνεις τα πάντα όπως έχουν και απλά συνδέεις την τηλεφωνική συσκευή σου στην υποδοχή του μόντεμ ρούτερ.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Συγγνώμη δηλαδή, η δική μου απάντηση πιο πάνω που είναι ίδια ακριβώς γιατί δεν σου έκανε?

Γιατί πολύ απλά φίλτρα σπλιτερ κλπ δεν χρειάζονται, όπως τα είπε ο φίλος από πάνω απλά και ωραία.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, chios είπε

Γιατί πολύ απλά φίλτρα σπλιτερ κλπ δεν χρειάζονται, όπως τα είπε ο φίλος από πάνω απλά και ωραία.

Μα αυτό έγραψα κι εγώ.

Δημοσ.
Στις 2/5/2019 στις 9:45 ΠΜ, zx1234r είπε

Αφήνω τα πια όπως έχουν;δεν μου έδωσες μια εξήγηση με τα φίλτρα; χωρίς τα φίλτρα; αυτή ήταν και η ερώτηση μου .όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ όλους που αφιερώσατε χρόνο να με βοηθήσετε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...