Προς το περιεχόμενο

Laptop quality --> COMPAQ

jts_web

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

Ενδιαφερομαι άμεσα για αγορα laptop και λογω κυριως τιμής, εχω καταληξει σε ένα φτηνο μοντελο της Compaq (το COMPAQ 2114EU συγκεκριμενα).

Ξέρετε ή εχετε ακουσει κατι σχετικα με την αξιοπιστιά των Compaq laptops ή του συγκεκριμενου μοντελου?

Σας ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ego exo ena palaiotero Compaq (oxi HP-compaq) tis seiras presario 2700 (to teleftaio montelo itan tis etairias prin ti sigxonefsi itan to 2800). Edo kai 2 xronia to xrisimopoio kathimerina gia ti douleia mou kai ta hoby mou. Den exei pathei to paramikro pote. Apo tote omos ta Compaq eginan HP-Compaq kai nomizo oti allaksan arketa. Omologo oti ta prota HP-Compaq den mou gemizan to mati. Afti ti stigmi pistevo oti exoun orimasei arketa kai boreis na vreis polla kala montela me oraies othones. Genika, oute ego exo akousei arnitika sxolia gia ta kainouria Hp-Compaq. To COMPAQ 2114EU gia tin timi tou pistevo oti einai pali kali agora. To mono pou den gnorizo einai ti karta grafikon ferei...

Ενδιαφέρομαι και εγώ για laptop compaq αλλά μετά από αυτά που έχουν δεί τα μάτια μου έχω κάποιες αμφιβολίες....

Η σειρά presario 700 είναι προβληματική.Έχει πρόβλημα με τη φόρτηση της μπαταρίας...

Ένας κολητός είχε πρόβλημα με το compaq armada του.Πάλι με τη μπαταρία...

Αρχίζω να χάνω την εμπιστοσύνη μου σε αυτήν την εταιρία και πίστευα ότι ήταν από τις καλύτερες εταιρίες στους φορητούς υπολοιστες...

υπάρχει τελικά κάποιο αξιόπιστο μοντέλο?....

Tο 2114 το αγορασε πριν κανα μηνα ενασ φιλος μου.Και αυτος το αγορασε με κυριο γνωμονα τη χαμηλη τιμη του.Απο ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια ειναι ευχαριστημενος προς το παρων αλλα απο ταχυτητα δεν ειναι οτι πιο γρηγορο.Σε ορισμενες περιπτωσεις δε ειναι εκνευριστικα αργο.Η καρτα γραφικων του αν δεν απατομαι ειναι εχει shared μνημη και ειναι της Ati.

Παντως οταν το αγορασε ο φιλος μου με 100 euros παραπανω υπηρχε ενα αντιστοιχο της Compaq με Amd Athlon επεξεργαστη και περισσοτερη μνημη.Δεν θυμαμαι πως λεγοτανε,αλλα κοιταξε το...

Σας ευχαριστω όλους για τις απαντησεις. Παντως γενικα ομολογω να πω πως ψιλομπερδευτηκα :-)

Γενικα εχει πεσει η ποιοτητα αλλα μπορει και να μην συναντησεις και κανενα απολυτως προβλημα παρα μονο στην ταχυτητα που δεν με πολυενδιαφερει γιατι και τα γρηγορα μοντελα( και ακριβά) σε μερικους μηνες θα ειναι και αυτα αργα γιατι θα εχουν βγει άλλα πιο γρηγορα και πιο ακριβα και παει λεγοντας.

Εντωμεταξυ κοιταξα σε ενα online shop και ειδα οτι εχει compaq που ο κατασκευαστης ειναι ειτε HP-Compaq είτε ΣΚΕΤΟ Compaq.

Μπορει να ισχυει αυτο, δηλαδη καποια μοντελα να τα βγαζει μονη της η Compaq και άλλα να βγαινουν με την συνεργασια των 2 εταιρειών????

Υπαρχει βέβαια και το

"HP Compaq Presario 2535EU, Celeron 2.6GHz, 15" TFT XGA, ATI Mobility Radeon, 256MB, 30GB, DVD-CD/RW, Windows XP Home GR/EU (DV263E) "

με 845€ χωρίς ΦΠΑ.

Φανταζομαι πως και γι'αυτο τα ίδια πραγματα θα ισχυουν... ΤΟ εχει κανεις παντως?

Egw file exw ena evo n800v kai de mou exei dhmiourghsei provlhma para to gegonos oti kai ta taksidakia toy ta exei kanei kai kathimerini xrhsh exei epeidh einai pleon o monos ypologisths pou exw...eimai apolyta eyxaristhmenos.tha sou proteina malista na pas gia evo kai oxi gia pressario!

Βασικα θα παω το πιθανότερο για το COMPAQ 2114EU που ειναι και φτηνο και καλο σε χαρακτηριστικα για την τιμη του βέβαια!

Το EVO που γραφεις τι ειναι???(το προτεινεις αντι για pressario)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...