chris72gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Μηπως ειχες ανοικτο και το ProgDVB παραλληλα? Κι εγω SkyStar2 εχω και δεν ειχα τετοιο προβλημα.Εχεις κατεβασει το codecs pack?
lipdim1973 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Oxi den exo anoikto to ProgDVB,to exo bgalei kai telios apo to pc.Exo katebasei kai to codecs pack. Kanena allo programa gia aythn thn karta yparxei ?
Reginald Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Kai ego exo to idio provlima,den paizoun ta kleista.Exo kanei olous tous syndiasmous,na ta rixo xima opos sto progdvb,na ta valo ston fakelo plugin na valo ena kai ena ktl ktl alla pali tpt Vasika omos den to polyepsaxa giati outos i allos den to xrisimopoio apla symvenei to idio me ton lipdim1973
FELIX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 emena doulepse me thn mia.kai to pcaki mou einai mono p3 1000.any way,yparxoun enalaktika to mytheatre,to wach tv pro,to multidec kai alla alla oxi toso kala oso ta proanafer8enta 2
chris72gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Καποιος μπορεί να μου πει γι αυτό: - κατεβασα το snitch v3 beta4 και το εκανα extract στο φακελο του ProgDVB. Αυτο κανει update στο softcam μονο τα κλειδια του Nacr**ion? Ποτε κανει update αυτόματα? Αν κανει μονο για το Nacr**ion για τα υπόλοιπα υπάρχει καποιο αλλο plugin για να γίνονται αυτοματα update? ή πρεπει να ψάχνω καθε τόσο για καινουργιο softcam? - Το yankse θέλει κάποιες extra ρυθμισεις γιατί αντιμετωπίζω το εξης προβλημα. Καναλια που δείχνουν γύρω στο 50% σημα (ενω αλλες μερες τα βλεπω κανονικα) δεν μου εμφανίζονται. Επισης καποιο καναλι που το πιανω γύρω στο 50% μετά απο λιγο μπορει να μου λεει 0%. Αυτο ειναι φυσιολογικο?? Aυτά όλα στο ProgDVB. To πιο τρελό!! είναι το εξής, τη στιγμη που το progDVB μου δειχνει σε συγκεκριμενο καναλι 0% μπαινω στο dreamDVB και μου το δειχνει κανονικα (βεβαια το DreamDVB δεν μου δειχνει αλλα καναλια και κολλαει πολλες φορες). Εχουν σχεση οι ρυθμισεις στο channel property?? Tα ECM ίσως? δεν εχω ιδέα απο αυτά. Παιδια please βοήθεια!!!! γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα
chris72gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Οσον αφορά το προβλημα που αντιμετωπιζα στο δευτερο ερωτημα μου (βλεπε πιο πανω) σχετικα με το σημα στο ProgDVB τελικα το βρήκα μονος μου (Βεβαια δεν είδα και ιδιαιτερο ενδιαφερον απο καποιον να βοηθησει.Τελος παντων). Απεγκαταστησα το ProgDVB και το ξαναεκατεστησα παλι. Το προβλημα οπως φαινεται μαλλον εχει ληθει, και νομιζω πως οφειλοταν στο οτι, ειχα εγκαταστησει το καινουργιο yankse 1.2 πανω στο παλιο (χωρις να το σβήσω) Αυτα για οποιον αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα!!! Στο πρωτο ερωτημα μου μπορει καποιος???
Reginald Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 to snitch kanei se ola auto update oxi mono sta nagra,yparxei kai allo tetoio programa (fenrir) apla kata kairous se kapoia systimata stamatane to update mexri na vgei i kainourgia version kai vazoume to allo. An ta valeis kai ta dyo den tha katafereis tpt,den boroune na doulepsoune mazi.To yankse den thelei epipleon rythmiseis opos to vazeis etsi to afineis. ayta
chris72gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Ευχαριστω, Reginald. Το find Keys στο snitch πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο? ή κανει μονο του update καθε φορα που ανοιγω το ProgDVB?
Reginald Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 ego pantos den ta exo peiraxei,opos ta evala etsi ta afisa,se mena einai tsekarismeno...opote mallon etsi prepei na einai
ddjpp Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 kalhmera paidia ! poy ta brhskoyme ta softcam ????
FELIX Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 epeidi blepw ollo kai perisoteros kosmos asxoleite me skystar (kai kala kanei)as rixei mia matia edw: http://www.dvbskystar.wz.cz/links.html exei arketo endiaferon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.