Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kip of είπε

Δεν ξερω αν εισαι σοβαρος ή αν τρολαρεις. Παντώς για οποιον σκεφτεται ετσι. Η συλλογη δεδομενων δεν ειναι αναποσπαστο κομματι της τεχνολογικης εξελιξης, ειναι απλα το παραμυθι που λεμε(λενε) σε μας για να μη βρουμε λυσεις γιαυτο. Και λύσεις απο πλευρας τεχνολογιας υπαρχουν πολλες.

Για πες μας μία;; (Δεν σε ειρωνεύομαι, ούτε τρολαρω απλά είμαι περίεργος).

Δημοσ.

Σταματάμε να χρησιμοποιουμε το μαρτυριάρη chrome και το google που κρατάει κάτι logs νααα άμα έχεις δει πχ . Μια ιδέα ...

• Like 1
Δημοσ.

"Οι πληροφορίες συμπεριλαμβάνουν πλήρεις ονομασίες, διευθύνσεις και τοποθεσίες, καθώς και κωδικοποιημένη περιεχόμενο όπως φύλο, εισόδημα, τύπο κατοικίας, οικογενειακή κατάσταση κ.ά."

Εκτος απο το εισοδημα, ολα τα αλλα βρισκονται ελευθερα στον τηλεφωνικο καταλογο τυπου ΟΤΕ, εδω και δεκαετιες

Σιγα τα προσωπικα δεδομενα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, filip123go είπε

Για πες μας μία;; (Δεν σε ειρωνεύομαι, ούτε τρολαρω απλά είμαι περίεργος).

Differential Privacy, Synthetic data. Και μετα τεχνολογιες αναλυσης σε κρυπτογραφημενα δεδομενα ( Homomorphic encryption, secure multiparty computation) μαζι με query restrictions

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kip of είπε

Differential Privacy, Synthetic data. Και μετα τεχνολογιες αναλυσης σε κρυπτογραφημενα δεδομενα ( Homomorphic encryption, secure multiparty computation) μαζι με query restrictions

Όλα αυτά που γράφεις είναι τρόποι κρυπτογράφησης και προστασίας των δεδομένων. Και επειδή εγώ δεν είμαι και πολύ της τεχνολογίας, μπορείς να μου πεις ένα παράδειγμα; Πώς ας πούμε θα πληρώνω την ΔΕΗ η το Ίντερνετ η το κινητό μου η το ενοίκιο από το σπίτι μου μέσω ίντερνετ χωρίς να έχουν τα προσωπικά μου δεδομένα; Η πώς το Google maps θα μου βγάλει ενημέρωση το πρωί ότι έχει κίνηση για την δουλειά μου και να φύγω νωρίτερα η να ειδοποιήσω ότι θα αργήσω χωρίς να ξέρει που μένω και που δουλεύω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...