logokrimenos Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Τον επόμενο μήνα θα μπω στο νέο σπίτι και ψάχνω ποια εταιρία να επιλέξω. Θεωρώ οτι θα χρειαστεί νέα γραμμή, καθώς θα είμαι ο πρώτος ένοικος του σπιτιού. Ακριβώς απέναντι και σε απόσταση 10-15μ έχω το κεντρικό κτήριο του ΟΤΕ. Δεν ενδιαφέρομαι για πάνω απο 24άρα γραμμή καθώς θα πιάνω την βέλτιστη απόδοση, λόγω της μικρής απόστασης. Ποια εταιρία έχει το πιο οικοκομικό πακέτο και πως θα μπορούσα να εξαναγκάσω για μια προσφορά? Να σημειώσω οτι έχω σε 2 σπίτια Vodafone με πάγιο κοντά στα 16 17 το μήνα. Θα μπορούσα να εξασφαλίσω ένα πάγιο στα 20€ απο κάποια εταιρία?
bill27 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Αν πας σε καταστημα vodafone παιζει προσφορα στα 20.5 με 24αρι και 300'αστικα υπεραστικα 1
logokrimenos Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, bill27 είπε Αν πας σε καταστημα vodafone παιζει προσφορα στα 20.5 με 24αρι και 300'αστικα υπεραστικα Μια χαρα ακούγεται, αν και ο χρονος ομιλιας δεν μου χρειάζεται. Η νεα συνδεση πόσο χρόνο παίρνει περίπου, γνωρίζεις?
bill27 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 αν θες νεα γραμμη υπολογισε κανεναν μηνα,η φορητοτητα κανει 10-12 μερες.Βεββαια υπαρχει και το ενδεχομενο να μην υπαρχει ζευγος για νεα γραμμη οποτε εκει κανεις αιτημα στον Αγιο Φανουριο για να βρεθει χεχε
panos- Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Υπάρχει και στο vodafone.gr η προσφορά, με 20.44€ δίνει 24αρα, απεριόριστα σταθερά 240 κινητα.
giorgos1486 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Στις 30/4/2019 στις 6:11 ΜΜ, logokrimenos είπε Τον επόμενο μήνα θα μπω στο νέο σπίτι και ψάχνω ποια εταιρία να επιλέξω. Θεωρώ οτι θα χρειαστεί νέα γραμμή, καθώς θα είμαι ο πρώτος ένοικος του σπιτιού. Ακριβώς απέναντι και σε απόσταση 10-15μ έχω το κεντρικό κτήριο του ΟΤΕ. Δεν ενδιαφέρομαι για πάνω απο 24άρα γραμμή καθώς θα πιάνω την βέλτιστη απόδοση, λόγω της μικρής απόστασης. Ποια εταιρία έχει το πιο οικοκομικό πακέτο και πως θα μπορούσα να εξαναγκάσω για μια προσφορά? Να σημειώσω οτι έχω σε 2 σπίτια Vodafone με πάγιο κοντά στα 16 17 το μήνα. Θα μπορούσα να εξασφαλίσω ένα πάγιο στα 20€ απο κάποια εταιρία? Θα προτείνω να ρίξεις μια ματιά σε wind, εχω ακούσει οτι αυτή τη περίοδο, εχει και καλές υπηρεσίες και τις πιο καλές τιμές στην αγορά, επίσης έλεγξε για κανα φοιτητικό εαν σε περνει η έχεις κάποιο συγγενικό πρόσωπο, και οσον αφορά τον χρονο νεας σύνδεσης στν εετ νομίζω ειναι 8 με 12 εργάσιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα