Προς το περιεχόμενο

Honda gtr 150

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,πήγα το είδα σήμερα και τρελάθηκα.Εχει ξεφύγει από τη φάση απλό παπί,είναι μίνι μοτοσυκλέτα.Λαστιχα tubeless,φαρδιά,abs μπρος πίσω,κουκλί το μηχανάκι,αλλά θα το ήθελα με λιγότερα αυτοκόλλητα,λίγο πιο σοβαρό.Εχω ένα crypton X ,του 08,με μόλις 30000 χιλιόμετρα και από ότι είδα μπορώ να πιάσω κοντά στα 1800-2000.Οποτε σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή,αυτό που με προβληματίζει πολύ είναι ο συμπλέκτης και κατά πόσο ένα τέτοιο μηχανάκι ενδείκνυται για εξωτερικές εργασίες.Η τιμή του για παπί είναι τσουχτερή 3500 .

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.

Συμφωνώ...η τιμή είναι εξωπραγματικη (για ελληνικά δεδομένα). Ίσως ο συμπλέκτης ταλαιπωρεί λιγάκι (αν πρόκειται καθαρά για παπί δουλειάς). Θεωρώ ότι υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις (πάντα σε παπί) κ με λιγότερα χρήματα.

Τα 3.5k θεωρώ ότι είναι μπάτζετ εκκίνησης για αξιόπιστη (μεταχ/νη) μηχανή

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Συμφωνώ...η τιμή είναι εξωπραγματικη (για ελληνικά δεδομένα). Ίσως ο συμπλέκτης ταλαιπωρεί λιγάκι (αν πρόκειται καθαρά για παπί δουλειάς). Θεωρώ ότι υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις (πάντα σε παπί) κ με λιγότερα χρήματα.

Τα 3.5k θεωρώ ότι είναι μπάτζετ εκκίνησης για αξιόπιστη (μεταχ/νη) μηχανή

Και το crypton x 3 χιλιάρικα και

βάλε είχε τα τελευταία χρόνια κ πούλαγε σαν τρελό.

Δημοσ.

Θεωρώ πως το SYM VF185 είναι καλύτερη επιλογή. και δεν φτάνει το εξωφρενικό κόστος του Honda και αξιόπιστο λογικά είναι (όπως και το Honda κυκλοφορούν καιρό στις αγορές της Ασίας) και πιο φτηνό σε service/ανταλλακτικά.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Θεωρώ πως το SYM VF185 είναι καλύτερη επιλογή. και δεν φτάνει το εξωφρενικό κόστος του Honda και αξιόπιστο λογικά είναι (όπως και το Honda κυκλοφορούν καιρό στις αγορές της Ασίας) και πιο φτηνό σε service/ανταλλακτικά.

1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε

+1 για το sym vf185 κοστίζει λίγοτερο από 3κ 

Καλά τα λέτε για το sym,αλλά δεν μου αρέσει ρε παιδιά, εμφανισιακά.Το honda δείχνει πιο όμορφο και πιο ποιοτικό.

Δημοσ.
2 hours ago, 26ska said:

Καλά τα λέτε για το sym,αλλά δεν μου αρέσει ρε παιδιά, εμφανισιακά.Το honda δείχνει πιο όμορφο και πιο ποιοτικό.

Καλά τα λες αλλά 3,5k για παπί 150cc είναι υπερβολικά, οταν με 500 Ευρώ παραπάνω παίρνεις Beverly 300. Τα έχω ξαναπει, κάτι παίρνουν οι μανατζαραίοι στον Σαρακάκη...

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Καλά τα λες αλλά 3,5k για παπί 150cc είναι υπερβολικά, οταν με 500 Ευρώ παραπάνω παίρνεις Beverly 300. Τα έχω ξαναπει, κάτι παίρνουν οι μανατζαραίοι στον Σαρακάκη...

Σωστος για τον Σαρακακη,αλλά τα scooter δεν τα γουστάρω...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 26ska είπε

αλλά τα scooter δεν τα γουστάρω...

Φιλε μου μην τα δωσεις τα 3.5κ να πας παλι σε παπι, εστω και με συμπλεκτη. Με ιδια λεφτα περνεις Duke 200 που ειναι φοβερο μηχανακι.

Επεξ/σία από Mesqal
  • Thanks 2
Δημοσ.

Θέλω το μηχανάκι να μπορεί να με εξυπηρετήσει κ σε περίπτωση που το χρειαστώ για δουλειά,εξωτερικός υπάλληλος.

Δημοσ.

3 επιλογές έχεις σε γρήγορα παπιά το Χόντα που λες το sym vf 185  και το crypton 150  

Τα θετικά στο vf πέρα από την τιμή του είναι και το τεποζιτο 6 λίτρων , το Χόντα έχει 3.5 η 4λιτρα δεν θυμάμαι ακριβως.

Οποίο και να πάρεις πιστεύω θα αξίζει η αγορά του από  το να έπαιρνες σκούτερ 200 300 cc η μία μηχανή. Γιατί θα έχεις τα πλεονεκτήματα του παπιου με πολύ περισσότερο γκάζι.  η διαφορά κατανάλωσης  για κάποιον που κάνει χιλιόμετρα είναι πολύ σημαντική. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/4/2019 στις 8:08 ΜΜ, christopher0016 είπε

+1 για το sym vf185 κοστίζει λίγοτερο από 3κ 

Δηλαδή σημασία έχει το πόσο κοστίζει ή τι είναι το ένα και τι είναι το άλλο; 

Είναι αστείο να συγκρίνουμε παπί της Honda με παπί της Sym. 

Μπορεί ο TS να κάνει ένα test ride και στα δύο Honda vs Sym. 

Παρόλα αυτά θεωρώ τεράστιο fail τον συμπλέκτη και στα δύο παπιά. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, panoskatos είπε

Είναι αστείο να συγκρίνουμε παπί της Honda με παπί της Sym. 

Μην τρελαινεστε.Ειναι σαν να συγκρινουμε Toyota με Kia.Γνωστη η ποιοτητα (και κυριαρχια στις αγορες) της πρωτης,γνωστη και η ποιοτητα και το vfm και της δευτερης.

Αλλα να δωσει καποιος 3500€ για παπι το θεωρω αδιανοητο.Πλεον με αυτες τις τιμες,αλλα και με τα 2200 που θελει η Yamaha για το Crypton S 110 με το γεροντιστικο στυλ,το Crypton X στα 2800 μοιαζει vfm και ευκαιρεια.

Συν οτι ουτε το VF185 αλλα και το Honda,σαν παπια,δεν νομιζω να φρεναρουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, arisg90 είπε

Μην τρελαινεστε.Ειναι σαν να συγκρινουμε Toyota με Kia.Γνωστη η ποιοτητα (και κυριαρχια στις αγορες) της πρωτης,γνωστη και η ποιοτητα και το vfm και της δευτερης.

Αλλα να δωσει καποιος 3500€ για παπι το θεωρω αδιανοητο.Πλεον με αυτες τις τιμες,αλλα και με τα 2200 που θελει η Yamaha για το Crypton S 110 με το γεροντιστικο στυλ,το Crypton X στα 2800 μοιαζει vfm και ευκαιρεια.

Συν οτι ουτε το VF185 αλλα και το Honda,σαν παπια,δεν νομιζω να φρεναρουν.

Crypton X στα 2800;;;Τι εννοείς καινούργιο;Το crypton πάνω από 3000 είχε τα τελευταία χρόνια,επίσης τα φρένα των δύο νέων παπιών με δισκόφρενα μπρος πίσω abs δεν συγκρίνονται με του crypton.

Επεξ/σία από 26ska
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...