Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : 1500-1700

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Σκεφτομαι αυτη εκτος του μπατζετ που αναφερω https://www.skroutz.gr/s/5349061/AOC-G2460PG.html 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν με ενοχλει ας ειναι απο διαφορετικα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν με ενοχλει

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 10

Σε 15 μερες εχω γενεθλια οποτε σκεφτομαι να κανω αυτο το δωρο στον εαυτο μου παιζω κυριως ΜΟΒΑ παιχνιδια οχι κατι τρελο απλα ηθελα ενα νεο συστημα με αξιολογο hardware και να ειναι και με αντοχες για το μελλον (future proof) οποιαδηποτε βοηθεια για αλλαγες δεκτη σας ευχαριστω πολυ

pc.png

Επεξ/σία από TheSubZ3r0
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλα εισαι... ισως να ειναι λιγο overkill το τροφοδοτικο σου και η μητρικη σου.
επισης βαλε και κανα HDD 1-2tb αντι για τον SSD μιας και εχεις βαλει Μ.2

εγω μαλλον θα πηγαινα σε Ryzen 2600/x/2700/x και φθηνοτερη μητρικη και τροφοδοτικο και με τα χρηματα που θα γλιτωνα  θα εβαζα αντι για την RTX 2060, μια 2070

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

εγω μαλλον θα πηγαινα σε Ryzen 2600/x/2700/x και φθηνοτερη μητρικη και τροφοδοτικο και με τα χρηματα που θα γλιτωνα  θα εβαζα αντι για την RTX 2060, μια 2070

Το τροφοδοτικο και η μητρικη ειναι απλα για αισθητικους λογους τα συγκεκριμενα μου αρεσει πολυ το ασπρο στα builds γενικοτερα και ηταν τα μονα που βρηκα ,εβαλα 2 ssd στον εναν να εχω αρχεια και τα games και στον αλλον windows και εφαρμογες 

Δεν θελω να παω σε ryzen (δεν ειμαι funboy απλα δεν ειχα ποτε και δεν θελω πειραματα)

Επισης θα ηθελα και ενα ups νομιζω ειναι λαθος που δεν ειχα εως τωρα ενα για τις συσκευες μου (pc,monitor κλπ)  αλλα δεν εχω ιδεα ποιο και με ποια κριτηρια να το διαλεξω

Δεν θα τα αγορασω απο εκει (απο τα φθηνοτερα σκρουτζομαγαζα η διαφορα ειναι αρκετη οποτε θα βαλω αλλες μνημες σε ασπρο χρωμα με ιδιες συχνοτητες απλα δεν ειχε το συγκεκριμενο καταστημα και ισως με παιρνει για 2070 https://www.skroutz.gr/s/16331484/MSI-GeForce-RTX-2070-8GB-Gaming-Z.html διοτι η  διαφορα απο σκρουτζ ειναι 166 ευρω φθηνοτερα στο συνολο και 200 ευρω ειναι η διαφορα μεταξυ 2060-2070 ) 

Επεξ/σία από TheSubZ3r0
Δημοσ.

Νομίζω πως η υδρόψυξη είναι μία υπερβολή ειδικά από την στιγμή που φαίνεται πως δεν θα ασχοληθείς και με OC. Με την διαφορά των χρημάτων θα πήγαινα μάλλον σε 2070.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, project.breeze είπε

Νομίζω πως η υδρόψυξη είναι μία υπερβολή ειδικά από την στιγμή που φαίνεται πως δεν θα ασχοληθείς και με OC. Με την διαφορά των χρημάτων θα πήγαινα μάλλον σε 2070.

Ειναι καθαρα αισθητικο το κομματι της υδροψυξης οχι με OC δεν θα ασχοληθω δεν πειραζω τιποτε που δεν ξερω (και δεν νομιζω να με βοηθησει σε κατι στη χρηση που θα κανω ετσι κι αλλιως)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, TheSubZ3r0 είπε

Ειναι καθαρα αισθητικο το κομματι της υδροψυξης οχι με OC δεν θα ασχοληθω δεν πειραζω τιποτε που δεν ξερω (και δεν νομιζω να με βοηθησει σε κατι στη χρηση που θα κανω ετσι κι αλλιως)

Οκ καταλαβαίνω. Παρόλα αυτά, η οθόνη που έχεις επιλέξει είναι αρκετά ακριβή και μπαίνει στα χωράφια των οθονών με 2Κ και 144Hz. Νομίζω πως όποιος μπαίνει στην διαδικασία να φτιάξει gaming pc σήμερα και να επενδύσει τόσα λεφτά, είναι λίγο κρίμα να μην πάει σε 2Κ εκτός και αν παίζει competitive fps παιχνίδια. 

Δες αυτή για παράδειγμα

https://www.skroutz.gr/s/15928533/Dell-S2719DGF.html

Επεξ/σία από project.breeze
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, project.breeze είπε

Οκ καταλαβαίνω. Παρόλα αυτά, η οθόνη που έχεις επιλέξει είναι αρκετά ακριβή και μπαίνει στα χωράφια των οθονών με 2Κ και 144Hz. Νομίζω πως όποιος μπαίνει στην διαδικασία να φτιάξει gaming pc σήμερα και να επενδύσει τόσα λεφτά, είναι λίγο κρίμα να μην πάει σε 2Κ εκτός και αν παίζει competitive fps παιχνίδια. 

Δες αυτή για παράδειγμα

https://www.skroutz.gr/s/15928533/Dell-S2719DGF.html

Αυτη μου αρεσει περισσοτερο https://www.skroutz.gr/s/10553884/AOC-AG241QG.html

Δημοσ.

Αυτο δεν το σκεφτηκα καν αλλα ετσι κι αλλιως θα τα δωσω στα καλωδια τα εξτρα χρηματα ομως 46 ευρω ειδα κανουν τα λευκα επιπλεον

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TheSubZ3r0 είπε

,εβαλα 2 ssd στον εναν να εχω αρχεια και τα games και στον αλλον windows και εφαρμογες 

και τον Μ2 θα τον έχεις για παιχνίδια και τον απλό για windows

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ziaba είπε

και τον Μ2 θα τον έχεις για παιχνίδια και τον απλό για windows

Ειναι ανοησια δλδ να βαλω σε ssd τα windows και τις εφαρμογες (skype πχ η οτιδηποτε αλλο)?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TheSubZ3r0 είπε

Ειναι ανοησια δλδ να βαλω σε ssd τα windows και τις εφαρμογες (skype πχ η οτιδηποτε αλλο)?

ενώ έχεις τον nvme μάλλον ναι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ziaba είπε

ενώ έχεις τον nvme μάλλον ναι

Αρα να παρω εναν HDD και τον nvme..Αλλα γιατι (δεν καταλαβαινω παιζει να μαι και λιγο στοκος :P )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε PC των 1600€ και καταληγεις με 2060...γενικα πολυ κακο το build.

Aφου δεν κανεις OC κοψε απο μητρικη, βαλε εναν 8700 (non k) , σαφως καλυτερος επεξεργαστης, η εστω 9400 (100€ κατω εχει για 10% διαφορα στις επιδοσεις), παρε μια αεροψυκτρα με RGB αφου σαρεσουν οι σαχλαμαρες και ριξε τα ρεστα σε καρτα γραφικων. 

Επεξ/σία από strawman
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Το καλά που το ειδες;

3 ώρες πριν, TheSubZ3r0 είπε

Αρα να παρω εναν HDD και τον nvme..Αλλα γιατι (δεν καταλαβαινω παιζει να μαι και λιγο στοκος :P )

Όχι να βάλεις 1ΤΒ Crucial MX500 και είναι αρκετό για όλα.

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...