vjshadow Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 'Εχει παίξει κανένας το παιχνίδι για pc; Ποιές ειναι οι εντυπώσεις σας; Εμένα πάντως μου φάνηκε πολύ μικρό, με λίγες κάρτες και χρειαζόταν οπωσδήποτε multiplayer!!!! Είδα ότι σε λίγο θα βγει το expansion. Ελπίζω να διορθωσουν τα παραπάνω και να γίνει καλύτερο!!! Ασχολείται κανείς και με τις πραγματικές κάρτες; Πιστεύω ότι το πραγματικό παιχνίδι είναι πολύ καλυτερο από το εικονικό αλλά, δυστυχώς πολύ ακριβότερο!!!! Εγώ παντως έχω πορωθεί και με τα 2!!! Περιμένω εντυπώσεις από άτομα που ασχολούνται... Έχει κανείς κάποια άλλη τράπουλα εκτός απο του Yugi και του Kaiba;
jimmyfis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 File vjshadow eimai enas fanatikos yu-gi-oh-er kai exeis apolyto dikio gia to paixnidi sto pc... to multiplayer einai aparetito!!! Gia to expansion to ematha kai egw molis twra apo ena filaraki pou mazeyomaste kai paizoume me kartes...kamia sxesi me to pc,omws... den yparxei sigrisi! mono pou vlepeis ta moutra toy allou otan tou katastrefeis ta teratakia aksizei... egw skeftomai na katevw se kanena tournoua... na dokimasw tis dinameis mou... asxeto apo pou eisai, na kanonisoume na paiksoume kana duelaki... thessaloniki??? exw kai allous pou endiaferontai... a! exw parei kai tis 2 traoules alla den kserw gia alles... Anypomonw gia to expansion!!!
badvariemai Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Mou aresei pou kanete k tous agnwstous Pantws korifaio paixnidaki. Oswn afora tin trapoula apo edw http://www.konami-europe.com/yugioh/uk/deck.htm fainete oti yparxoun mono 2 trapoules Two Starter Decks will be available; a YUGI deck and a KAIBA deck. Twra gia to expansion set tha legete Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba the Revenge k den einai akrivws expansion. Mporei na leitourgisei k mono tou i na to syndiaseis me to destiny. Kai eida oti tha kykloforisei 15 martiou 2004. Diladi simera...
vjshadow Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Ευχαριστω για την πληροφορια bad αλλα δυστηχως δεν το ειδα ακομη το παιχνιδι. Ελπιζω να ερθει γρηγορα και Ελλαδα... Ευχαριστω και για τις τραπουλες αλλα αν δεις εδω: http://www.konami-europe.com/yugioh/uk/b2_metalR.htm λεει και κατι ακομη το οποιο δεν το πολυκαταλαβα. Βεβαια τα ονοματα ταιριαζουν με τα φακελακια που κυκλοφορουν αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτα... Απο οτι καταλαβα φιλε bad δεν ασχολεισε με την τραπουλα αλλα μονο με το pc... Προσωπικα πιστευω κανεις μεγαλο λαθος και φανταζομαι θα συμφωνησει και ο jimmy... Καμμια σχεση το pc με το κανονικο παιχνιδι... Σε προτρεπω να παρεις αμεσως μια τραπουλα... Απο που εισαι; Αν εισαι απο Θεσ/νικη να βρεθουμε για καμμια μονομαχια... Οσων αφορα το jimmy ας ετοιμαστει να τον σκισω!!! Ελπιζω να υπαρχουν και αλλα ατομα που ασχολουνται με αυτο το πορωτικο παιχνιδακι...
damn3 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 ti na pw tin proti fora pou to epexa kai lew tora ton nikisa ton p***** ti mou ebgale lete? ton exodiac (auto pou einai na syndiaseis polla komatia) eleos....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.