Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εχω το παραπάνω κινητό  με πάροχο την vodafone   με κάρτα  και παρουσιάζει το εξής πρόβλημα.

Πολλές φορές με καλούν και ο καλών ακούει μήνυμα ότι  το κινητό μου δεν είναι διαθέσιμο.

Το κινητό μου όμως είναι ανοικτό και έχει σήμα .

Σε λίγο η vodafone μου στέλνει μήνυμα ότι είχα μια κλήση από το τάδε νούμερο

Γιατί η vodafone  βλέπει το κινητό μου  κλειστό.

Υπ όψιν ότι δεν το χρησιμοποιώ τακτικά και μπορεί να περάσουν μέρες χωρίς να κάνω ή να δεχτώ κλήσεις.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό ;

Δημοσ.

Με άλλον πάροχο κάνει το ίδιο?

Γιατί αν δεν το κάνει αυτό σημαίνει ότι φταίει η Vodafone .

Αν όμως το κάνει τότε φταίει το κινητό.

Δημοσ.

Μου θυμίζει πολύ αυτό που μου συνέβη εχθές. Έχω ένα S7 3 ετών ως δεύτερο. Χαλάει το S8 του αδερφού μου, και του το δίνω αφού το έκανα hard reset. Το σετάρω κανονικά με όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί, παίρνω τηλέφωνο τον δικό μου αριθμό από την δική του sim και όλα καλά. Και οι δύο εδώ έχουμε καρτοκινητό cu. Στη συνέχεια δοκιμάζω το αντίστροφο, δηλαδή να καλέσω εγώ και δεν καλεί καν, αλλά προωθεί την κλήση. Δοκιμάζω να μπω στις ρυθμίσεις προώθησης από τον dialer, και δεν τις ανοίγει καθόλου. Και παρατηρώ το εξής κουφό. Αν καλέσω από Cosmote τον καλεί, από Vodafone όχι. Στη συνέχεια αλλάζω κάρτες sim και βάζω τη δικιά μου στο S7 και παρουσιάζει την ίδια συμπεριφορά. Δεν έδωσα σημασία ιδιαίτερη γιατί το έχω πειραγμένο για να γίνει dual SIM, και λέω πως ίσως να έχει να κάνει. Σήμερα μετά από reset έβαλα την κάρτα τη δικιά μου και δούλευε κανονικά. Επίσης όταν είχε πρόβλημα πρόσεξα πως δεν εμφανιζόταν όταν έβαζα τύπο δικτύου 2G. Για δοκίμασέ το κι εσύ το τελευταίο να δεις αν αλλάζει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...