Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, papoys1 είπε Άποψή μου θα την πω σαν μεγαλύτερος και πέστε ότι θέλετε. Μεγάλο λάθος το άνοιγμα λογαριασμού για ονλάιν παίξιμο.Ανά πάσα ώρα του 24ώρου μπορείς να μπεις στο τρυπάκι να παίξεις και σιγά-σιγά μπαίνεις σε άσχημα λούκια.Έχω πολλούς γνωστούς που την πάτησαν άσχημα από τότε που ξεκίνησαν να παίζουν έτσι. Θες να παίξεις μια φορά πέρνα από ένα κατάστημα και ρίξε ένα τζόκερ. Υ.Γ. Τα ανωτέρω απηχούν προσωπικές απόψεις από κάποιον που δεν παίζει ποτέ και τίποτε εδώ και πάρα - πάρα - πάρα πολλά χρόνια. Για τυχερά παιχνίδια On Line όπως πόκερ, καζίνο, φρουτάκια κλπ συμφωνώ και επαυξάνω. Για joker υπάρχει κάποια διαφορά. Γνώμη μου φυσικά. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από Γιάννης Platano
Silverage Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εμενα εγραψ οτι επιβεβαιωθηκε αλλα...καταθεση δεν ειδα !!!! Μου ηρθε email οτι Γεια σου .............. , Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι έχεις καταχωρίσει τον αριθμό του τραπεζικού σου λογαριασμού (ΙΒΑΝ). Αν δεν έχεις πραγματοποιήσει εσύ αυτή την ενέργεια, παρακαλούμε επικοινώνησε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Φιλικά, Η ομάδα του ΟΠΑΠ ΥΓ Ειχα να παιξω τυχερο παιχνιδι απο καπου το 1993-1994 Ομαδικο συστηματακι συναδελφοι στο γαφειο ΠΡΟΠΟ με καπου δεν θυμαμαι δραχμες αλλα κατι σαν 5ευρω σημερα. Επαιζε ΠΑΟ - Αρης και αναρωτιομαστουν τι να βαλουμε . Με δικη μου ...προταση βαλαμε 1-2 Πιαναμε 12 στα 12 και σε ξεχωριστη ωρα επαιζαν οι παραπανω ομαδες. Κερδιζε ο ΠΑΟ και ισοφαρισε ο Αρης . Αν και Παναθηναικος παρακαλουσα καποιος να βαλει ενα γκολ , οποιοσδηποτε ...Δυστυζως εληξε 1-1 Χασαμε το 13αρι αν και δεν ειχε κατι σπουδαιο απο οοσ θυμαμαι απο δικη μου.. φαιανη ιδεα !!! Μετά σου στέλνει αυτό: Γεια σου ...... Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι ο αριθμός IBAN του τραπεζικού σου λογαριασμού έχει επαληθευτεί με επιτυχία. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι περισσότερες διευκρινίσεις, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Καλή διασκέδαση, Η ομάδα του ΟΠΑΠ Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από Silverage 1
G.bar Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως με βόλεψε πάρα πολύ η online εκδοση. Πάντα έλεγα οτι δεν θα με χαλαγε να παιζω ενα τζοκερ μια στο τόσο μόνο και μόνο για να έχω δικαίωμα στο όνειρο του τί θα κάνω τα εκατομύρια. Απο την άλλη δεν νομίζω να έχω κατι πιο βαρετό απο το να πάω σε πρακτορείο και να παίξω το οτιδήποτε, οπότε τωρα με 10ευρω επαιξα μια στήλη για 20 συνεχόμενες κληρώσεις έβαλα και το iban και το μόνο που περιμένω ειναι η ειδοποίηση απο το e-banking οτι μου έκαναν κατάθεση 1-2 εκατομύρια! Ούτε να τρέχω με τσουβάλια και δικηγόρους να παρω το χρημα ούτε τίποτα. Και έτσι είμαστε ικανοποιημένοι και εγω που θα παρω τα εκατομύρια και ο ΟΠΑΠ που τσιμπησε το 10αρικάκι μου απο εκει που δεν θα το επαιρνε ποτε.... και ποσα άλλα 10αρικια άλλων συναδελφων εκατομυριούχων... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από G.bar 4
papoys1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά εύχομαι σε όλους όσους παίζετε σύντομα εκατομυριούχοι.☺️ Εγώ όπως πάει στην ψάθα θα τη βγάλω με τα μυαλά που κουβαλάω. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από papoys1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, G.bar είπε Εμένα πάντως με βόλεψε πάρα πολύ η online εκδοση. Πάντα έλεγα οτι δεν θα με χαλαγε να παιζω ενα τζοκερ μια στο τόσο μόνο και μόνο για να έχω δικαίωμα στο όνειρο του τί θα κάνω τα εκατομύρια. Απο την άλλη δεν νομίζω να έχω κατι πιο βαρετό απο το να πάω σε πρακτορείο και να παίξω το οτιδήποτε, οπότε τωρα με 10ευρω επαιξα μια στήλη για 20 συνεχόμενες κληρώσεις έβαλα και το iban και το μόνο που περιμένω ειναι η ειδοποίηση απο το e-banking οτι μου έκαναν κατάθεση 1-2 εκατομύρια! Ούτε να τρέχω με τσουβάλια και δικηγόρους να παρω το χρημα ούτε τίποτα. Και έτσι είμαστε ικανοποιημένοι και εγω που θα παρω τα εκατομύρια και ο ΟΠΑΠ που τσιμπησε το 10αρικάκι μου απο εκει που δεν θα το επαιρνε ποτε.... και ποσα άλλα 10αρικια άλλων συναδελφων εκατομυριούχων... ...Μετα απο μενα παρακαλω !!!!Υπαρχει σειρα προτερεοτητας. !!! Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από Γιάννης Platano 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Σίγουρο συστηματάκι, επιτυχία 100% Σε ευχαριστω !!!!...Μολις το επαιξα !!!! Για προπο τον παλιο καιρο θυμαμαι οτι ολες οι δυνατες στηλες ηταν 3 στην 13 δυναμη ...Καπου 1.500.000 στηλες
panosno1com Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 44 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Σίγουρο συστηματάκι, επιτυχία 100% Thanks το παιξα και με συνεχομενες κληρωσεις !
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, panosno1com είπε Thanks το παιξα και με συνεχομενες κληρωσεις ! Ζηλιαρη !!! Με ξεπερασες !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα