Masma Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Βιάζεσαι τόσο πολύ να αναβαθμίσεις ? Ξανά ρωτάω τι έχεις τώρα ? Τι οθόνη έχεις? Μπα δεν είναι θέμα βιασύνης. Απλά θα δώσω το υπάρχον pc τελικα στο ξαδερφό μου για αυτό είπα σ΄ξμερα ότι πάμε σε καινουργιο build και όχι αναβάθμιση. Τώρα έχω αυτήν https://www.skroutz.gr/s/12101411/LG-24MP59G-P.html την οποία θα δωθεί επίσης αλλα μετά απο κάνα 2μηνο για να πάρω αλλη. 56 λεπτά πριν, cabdik είπε 1, μολις διαβασα το πρωτο ποστ και ειδα σοκετ 1151, ασυναισθητα...., κοιταξα και την ημερομηνια του ποστ. νομιζα οτι διαβαζα θεμα περσινο-προπερσινο.........!!! 2. να δωσεις 250€ για τον 9600Κ ...? το θεωρω αυτοκτονια...εκ προμελετης, αλλα περι ορεξεως ...κολοκυθοπιτα, που λεει και το ρητο...!! αλλα με τον 2700 στα 211€...... μου φαινεται καπως....... καταλαβαινετε...!! 3. εαν θελεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ INTEL, τουλαχιστον διευκρινισε το στο πρωτο ποστ, να μην παιρνεις αλλες προτασεις....!!!! Μα το γράφω ακριβώς στη πρότη προταση. "Καλησπέρα σας θέλω να κάνω μια ανβάθμιση στο pc μου και θέλω να αγοράσω επεξεργαστή intel με socket 1151 και μαζί μια motherboard και ενα καλο τροφοδοτικο. Να κοιτάξω σε i7 η να πάω σε i5"
kiriakos500 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, radiohead είπε Κυριάκο μέχρι τον 4790k είχε μετά έκανε περικοπές η ιντελα συγκεντρώσου σε λέω. ναι θα εχεις μικρο δικιο ….πως εγω πηρα τον ι5 7500 με ψυκτρα ιντελ στο κουτι του??? ...αρα κατι κανεις και κανω λαθος 1
Masma Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, radiohead είπε Πενήντα φορές να το πω; https://youtu.be/fezsuRxu25Q https://youtu.be/KSY9J77opu8 Οκ δεν ήξερα για το συγκεκριμένο απλά επειδή έχω υδρόψυξη δεν το έψαξα. Απλα ανέφερα οτι ο i5 7600k box είχε 1 ώρα πριν, cabdik είπε 59 λεπτά πριν, cabdik είπε 1, μολις διαβασα το πρωτο ποστ και ειδα σοκετ 1151, ασυναισθητα...., κοιταξα και την ημερομηνια του ποστ. νομιζα οτι διαβαζα θεμα περσινο-προπερσινο.........!!! 2. να δωσεις 250€ για τον 9600Κ ...? το θεωρω αυτοκτονια...εκ προμελετης, αλλα περι ορεξεως ...κολοκυθοπιτα, που λεει και το ρητο...!! αλλα με τον 2700 στα 211€...... μου φαινεται καπως....... καταλαβαινετε...!! 3. εαν θελεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ INTEL, τουλαχιστον διευκρινισε το στο πρωτο ποστ, να μην παιρνεις αλλες προτασεις....!!!! Δεν είμαι καθόλου αρνητικός σε άλλες προτάσεις απλά θα ήθελα ntel. αν όχι αυτόν σε χρήματα αυτα ποιον να κοιτάξω? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από Masma
radiohead Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, kiriakos500 είπε ναι θα εχεις μικρο δικιο ….πως εγω πηρα τον ι5 7500 με ψυκτρα ιντελ στο κουτι του??? ...αρα κατι κανεις και κανω λαθος Ρε συ για τους k μιλάμε. Όλοι οι k i5 και i7 μετά το 1150 έρχονται χωρίς ψυκτρα. 3
kiriakos500 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, radiohead είπε Ρε συ για τους k μιλάμε. Όλοι οι k i5 και i7 μετά το 1150 έρχονται χωρίς ψυκτρα. οκ! δεν τοξερα για τους κ! 1
cabdik Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Masma είπε Μα το γράφω ακριβώς στη πρότη προταση. "Καλησπέρα σας θέλω να κάνω μια ανβάθμιση στο pc μου και θέλω να αγοράσω επεξεργαστή intel με socket 1151 και μαζί μια motherboard και ενα καλο τροφοδοτικο. Να κοιτάξω σε i7 η να πάω σε i5" ΝΑΙ ΑΛΛΑ.........ξερεις...? αλλο το "εγω θελω να αγορασω αποκλειστικα και μονο επεξεργαστη intel με socket 1151, και δεν θελω εναλλακτικες προτασεις" και αλλο το "εγω θελω να αγορασω επεξεργαστη intel με socket 1151, αλλα αν υπαρχει και καποια καλη εναλλακτικη προταση, θα το σκεφτω..." γι αυτο καλυτερα να το διευκρινιζεις εξ'αρχης. τωρα.. επειδη εχεις ορισει μπατζετ €500 και θες και μητρικη και τροφοδοτικο, δεν βλεπω να σε παιρνει για 9700....!! οποτε αναγκαστικα θα πας σε 9600. μαζι με μια καλη μητρικη και ενα PSU, αντε να μεινει κανα 20-30€ για σουβλακια..!! παντως επειδη ανεφερες οτι εχεις υδροψυξη, σιγουρεψου οτι ταιριαζει στον 9600...!! Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από cabdik 2
strawman Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, radiohead said: Κυριάκο συγκεντρωσου τον 9600k έβαλε. Το κουτί μέσα έχει τον cpu δύο χαρτιά κι αέρα κοπανιστο. Η box εκδοση εχει και ψυκτρα ρε, και τρωει και oc στο b360 mobo που του προτεινε ο kyriakos. Aπο τον 8700 μου παντως καποιος την ψυρισε γιατι δεν την βρηκα στο κουτι Παντως οπως σου πε ο cabdik, i5 στα 280€ βαρυς μου καθεται. Θα κανεις OC? Αν οχι πας σε 9400 με φτηνοτερο mobo. Τα ρεστα μπυρες στην υγεια μου Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από strawman
Masma Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, cabdik είπε ΝΑΙ ΑΛΛΑ.........ξερεις...? αλλο το "εγω θελω να αγορασω αποκλειστικα και μονο επεξεργαστη intel με socket 1151, και δεν θελω εναλλακτικες προτασεις" και αλλο το "εγω θελω να αγορασω επεξεργαστη intel με socket 1151, αλλα αν υπαρχει και καποια καλη εναλλακτικη προταση, θα το σκεφτω..." γι αυτο καλυτερα να το διευκρινιζεις εξ'αρχης. τωρα.. επειδη εχεις ορισει μπατζετ €500 και θες και μητρικη και τροφοδοτικο, δεν βλεπω να σε παιρνει για 9700....!! οποτε αναγκαστικα θα πας σε 9600. μαζι με μια καλη μητρικη και ενα PSU, αντε να μεινει κανα 20-30€ για σουβλακια..!! παντως επειδη ανεφερες οτι εχεις υδροψυξη, σιγουρεψου οτι ταιριαζει στον 9600...!! A ναι καταλαβαίνω απόλυτα τι λες. Δίκιο έχεις. Ναι τροφοδοτικό αυτό ακριβώς που έβαλες θα πάρω. Ναι δυστυχώς εκεί μέχρι 500 μπορώ να διαθέσω οπότε τον 9600. Επίσης ναι ταιριάζει η υδρόψυξη τον έχω τσεκάρει. Σε ευχαρισ΄τω πολύ για την βοήθεια. Σήμερα θα προχωρήσω στην αγορά. 12 ώρες πριν, strawman είπε Η box εκδοση εχει και ψυκτρα ρε, και τρωει και oc στο b360 mobo που του προτεινε ο kyriakos. Aπο τον 8700 μου παντως καποιος την ψυρισε γιατι δεν την βρηκα στο κουτι Παντως οπως σου πε ο cabdik, i5 στα 280€ βαρυς μου καθεται. Θα κανεις OC? Αν οχι πας σε 9400 με φτηνοτερο mobo. Τα ρεστα μπυρες στην υγεια μου ahahah Σωστό σε βρίσκω. κοίταξε δεν με βλέπω για OC καθώς και στον προηγούμενο επεξεργαστή χρειάστηκε 2-3 φορές αλλά το σκέφτηκα με τη λογική να υπάρχει η δυνατότητα. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Masma 1
leros2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Masma είπε A ναι καταλαβαίνω απόλυτα τι λες. Δίκιο έχεις. Ναι τροφοδοτικό αυτό ακριβώς που έβαλες θα πάρω. Ναι δυστυχώς εκεί μέχρι 500 μπορώ να διαθέσω οπότε τον 9600. Επίσης ναι ταιριάζει η υδρόψυξη τον έχω τσεκάρει. Σε ευχαρισ΄τω πολύ για την βοήθεια. Σήμερα θα προχωρήσω στην αγορά. ahahah Σωστό σε βρίσκω. κοίταξε δεν με βλέπω για OC καθώς και στον προηγούμενο επεξεργαστή χρειάστηκε 2-3 φορές αλλά το σκέφτηκα με τη λογική να υπάρχει η δυνατότητα. Προσωπικά θα έπαιρνα των 9400f που καταπίνει κάρτες επιπέδου 2060... Αν θα έφευγα από 9400 θα κοίταγα μόνο κάτι με περισσότερα cores/threats. Ps: Δεν έχεις αναφέρει ποια παιχνίδια παίζεις, ίσως χρειάζεσαι απο τώρα i7
Masma Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, leros2004 είπε Προσωπικά θα έπαιρνα των 9400f που καταπίνει κάρτες επιπέδου 2060... Αν θα έφευγα από 9400 θα κοίταγα μόνο κάτι με περισσότερα cores/threats. Ps: Δεν έχεις αναφέρει ποια παιχνίδια παίζεις, ίσως χρειάζεσαι απο τώρα i7 https://www.skroutz.gr/s/17125425/Intel-Core-i5-9400F-Box.html?from=catspan&keyphrase=9400f αυτον ενοείς? κάρτα πάντως την 2060 σιγουρα να σου πώ επειδή πήρα στη black friday ps4 τώα παίζω εκει΄τα exclusive αλλα γενικα παίζω κυριώς single player. wither , Metro Exodus και τετοιου στιλ.πρόσφατα τερμάτισα Hellblade: Senua's Sacrifice και Prey . online σχεδον καθολου. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Masma
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα