camel555 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, Ψάχνω ασύρματο μηχανικό TKL, αποκλειστικά για γράψιμο. Εχω δει τα δύο παρακάτω https://www.velocifiretech.com/product/velocifire-tkl02ws-wireless/ https://www.skroutz.gr/s/14951907/Motospeed-K83.html Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά ή αντίστοιχο;
camel555 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Επίσης θέλω να ρωτήσω ποιοι outemu διακόπτες είναι αντίστοιχοι με τους cherry mx brown, τόσο σε αίσθηση όσο και σε θόρυβο. Ποιοι τους πλησιάζουν περισσότερο;
tsofras Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, camel555 είπε Επίσης θέλω να ρωτήσω ποιοι outemu διακόπτες είναι αντίστοιχοι με τους cherry mx brown, τόσο σε αίσθηση όσο και σε θόρυβο. Ποιοι τους πλησιάζουν περισσότερο; Αφού θες αποκλειστικά για γράψιμο γιατί δεν κοιτάς για μπλέ? Νομίζω είναι καλύτεροι , οι καφέ είναι για να σε καλύψουν και σε gaming. Αν κάνω λάθος συγχωρέστε με 1
camel555 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Αφού θες αποκλειστικά για γράψιμο γιατί δεν κοιτάς για μπλέ? Νομίζω είναι καλύτεροι , οι καφέ είναι για να σε καλύψουν και σε gaming. Αν κάνω λάθος συγχωρέστε με Και εγώ με αυτά που διάβασα, συν κάποια βίντεο που είδα, καταλήγω και εγώ στα μπλε. Καφέ έχω σε υπολογιστή στη δουλειά, μόνο για γράψιμο, ενσύρματο TKL και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αίσθηση και θόρυβο. Είπα να αντικαταστήσω το παραπάνω keyboard με ασύρματο TKL και το άλλο να το πάω σπίτι, όπου "παίζει" και λίγο gaming 😉. 1
camel555 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Επέλεξα τελικά το Motospeed K83 με τους μπλε διακόπτες και οι εντυπώσεις είναι άριστες. Πολύ καλή αίσθηση και κλικ, άμεση ασύρματη σύνδεση με win 10, ακόμα νωρίς για μπαταρία. Μόνο αρνητικό ότι δεν έχει ποδαράκια κάτω για μεγαλύτερη κλίση στο γράψιμο, αλλά διορθώθηκε εύκολα με μικρή "πατέντα" 😊. Thanks tsofras για την βοήθεια 1 1
tsofras Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, camel555 είπε Επέλεξα τελικά το Motospeed K83 με τους μπλε διακόπτες και οι εντυπώσεις είναι άριστες. Πολύ καλή αίσθηση και κλικ, άμεση ασύρματη σύνδεση με win 10, ακόμα νωρίς για μπαταρία. Μόνο αρνητικό ότι δεν έχει ποδαράκια κάτω για μεγαλύτερη κλίση στο γράψιμο, αλλά διορθώθηκε εύκολα με μικρή "πατέντα" 😊. Thanks tsofras για την βοήθεια Πες και όταν δείς τι παίζει με την μπαταρία γιατί ψάχνω και εγώ και δεν βρίσκω τι να πάρω
tsofras Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 @camel555 έχουμε κανα review για την μπαταρία? και γενικά εντυπώσεις?
camel555 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, tsofras είπε @camel555 έχουμε κανα review για την μπαταρία? και γενικά εντυπώσεις? Δεν έχω γράψει τόσες μέρες για την μπαταρία γιατί δεν έχει εκφορτιστεί ακόμα 😂 Η χρήση βέβαια που έτυχε να του κάνω στις 8-9 μέρες που το έχω, ήταν της τάξης των 2-3 ωρών ημερησίως. Στο διάστημα αυτό καμία αποσύνδεση με win 10. Προφανώς μπαίνει σε sleep mode για εξοικονόμηση μπαταρίας αλλά "ξυπνά" γρήγορα, δεν είχα κάποιο θέμα. Όπως είπα και πριν ήθελε κατ' εμέ ποδαράκια τα οποία δεν έχει, έχει βέβαια μια μικρή κλίση αλλά για μένα δεν ήταν αρκετή. Λύνεται εύκολα πάντως το θέμα. Αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής, τραβάει βλέμματα αλλά και αυτιά λόγω μπλε διακοπτών. Πριν είχα coolermaster με cherry mx brown,τα οποία έδιναν μια πιο "γεμάτη" αίσθηση στην πληκτρολόγηση και ένα πιο μπάσο "κλικ". Στην κατηγορία Bluetooth mechanical TKL νομίζω είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Βασικά δεν υπάρχουν και πολλές. Το corsair k63 το είχα αποκλείσει λόγω μεγέθους και τιμής. Συμπαθητική "γραμματοσειρά" στα πλήκτρα, φωτισμός έτσι και έτσι, το capslock έχει ένα ωραίο κόκκινο χρώμα. Μέχρι στιγμής μια πολύ πετυχημένη αγορά, αν συνυπολογιστεί και το κόστος. 1
camel555 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Στις 21/5/2019 στις 12:16 ΠΜ, camel555 είπε Δεν έχω γράψει τόσες μέρες για την μπαταρία γιατί δεν έχει εκφορτιστεί ακόμα 😂 Η χρήση βέβαια που έτυχε να του κάνω στις 8-9 μέρες που το έχω, ήταν της τάξης των 2-3 ωρών ημερησίως. Στο διάστημα αυτό καμία αποσύνδεση με win 10. Προφανώς μπαίνει σε sleep mode για εξοικονόμηση μπαταρίας αλλά "ξυπνά" γρήγορα, δεν είχα κάποιο θέμα. Όπως είπα και πριν ήθελε κατ' εμέ ποδαράκια τα οποία δεν έχει, έχει βέβαια μια μικρή κλίση αλλά για μένα δεν ήταν αρκετή. Λύνεται εύκολα πάντως το θέμα. Αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής, τραβάει βλέμματα αλλά και αυτιά λόγω μπλε διακοπτών. Πριν είχα coolermaster με cherry mx brown,τα οποία έδιναν μια πιο "γεμάτη" αίσθηση στην πληκτρολόγηση και ένα πιο μπάσο "κλικ". Στην κατηγορία Bluetooth mechanical TKL νομίζω είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Βασικά δεν υπάρχουν και πολλές. Το corsair k63 το είχα αποκλείσει λόγω μεγέθους και τιμής. Συμπαθητική "γραμματοσειρά" στα πλήκτρα, φωτισμός έτσι και έτσι, το capslock έχει ένα ωραίο κόκκινο χρώμα. Μέχρι στιγμής μια πολύ πετυχημένη αγορά, αν συνυπολογιστεί και το κόστος. Και ξαφνικά, μετά από 3 μήνες αψογης λειτουργίας, dead... Χάθηκε η ασύρματη σύνδεση, χάθηκε και η ενσύρματη 😱. Πίστεψα ότι άδειασε η μπαταρία, αδυναμία φόρτισης τόσο από το παρεχόμενο usb καλώδιο στο pc όσο και σε φορτιστή τοίχου με το ίδιο καλώδιο. Να έχεις συνδέσει περιφερειακό με usb και να μην αναγνωρίζεται από τα Windows, πρώτη φορά το βλέπω... Εν κατακλείδι, άψογο για όσο διάστημα δούλεψε, RIP μετά από 3 πάρα κάτι μέρες από την αγορά του. Το αυτό πρόβλημα αναφέρεται και σε σχόλιο στο σκρουτζ. Το κατάστημα αγοράς πρότεινε αντικατάσταση ή πίστωση, επέλεξα πίστωση μιας και δεν ήταν διαθέσιμο άλλο κομμάτι και διότι πιστεύω το συγκεκριμένο keyboard έχει "θέμα".
The_Judas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Με 50 ευρώ για πληκτρολόγιο με bluetooth, λογικό είναι να μην είναι και τοπ ποιότητα. Ούτε στο σκρουτζ έχει καλές κριτικές, σε αντίθεση π.χ με το Motospeed Inflictor CK104.
camel555 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, The_Judas είπε Με 50 ευρώ για πληκτρολόγιο με bluetooth, λογικό είναι να μην είναι και τοπ ποιότητα. Ούτε στο σκρουτζ έχει καλές κριτικές, σε αντίθεση π.χ με το Motospeed Inflictor CK104. Από ποιότητα, 9/10, τανκς, γερή κατασκευή, η υλοποίηση πάσχει 😂 Αυτό που μου έγραψες είναι ενσύρματο btw. Οι λύσεις για μηχανικό TKL ασύρματο είναι ελάχιστες, κατέληξα σε ένα της iKBC CD87BT, παίρνει και 3Α μπαταρίες, έχει καλές κριτικές όσον αφορά την σύνδεση, αλλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε στο Amazon...
vadou Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, camel555 είπε Από ποιότητα, 9/10, τανκς, γερή κατασκευή, η υλοποίηση πάσχει 😂 Αυτό που μου έγραψες είναι ενσύρματο btw. Οι λύσεις για μηχανικό TKL ασύρματο είναι ελάχιστες, κατέληξα σε ένα της iKBC CD87BT, παίρνει και 3Α μπαταρίες, έχει καλές κριτικές όσον αφορά την σύνδεση, αλλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε στο Amazon... Ο λόγος που δε βρίσκεις ασύρματο TKL είναι γιατί δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αν θέλεις portability παίρνεις μικρότερο - πιο ελαφρύ - γι'αυτό και τα περισσότερα ασύρματα είναι 60%. Το κλασικό ασύρματο που παίρνει πολύς κόσμος και λένε τα καλύτερα λόγια είναι το Anne Pro. Η iKBC έχει πολύ καλά προϊόντα. Αν δεν κάνω λάθος είναι η μαμά εταιρία της vortexgear. Έχω εδώ και 3 χρόνια το iKBC C-87 και είναι άψογο. Αυτό που ψάχνεις θα το βρεις ebay. Δεν το είδα κάπου αλλού που να στέλνει Ελλάδα. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από vadou 1
The_Judas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Ολα τα μηχανικά είναι "τάνκς" με μεταλικό σκελετό. Ακόμη και το genesys του eshop που κάνει 30 ευρώ όταν είναι σε προσφορά. Το ζήτημα είναι το εσωτερικό τους. Επίσης όλα αυτά τα μηχανικά είναι πολύ μικρά και μαζεμένα σε σχέση με τα κλασικά μεμβράνης.
camel555 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, vadou είπε Ο λόγος που δε βρίσκεις ασύρματο TKL είναι γιατί δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αν θέλεις portability παίρνεις μικρότερο - πιο ελαφρύ - γι'αυτό και τα περισσότερα ασύρματα είναι 60%. Το κλασικό ασύρματο που παίρνει πολύς κόσμος και λένε τα καλύτερα λόγια είναι το Anne Pro. Η iKBC έχει πολύ καλά προϊόντα. Αν δεν κάνω λάθος είναι η μαμά εταιρία της vortexgear. Έχω εδώ και 3 χρόνια το iKBC C-87 και είναι άψογο. Αυτό που ψάχνεις θα το βρεις ebay. Δεν το είδα κάπου αλλού που να στέλνει Ελλάδα. Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος από την μάρκα. Δυστυχώς στο ebay υπάρχει 1 και αυτό από USA...
koukis hlias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Όπως ανέφεραν και παραπάνω υπάρχουν πολλές επιλογές όμως αν είχα να σου προτείνω θα σου έλεγα το (ck108 στα 50€) το, (CoolerMaster CK550 στα 75-80€) και το (HyperX Alloy FPS RGB στα90-95) πρωσοπικα δεν θα διάλεγα το cooler master όσο τα άλλα λόγο του disign όμως εσύ αποφασίζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα