otso Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Κυριοι καλημερα και χρονια πολλα . Εδω και 2 μηνες εχω φοιτητικο whatsup των 7ε και μου ηρθε μηνυμα οτι αν παρω νεο φοιτητικο πακετο που να περιλαμβανει λεπτα ομιλιας μεχρι 2/5 θα εχω και τα λεπτα ομιλιας που ειχαν περισσεψει απο τον προηγουμενη ενεργοποιηση του φοιτητικου πακετου για ακομη 1 μηνα. α) το να παρω νεο φοιτητικο πακετο (δεν βγαζει νοημα σε μενα αφου ηδη εχω) δεν καταλαβαινω τι εννοουν β) ηδη μεσα στο whatsup υπαρχουν 12.5 ε , αλλα δεν μου βγαζει επιλογη να τραβηξω απο αυτα τα χρηματα γ) το ελαχιστο ποσο για χρονο ομιλιας πια ειναι 12 ε , αν αγορασω λοιπον θα περισσεψουν 5ε οποτε τι; δ) ΑΝ δεν αγορασω νεο χρονο ομιλιας , θα χαθουν τα ΜΒ και ο χρονος ομιλιας που ηδη εχω ΑΛΛΑ η ανανεωση του πακετου που ηδη εχω θα γινει αυτοματα τραβωντας 7ε απο τα χρηματα που ηδη εχω μεσα; ευχαριστω 1
Nikolas00 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Στις 30/4/2019 στις 4:33 ΜΜ, otso είπε Κυριοι καλημερα και χρονια πολλα . Εδω και 2 μηνες εχω φοιτητικο whatsup των 7ε και μου ηρθε μηνυμα οτι αν παρω νεο φοιτητικο πακετο που να περιλαμβανει λεπτα ομιλιας μεχρι 2/5 θα εχω και τα λεπτα ομιλιας που ειχαν περισσεψει απο τον προηγουμενη ενεργοποιηση του φοιτητικου πακετου για ακομη 1 μηνα. α) το να παρω νεο φοιτητικο πακετο (δεν βγαζει νοημα σε μενα αφου ηδη εχω) δεν καταλαβαινω τι εννοουν β) ηδη μεσα στο whatsup υπαρχουν 12.5 ε , αλλα δεν μου βγαζει επιλογη να τραβηξω απο αυτα τα χρηματα γ) το ελαχιστο ποσο για χρονο ομιλιας πια ειναι 12 ε , αν αγορασω λοιπον θα περισσεψουν 5ε οποτε τι; δ) ΑΝ δεν αγορασω νεο χρονο ομιλιας , θα χαθουν τα ΜΒ και ο χρονος ομιλιας που ηδη εχω ΑΛΛΑ η ανανεωση του πακετου που ηδη εχω θα γινει αυτοματα τραβωντας 7ε απο τα χρηματα που ηδη εχω μεσα; ευχαριστω Υποθέτω μόλις ξεκινήσες το φοιτητικο.3ος μήνας είναι δωρεάν,αν είσαι ήδη στον 3ο θέλει ανανέωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα