gonehome Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Χρόνια πολλά σε όλους Ενδιαφέρομαι για ένα android smartphone που να γράφει βίντεο καλούτσικα, με budget γύρω στα 200 ευρώ. Κοιτάζω τα εξής : xiaomi mi 8 lite (υψηλή ανάλυση και fps σε βίντεο) Nokia 7 plus (λένε καλά λόγια για τους φακούς) Είμαι ανοιχτός και σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση
georgerapp Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Το xz1 λίγο πάνω από τα 200 τραβάει βίντεο εφάμιλλο ναυρχιδων με πολύ καλή σταθεροποίηση κανονικα και στο 4κ οπως κανει στα 1080p . Στα πέρα του βίντεο είναι ναυαρχιδα σε όλα τού και οχι midrange. Εμφάνιση που αρέσει σε λίγους όμως (προτείνω σε μαυρο μονο ) και η 2700 μικρή μπαταρία κρατά κανονικά μια ημέρα στον απόλυτο μ.ο ,software σταθερό αναβάθμισημο συνεχώς.
gonehome Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ φαίνεται όντως μια πολύ καλή περίπτωση. Θα δω βίντεο τραβηγμένα για να δω την ποιότητα. Μάλλον θα έπρεπε να επισημάνω πάντως ότι περισσότερο με ενδιαφέρει η έγγραφή video απο selfie cam και χωρίς να χρειάζομαι λογικά την σταθεροποίηση μια και θέλω πιο πολύ να τραβάω τον εαυτό μου να μιλάει (σε εσωτερικό χώρο και με τριποδάκι που έχω ήδη)
georgerapp Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Α δε ξερω εκει τι ψάρια πιάνει και το xz1 αλλα και τα αλλα.
saruman123 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Αν θες καλό βίντεο για μπροστά τότε κοιτάς το xperia xa2 ultra που έχει δύο κάμερες και OIS https://pcplusplus.gr/product/sony-xperia-xa2-ultra-h4213-dual-sim-lte-32gb-silver-eu/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα