Προς το περιεχόμενο

Actionscript 3.0 Button Close Browser windows

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα παιδια με υγεια σε ολους .

Παιδια εαν ξερεις καποιος τον κωδικα που κλεινει ενα παραθυρο ενος firefox π.χ με ενα button ας τον Postαρι (Δοκιμασμενος οχι στο περιπου. Το λεω αυτο γιατι απο ιδεες πολλες και διαφορες αλλα δεν δουλευει καμια , οποτε μονο δοκιμασμενο κωδικα που δουλευει ) . Εχω φαει αρκετες ωρες ψαχνοντας να βρω λυση .

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μαλλον εννοει να κλεινει ενα tab.

Στο firefox ολα τα tabs ανηκουν στο ιδιο process, σε αντιθεση με Chrome οπου 5 tabs=5 processes. Μπορεις να το επαληθευσεις με task manager

Χρειαζεται καποιο low level windows function που να κλεινει συγκεκριμενο παραθυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι παιδια εχω φτιαξει ενα pop-up menu στο Flash .Το οποιο αυτο menu εμφανιζεται σε ξεχωριστω παραθυρο μεσου ενος Browser . Το τελευταιο κουμπι του menu ειναι Close . Μπορεις να το κλεισεις και απο τον ιδιο τον Browser οπως κανουμε ολοι. Απλος εγω εβαλα σαν μια εξτρα επιλογη του χρηστη να μπορει να το κλεισει και απο ενα κουμπι που θα υπαρχει στο Menu . Με Javascript ξερω πως γινεται αλλα με Flash Actionscript 3.0 ειναι πιο περιπλοκα τα πραγματα. Ελπιζω να βοηθησα περισσοτερο με αυτα που σας ειπα ωστε να βρεθει μια λυση .

Ευχαριστω για την ανταποκριση σας . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω ιδέα από actionscript - αλήθεια, γιατί χρησιμοποιείτε ακόμα flash, just curious - αλλά από μια γρήγορη αναζήτηση, η προτεινόμενη λύση είδα ότι είναι να χρησιμοποιήσεις το ExternalInterface, ώστε να τρέξεις το window.close() της Javascript. Είναι λίγο hit or miss, νομίζω δεν παίζει σε όλους τους browsers, αλλά δε βρήκα κάτι καλύτερο.
https://stackoverflow.com/questions/12368071/flash-as3-close-browser-window
https://stackoverflow.com/questions/17208989/as3-close-browser-window-with-externalinterface-call

Σημείωση για το window.close: αυτή η εντολή μπορεί να κλείσει το παράθυρο, μόνο υπό την προϋπόθεση το παράθυρο έχει να ανοίξει μέσω script.

Επίσης, επειδή βλέπω και γενικά οι απαντήσεις που υπάρχουν στο SO είναι σχετικά παλιές, ενδεχομένως κάτι που να δούλευε πριν 2+ χρόνια, να μη δουλεύουν πλέον γιατί έχουν αλλάξει σίγουρα και τα API των browsers.

Επεξ/σία από vadou
  • Like 1
Δημοσ.

Τα εχω δοκιμαση και τα δυο δεν δουλευουν . Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι τοσο δυσκολο να κλεισεις εναν Browser με Flash Actionscript 3.0 .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια λυθηκε το προβλημα με συνδυασμο Actionscript 3.0 και Javascript αφηνω τον κωδικα απο κατω για οποιον αντιμετωπιση το ιδιο προβλημα .

Στο Button του αρχειου swf στο παραθυρο Action περναμε τον κωδικα:

close_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, close_win);
function close_win(event:MouseEvent):void                                                                                                                                                                             {                                                                                                                                                                                                                                                                                         navigateToURL(new URLRequest('Javascript: window.close();'), '_self');
 }

Στην σελιδα (Browser) οπου θα εμφανιζεται το Menu περναμε τον κωδικα αναμεσα στο <head></head>:

<script language="JavaScript">
function window_close()                                                                                                                                                                                                              {
window.close();
}

</script>

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Touch_Gold
  • Like 1
Δημοσ.

Αν θέλεις, βάλε τον κώδικα σε code tag για να φαίνεται καλύτερα. Είναι το σύμβολο <> ανάμεσα στα εισαγωγικά και τη φάτσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...