mitspetr Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Τι είναι αυτά που λες ρε μαέστρο; Τι θά παίζει ψηλά το sub και θα βρωμίζει ο ήχος; Δεν είναι σοβαρή απάντηση αυτή... Εκεί που φτάνει ο δορυφόρος θα αναλαμβάνει το sub. Δεν είναι άσχημα για τόσα δά ηχειάκια τα 65hz. To αν θα γεμίσει τον χώρο του είναι άλλη ιστορία.. Όσο για τον 5κάναλο που έχει με τον 7κάναλο που χρειάζεται για να έχει τα extra Atmos αντανάκλασης, είναι αυτό που είπα εξαρχείς ότι θα μπει σε περιπέτειες. Μια χαρά θα δουλέψει σε 5κάναλο αλλά θα γλυκαθεί αργότερα και θα θέλει να αλλάξει ενισχυτή. Υπόψιν δεν πουλάω ηχεία όπως μερικοί στα φόρουμ ,την εμπειρία μου είπα μετά από ακρόασης τους και σίγουρα έχω αρκετά εκπαιδευμένο αυτί .. Αυτα και τα ρέστα μου, ας κάνει ο καθένας ότι θέλει Τα ηχεία που πρότεινες δεν κάνουν για τον ενισχυτή που έχει. Θέλει ενισχυτή 7 καναλιών ενώ έχει 5 καναλιών. Ένα το κρατούμενο. Το subwoofer με το οποίο συνοδεύονται τα ηχεία που... κατεβαίνουν μέχρι 65Hz (κι εγώ κατεβαίνω το Έβερεστ άμα λάχει) είναι τραγικά μικρό και ανεπαρκές για να παίξει από τα υποτιθέμενα... 65Hz και κάτω. Τι κάτω δηλαδή που έτσι όπως τα λέει η Focal είναι σαν να σου λέει πάρε άλλο subwoofer. Δύο οι... κρατούμενοι. O ενισχυτής που έχει ο φίλος δεν έχει ξεχωριστή ρύθμιση από ποιο σημείο και κάτω θα παίζουν τα εμπρός και από ποιο σημείο και κάτω θα παίζουν τα υπόλοιπα. Τρεις... και το λουρί της μάνας. Το κεντρικό ηχείο των Focal πρέπει να παίζει όρθιο γιατί αλλιώς το tweeter είναι παράκεντρο, ακόμα ένα foul στο σχεδιασμό.. Τέσσερις οι κρατούμενοι, ήδη παίζουν μπιρίμπα δηλαδή παίζουν όπως το κεντρικό του σετ που πρότεινες. Αυτό που έγραψα για τα sub και τους δορυφόρους ισχύει στο ακέραιο. Προτιμούμε κανονικά ηχεία που καλύπτουν περισσότερο φάσμα, ακριβώς για να μην αναγκάζεται το subwoofer να παίζει σε συχνότητες που δεν είναι σχεδιασμένο γι' αυτές. Μη σου πω ότι κανονικά θα έπρεπε να μην ανεβαίνουν πάνω από τη δεύτερη οκτάβα τα sub, αλλά κομμάτια να γίνει, ας όψεται η οικονομία. Πέντε οι κρατούμενοι... καλύτερα να παίξουν κανένα μπασκετάκι και να αφήσουν τον ήχο σε κάποιους που τον κατανοούν καλύτερα. Δεν ξέρω αν πουλάς ή όχι ηχεία, αλλά keep your day job, καθώς αν πούλαγες το πιο πιθανό θα ήταν να στα επέστρεφαν ως απαράδεκτες προτάσεις. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Κατάλαβα. Όπως είπες, η φυσική δεν αλλάζει. Q acoustics και τα KEF T105 είναι αυτά που μου πρότειναν και αλλού για την κατηγορία που τα θέλω. Η τελική μου ερώτηση είναι αν θα δω τελικά διαφορά σε σχέση με αυτά που έχω, διαφορά τόση ώστε να επενδύσω τα χρήματα που ζητάνε. Αν είναι να δώσω 1000€ για marginal διαφορά, το αφήνω ως έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 36 λεπτά πριν, mitspetr είπε Τα ηχεία που πρότεινες δεν κάνουν για τον ενισχυτή που έχει. Θέλει ενισχυτή 7 καναλιών ενώ έχει 5 καναλιών. Ένα το κρατούμενο. Το subwoofer με το οποίο συνοδεύονται τα ηχεία που... κατεβαίνουν μέχρι 65Hz (κι εγώ κατεβαίνω το Έβερεστ άμα λάχει) είναι τραγικά μικρό και ανεπαρκές για να παίξει από τα υποτιθέμενα... 65Hz και κάτω. Τι κάτω δηλαδή που έτσι όπως τα λέει η Focal είναι σαν να σου λέει πάρε άλλο subwoofer. Δύο οι... κρατούμενοι. O ενισχυτής που έχει ο φίλος δεν έχει ξεχωριστή ρύθμιση από ποιο σημείο και κάτω θα παίζουν τα εμπρός και από ποιο σημείο και κάτω θα παίζουν τα υπόλοιπα. Τρεις... και το λουρί της μάνας. Αυτό που έγραψα για τα sub και τους δορυφόρους ισχύει στο ακέραιο. Προτιμούμε κανονικά ηχεία που καλύπτουν περισσότερο φάσμα, ακριβώς για να μην αναγκάζεται το subwoofer να παίζει σε συχνότητες που δεν είναι σχεδιασμένο γι' αυτές. Μη σου πω ότι κανονικά θα έπρεπε να μην ανεβαίνουν πάνω από τη δεύτερη οκτάβα τα sub, αλλά κομμάτια να γίνει, ας όψεται η οικονομία. Δεν ξέρω αν πουλάς ή όχι ηχεία, αλλά keep your day job, καθώς αν πούλαγες το πιο πιθανό θα ήταν να στα επέστρεφαν ως απαράδεκτες προτάσεις. Είπα να μην το συνεχίσω αλλά τσιγκλάς. Ένα το κρατούμενο.... Μια χαρά θα παίξει με τον 5κάναλο απλά δεν θα συνδέσει τα Atmos κανάλια. Του μένουν 2 κανάλια για ενδεχόμενη αναβάθμιση γιαυτο εξαρχής αναφέρθηκα σε περιπέτειες . Δυο οι κρατούμενοι... Το πόσο κατεβαίνουν οι δορυφόροι και το πόσο είναι το φάσμα χαμηλών που θα παίξει το sub δεν είναι υποκειμενικό όταν αναφέρεσαι στην focal. Το αν θα καλύψει τον χώρο του ,ναι είναι κατά περίπτωση.. Το λουρί της μάνας δεν το χρειάζεσαι . Τι ρυθμίσεις θες για τα περιφέρειακα ; dvd audio θα ακούει; Το ότι προτιμάται κανονικά ηχεία μέσα , αυτό έλειπε . Όσο για το day job.....άστο μην το ζορίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Παιδιά ειρήνη υμίν και για να το κλείσουμε ας μιλήσουμε απλά Ελληνικά. Έστω ότι θα πάω για τα KEF T105 ή τα focal ή τα Q acoustics. Και τα 3 θα ζητήσουν 1000€ επιπλέον αφού βρω να πουλήσω τα τωρινά μου KEF. Ότι θα είναι καλύτερα θα είναι, αυτό δεν το συζητώ. Το έρωτημα είναι άλλο. Αξίζει; Αξίζει να κάτσω να ασχοληθώ, να πληρώσω και να εγκαταστήσω ή θα δω μικρές διαφορές όχι τόσο άξιες αναφοράς για 1000€ και θα κλαίω 2 μηνιάτικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Βασικά αν δεν πας σε μεγάλα ηχεία δεν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Είπα να μην το συνεχίσω αλλά τσιγκλάς. Ένα το κρατούμενο.... Μια χαρά θα παίξει με τον 5κάναλο απλά δεν θα συνδέσει τα Atmos κανάλια. Του μένουν 2 κανάλια για ενδεχόμενη αναβάθμιση γιαυτο εξαρχής αναφέρθηκα σε περιπέτειες . Δυο οι κρατούμενοι... Το πόσο κατεβαίνουν οι δορυφόροι και το πόσο είναι το φάσμα χαμηλών που θα παίξει το sub δεν είναι υποκειμενικό όταν αναφέρεσαι στην focal. Το αν θα καλύψει τον χώρο του ,ναι είναι κατά περίπτωση.. Το λουρί της μάνας δεν το χρειάζεσαι . Τι ρυθμίσεις θες για τα περιφέρειακα ; dvd audio θα ακούει; Το ότι προτιμάται κανονικά ηχεία μέσα , αυτό έλειπε . Όσο για το day job.....άστο μην το ζορίζεις Στα μισά απάντησες απ' όσα έγραψα και απάντησες και λάθος. Φαντάζομαι στα υπόλοιπα foul που κατέδειξα αναφορικά με το σετ που πρότεινες, συμφωνείς. Οπότε πάμε παρακάτω. Πάμε να καταλάβεις πόσο λάθος είναι αυτά που απάντησες: Του προτείνεις να πληρώσει για επτακάναλο σετ ηχείων ενώ ο ίδιος έχει ενισχυτή πεντακάναλο. Με την ίδια λογική γιατί δεν του προτείνεις σύστημα ηχείων για εντεκακάναλο ενισχυτή; Ο φίλος είναι ξεκάθαρος. Έγραψε με τον ενισχυτή που έχει. Οι ρυθμίσεις και το bass management που έχει ο ενισχυτής του φίλου τα γνωρίζεις; Γνωρίζεις ας πούμε ότι με το σετ των ηχείων που προτείνεις ότι δεν έχει τη δυνατότητα να ορίσει σημείο αποκοπής ανά ομάδα ηχείων; Φυσικά και δεν είναι υποκειμενικό όταν συζητάμε για ηχεία που άλλο φάσμα καλύπτουν τα εμπρός, άλλο τα πίσω και άλλο τα atmos modules που έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει. Σκέψου τι του έχεις προτείνει, μετά δες τις προδιαγραφές της Focal (σιγά τα ωά, επειδή είναι Focal δεν σημαίνει τίποτε) και πες μου εσύ που θα έβαζες την αποκοπή για τα εμπρός ηχεία, λέμε τώρα αν όπως υποστηρίζεις πάρει κάποιον άλλον ενισχυτή. Περιμένω απάντηση σε αυτό το τελευταίο ειδικά για να καταλάβω πόσο σχετικός είσαι τελικά με το επάγγελμα που λες ότι σε ζορίζει. Αντιγράφω τα specs των εμπρός και πίσω, όπως τα αναφέρει η Focal: Front: Frequency Response (+/-3dB) 65Hz to 25KHz Low frequency point -6dB 60Hz Surround: Frequency response (+/-3dB) 70Hz to 25kHz Low frequency point (-6dB) 66Hz Για να δούμε... 11 λεπτά πριν, iazriel είπε Παιδιά ειρήνη υμίν και για να το κλείσουμε ας μιλήσουμε απλά Ελληνικά. Έστω ότι θα πάω για τα KEF T105 ή τα focal ή τα Q acoustics. Και τα 3 θα ζητήσουν 1000€ επιπλέον αφού βρω να πουλήσω τα τωρινά μου KEF. Ότι θα είναι καλύτερα θα είναι, αυτό δεν το συζητώ. Το έρωτημα είναι άλλο. Αξίζει; Αξίζει να κάτσω να ασχοληθώ, να πληρώσω και να εγκαταστήσω ή θα δω μικρές διαφορές όχι τόσο άξιες αναφοράς για 1000€ και θα κλαίω 2 μηνιάτικα; Κάνε την καρδιά σου πέτρα και πήγαινε σε ηχεία ραφιού. Έτσι θα πάρεις κατ' αρχήν μεγαλύτερο ήχο. Και από sub δες το 10ιντσο ή το 12ιντσο της σειράς που έγραψα αναλυτικά στην πιο πίσω σελίδα. Αυτό εφ' όσον θέλεις να δεις διαφορά και να είναι αισθητή και να μην κυνηγάς διαφορές καλύτερων-χειρότερων σετ δορυφόρων/sub. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, mitspetr είπε Κάνε την καρδιά σου πέτρα και πήγαινε σε ηχεία ραφιού. Έτσι θα πάρεις κατ' αρχήν μεγαλύτερο ήχο. Και από sub δες το 10ιντσο ή το 12ιντσο της σειράς που έγραψα αναλυτικά στην πιο πίσω σελίδα. Αυτό εφ' όσον θέλεις να δεις διαφορά και να είναι αισθητή και να μην κυνηγάς διαφορές καλύτερων-χειρότερων σετ δορυφόρων/sub. Δεν είναι θέμα καρδιάς, είναι θέμα πρωτίστως παιδιού και συζύγου και τσέπης σε δεύτερη φάση. Η λύση δορυφόρων/sub είναι μόνο ότι μπορώ να βάλω στο σπίτι και αυτό με συγκεκριμένο budget όπως ανέφερα στην αρχή συν τυχόν πώληση των τωρινών KEF. Οπότε ψάχνω εκεί ότι καλύτερο μπορώ. Απ'ότι κατάλαβα, αν πάω έστω στα KEF T105 πες ή σε Focal, δεν θα δω την διαφορά που να δικαιολογεί το χιλιάρικο οπότε μάλλον το ξεχνάω για τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω δεν έχεις καταλάβει πως τα Focal που σου προτάθηκαν έχουν ήδη βάθος 19 πόντους και ποιος ξέρει πόσο ακόμα αν τα βάλεις στην επιτοίχια βάση τους. Θα έχεις πληρώσει δηλαδή ηχείο δορυφόρο με μέγεθος κανονικού ηχείου ραφιού. Βγάλτα από την εξίσωση τα Focal κατά τη γνώμη μου, δεν είναι εκείνο που ψάχνεις. Πήγαινε σε ένα αξιοπρεπές subwoofer και ψάξε για κανονικά ηχεία μικρού βάθους. Αυτά εδώ ας πούμε έχουν βάθος 15,2 πόντους ακριβώς. Εσύ δεν έθεσες όριο τους 15 πόντους βάθος αν θυμάμαι καλά κάπου; https://www.svsound.com/products/prime-satellite Αλλά όπως βλέπεις οι νόμοι της Φυσικής είναι αμείλικτοι. Ακόμα και σε αυτά υπάρχει ένα όριο στο πόσο χαμηλά πάνε. Περίπου όσο τα μπροστινά Focal απλά με μικρότερο μέγεθος. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Με λίγο ψάξιμο και αρκετή τιμολογιακή υπέρβαση, βρήκα τα εξής: Woofer SVS PB-1000. FC Polk audio S35e. 4 Satellites S10e. Χωροταξικά είναι ότι πρέπει, τιμολογιακά θα κάνω το σκ@τό μου παξιμάδι αλλά θα είναι σοβαρό upgrade σε σχέση με τα τωρινά KEF 1005; Όλα τα παραπάνω συνδεδεμένα στο RX-V483 που υπόψιν δεν αλλάζει για κανένα λόγο Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από iazriel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Όσο πάρχει ο περιοριστικός παράγοντας σε μεγέθη ή χωροταξικά, δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να φτάσεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Θα κάνεις συμβιβασμούς αναπόφευκτα και συνειδητά. You can either enlarge the whole system piece by piece or go for an enlarged version of sat/sub speakers έλεγε η γιαγιά μου και είχε δίκιο. Από αυτά που έχεις τώρα, καλύτερα είναι αυτά που λες αλλά η συνταγή που έχεις επιλέξει θυμίζει ανορθόδοξο πόλεμο. 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Κατάλαβα. Μεγαλύτερα ηχεία να πάρω δεν παίζει εκτός αν γκρεμισω τοίχους και αλλάξω σπίτι. Οπότε είτε μείνω με τα KEF είτε πάρω τα Polk audio, θα έχω διάφορα μεν, μικρή δε, που δεν αξίζει το χιλιάρικο plus, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από iazriel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τη μεγαλύτερη διαφορά θα την κάνει το sub. Κατόπιν τα ηχεία που όσο πιο μεγάλα είναι (λίγο μεγαλύτερα δηλαδή) θα δώσουν εκτός από πιο καθαρό ήχο (τα συγκεκριμένα) και καλύτερη αίσθηση surround. Υπολογίζεις και προχωράς. Από το σετ που έχεις τώρα πάντως είναι καλύτερα. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 20 ώρες πριν, iazriel είπε ... Η τελική μου ερώτηση είναι αν θα δω τελικά διαφορά σε σχέση με αυτά που έχω, διαφορά τόση ώστε να επενδύσω τα χρήματα που ζητάνε. Αν είναι να δώσω 1000€ για marginal διαφορά, το αφήνω ως έχει... λες αν θα δεις διαφορά ... και το γράφεις ξανά 2-3 φορές αυτό σαν να ζητάς απλά επιβεβαίωση μιας καλής αγοράς... μου φαίνεται αδιανόητο έως παράλογο, να θες να δώσεις τόσα λεφτά χωρίς να τα έχεις ακούσει πως γίνεται αυτό; επειδή είδες μια καλή διαφήμιση; επειδή έχουν καλά specs; επειδή το είπε κάποιος σε ένα φόρουμ; επειδή είναι ωραία και βολικά; τοτε γιατι δεν περνεις οποιο εχει καλυτερες κριτικες σε skrtoutz, amazon κτλ κτλ ; και βλέπω πολλούς που κάνουν παρόμοιες ερωτήσεις... μιλάμε για ήχο πρέπει να ακούσεις και να συγκρίνεις και πάλι με τεράστια προσοχή, μπορεί να ακούσεις ένα σετ και να είναι σε τελείως άλλο χώρο με άλλα ενισχυτικά και άλλα πολλά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε καν να γράφει σε forum που ο καθένας μπορεί να του πει οτιδήποτε και δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα ακούσει μέσω forum. Επίσης με την ίδια λογική δεν θα πρέπει να τα ακούσει γιατί ο χώρος που θα τα ακούσει θα είναι διαφορετικός από τον δικό του. Επομένως ας τα αγοράσει να τα ακούσει στο δικό του χώρο για να βγάλει το συμπέρασμα, είναι το επόμενο βήμα; 😁 Γνώμες ζητάει ο άνθρωπος και καλά κάνει. Από το να πηγαίνει στα τυφλά τελείως μπορεί και να του κάτσει καμιά πληροφορία που δεν είχε υπ' όψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xrhstosiak είπε λες αν θα δεις διαφορά ... και το γράφεις ξανά 2-3 φορές αυτό σαν να ζητάς απλά επιβεβαίωση μιας καλής αγοράς... μου φαίνεται αδιανόητο έως παράλογο, να θες να δώσεις τόσα λεφτά χωρίς να τα έχεις ακούσει πως γίνεται αυτό; επειδή είδες μια καλή διαφήμιση; επειδή έχουν καλά specs; επειδή το είπε κάποιος σε ένα φόρουμ; επειδή είναι ωραία και βολικά; τοτε γιατι δεν περνεις οποιο εχει καλυτερες κριτικες σε skrtoutz, amazon κτλ κτλ ; και βλέπω πολλούς που κάνουν παρόμοιες ερωτήσεις... μιλάμε για ήχο πρέπει να ακούσεις και να συγκρίνεις και πάλι με τεράστια προσοχή, μπορεί να ακούσεις ένα σετ και να είναι σε τελείως άλλο χώρο με άλλα ενισχυτικά και άλλα πολλά... Αν ξέρεις κάποιον που μπορεί να φέρει και να εγκαταστήσει στον χώρο μου εξοπλισμό 1000€ για να τα ακούσω στις δικές μου συνθήκες με τον ενισχυτή μου, θα ήθελα το τηλέφωνό του σε παρακαλώ Κάνω μια πολύ απλή ερώτηση. Έχω X ηχεία τα οποία τα πήρα τελείως τυφλά και χωρίς να ρωτήσω κανέναν το 2013. 6 χρόνια μετά, θέλω να αγοράσω τα Ψ ηχεία και ζητάω μια γνώμη παραπάνω για αυτά που μπορώ να βάλω στον χώρο μου και αντέχει το βαλάντιο μου. Αξίζει αυτή η αναβάθμιση; Αν είναι να αλλάξω το Yaris και να πάρω Ford Fiesta, όχι δεν αξίζει. Δεν λέω πως θα πάρω BMW αλλά τουλάχιστον ένα Focus... Ελπίζω να γίνεται αντιληπτή η αναλογία. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από iazriel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα