omega Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτη την στιγμη ειμαι με το Razer BlackWidow Ultimate το παλιό το οποιο δεν ειναι water resistant, προφανώς, γιατί μου έπεσε coca cola πάνω του και πατιούνται 20 κουμπιά μαζί, ακομα μετά και απο καθαρισμό του. Μια μικρη βοήθεια λοιπόν. Δεν με νοιαζει το ποσο δυνατα ακουγονται τα πληκτρα, δεν με νοιαζουν τοσο τα macro keys, γουστάρω να είναι rgb. Αν παρατηρήσετε αυτο που έχω τώρα, δεν ειναι μικρο σε μέγεθος και ετσι θα προτιμούσα και το επόμενο. Το θελω για gaming και για typing και τις κλασικές γενικές χρήσεις. Να έχει αντοχή γενικα ( αν και δεν τα κακομεταχειρίζομαι τοσο). Budget δεν θα ηθελα να παω πάνω απο 100 ευρώ , το Motospeed Inflictor CK104 μου φαίνεται λίγο μικρό και οχι τοσο ογκωδες οσο το Blackwidow και για καποιο λογο δεν μου αρεσει. Επίσης θα ήθελα την αποψη σας για αυτό GENESIS NKG-1237 THOR 200 HYBRID MECHANICAL RGB GAMING Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από omega
Markerparts Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Με 100 ευρω μπορεις να παρεις οποιο σχεδον πληκτρολογιο σου αρεσει οπτικα περισσοτερο. Υπαρχουν απειρες επιλογες, αλλα θα σου προτεινα να πας σε καποιο Coolermaster. Προτιμω αυτη τη μαρκα λογω ποιοτητας και κατασκευης. Ειχα 2-3 αν δεν κανω λαθος παλιοτερα και απο ολα μονο καλα πραγματα μπορω να πω. Tωρα σε ποιο μοντελο ακριβως να καταληξεις δεν μπορω να σε συμβουλευσω. Καφε διακοπτες θα εχουν λογικα που ειναι αρκετα καλοι και για gaming αλλα και για ολες τις υπολοιπες καθημερινες δουλειες που τυχον κανεις στον υπολογιστη. 1 1
Zergoulini Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Συμφωνω, σε αυτα τα χρηματα καλο ειναι να αποφυγεις Motorspeed. Παρε καποιο επωνυμο οπως Coolermaster με Cherry mx switches.
tsofras Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Να προσθέσω ότι και water resistant να ήταν , με την κοκακολα πάλι μάλλον θα είχες θέμα γιατί δεν είναι απλό νερό Η ζάχαρη νομίζω κάνει την δουλειά 1
Mr.Cornflakes Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Καλημερα :) Εχω αυτο το πληκτρολογιο και το θεωρω φανταστικο. Εχει και RGB φωτισμο. Πριν απο αυτο ειχα διαφορα απο τα απλα και φτηνα, με αυτο εχω παθει πλακα προσωπικα. Ψαξτο λιγο αν θελεις και στα reviews. https://www.skroutz.gr/s/12337817/CoolerMaster-Masterkeys-Lite-L.html Φιλικα, Γιαννης.
7nisiotis Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στη τιμή που παίζει και ψευτομηχανικο ; Μεμβράνη δηλαδή με keycaps απο μηχανικό προσωπικά δεν θα το πρότεινα. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από 7nisiotis 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Τσίμπησα σήμερα το Razer BlackWidow Ultimate Water Resistant παρόλο που θέλω μόνο για πληκτρολόγηση. Θα ήθελα πιο μελωδικό άκουσμα!
omega Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ChownTuen είπε Τσίμπησα σήμερα το Razer BlackWidow Ultimate Water Resistant παρόλο που θέλω μόνο για πληκτρολόγηση. Θα ήθελα πιο μελωδικό άκουσμα! Για να ειμαι πιο ακριβης , το σωστο μοντελο που ειχα και εκανε το μπανιο με την κοκα κολα ηταν το Razer Blackwidow Ultimate (που βλεπεις στην φωτο που εχω κατω ) . Το συγεκριμενο ειχε και usb port και καρφακι για ακουστικα απο τα δεξια πλαγια και κουμπια macro πανω στην βιασυνη μου πηρα το πληκτρολογιο που πηρες και εσυ. Οι διαφορες με το προηγουμενο ειναι οτι το νεο ειναι πιο ψηλο οταν εχεις σηκωμενα τα ποδαρακια, και ειναι λιγο πιο σκληρα τα πληκτρα απο οτι στο παλιο μου. Επισης τα macro keys στα αριστερα στο παλιο με δυσκολεψαν στο να συνηθισω το νεο πληκτρολογιο που δεν ειχε την αβαντα του χωρου και των πληκτρων στα αριστερα. Γενικα μου πηρε 2 μερες να συνηθισω ξανα το τυφλο συστημα με το νεο πληκτρολογιο αλλα ολα ok. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από omega
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, omega είπε Το συγεκριμενο ειχε και usb port και καρφακι για ακουστικα απο τα δεξια πλαγια Cool features...δεν θα με χάλαγαν καθόλου 😢
omega Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, ChownTuen είπε Cool features...δεν θα με χάλαγαν καθόλου 😢 Δεν κυκλοφορει πλεον. Εχει σταματησει. Το ειχα παρει πριν 3-4 χρονια και αν θυμαμαι καλα γυρω στα 140 ευρω τοτε
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 43 λεπτά πριν, omega είπε Δεν κυκλοφορει πλεον. Εχει σταματησει. Το ειχα παρει πριν 3-4 χρονια και αν θυμαμαι καλα γυρω στα 140 ευρω τοτε Πάντως σίγουρα εξυπηρετεί τον σκοπό μου. Σίγουρα γράφω πολύ πιο άνετα.
devil-ji Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Για το hyperx alloy fps με brown τι λετε? Το εχει κανεις? Προσπαθω να το βρω σε μαγαζι να το δοκιμασω αλλα πουθενα
Dr.Tesla Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Ειναι κλασης ανωτερη η κατασκευή απο τα coolermaster , και ενα σκαλί κατω απο τα corsair και τα ducky. Προσωπικα δεν συμπαθω καθόλου τα masterkeys μια και ειναι πολυ πλαστικά και τι ιδιο wobbly με τα motorspeed. Το hyperx ειναι πολύ πιο στιβαρό λόγω του αλουμινίου και με σωστές μεταλλικές μπαριερες κάτω απο τα μεγάλα πλήκτρα. ( τα budget ειναι με πλαστικά slide socket. ) Κάτι ακόμα αν και πολυ ψιλή λεπτομέρεια για τα brown switches. Αν γράφεις πολυ ελαφριά ειναι αρκετά καλα. Για βαρυ πάτημα τυπου παιζω drums που εχει πολύς κοσμος δεν βολευουν γιατι χανεις το feedback. Τους εχω βαλει O-ring για να μειώσω το travel distance και να κερδίσω λιγο χρονο απο το αγαρμπο bottom out ( που κανει το 70% του ηχου στα μηχανικά πλήκτρα ) @devil-ji 3
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Εγώ θέλω όσο πιο κλικι-κλικι γίνεται, σαν αυτούς με τις εξατμίσεις. Μην σου πω να έχει και ηχίακη κάθε πλήκτρο για μερακλίδικες να φορτώνουν themed midi.
omega Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Στις 5/5/2019 στις 8:05 ΜΜ, ChownTuen είπε Εγώ θέλω όσο πιο κλικι-κλικι γίνεται, σαν αυτούς με τις εξατμίσεις. Μην σου πω να έχει και ηχίακη κάθε πλήκτρο για μερακλίδικες να φορτώνουν themed midi. Μια απο τα ιδια. Να ακουγεται στο μισο τετραγωνο. Μου κακοφαινεται που παω στην δουλεια και δεν ακουγωνται τα πληκτρα χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα