Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρονια πολλα !

Μετα απο πολλες 10ετιες ειπα να ...δοκιμασω την τυχη μου .

Εκανα on line Λογαριασμο μετεφερα το ελαχιστο που ειναι 10 ευρω απο την καρτα μου και επεξα 4 στηλες απο 0,5 ευρω η καθε μια .

Πως μπορω να βλεπω το δελτιο που εχω καταθεσει ?

Μπορω να το κατεβασω ?

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Δεν έχει επιλογή για αποθήκευση.

Τώρα που είδα τα νούμερα θα παίξω και'γω τα ίδια για να πάρω τα μισά που θα κερδίσεις :D

• Like 2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Silverage είπε

Δεν έχει επιλογή για αποθήκευση.

Τώρα που είδα τα νούμερα θα παίξω και'γω τα ίδια για να πάρω τα μισά που θα κερδίσεις :D

...Κανενα προβλημα !!!!!

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Silverage said:

θα παίξω και'γω τα ίδια για να πάρω τα μισά που θα κερδίσεις :D

Παιδιά, ελπίζω να βολεύεστε με 1.066.666€ 😁

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, HALF EVIL said:

Έκανα και εγώ εγγραφή. Αν κερδίσω θα με ειδοποιήσουν με κάποιο τρόπο; :D

Τα ποσά που κερδίζεις εμφανίζονται στο ιστορικό σου δίπλα απο τις στήλες που έπαιξες.  Απο κει και πέρα έχεις το ποσό διαθέσιμο στο υπόλοιπό σου για μελλοντικες κληρώσεις ή ζητάς να πιστωθεί σε λογαριασμό σου δηλώνοντας ένα IBAN. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.Ανεβασα τη ταυτοτητα μου για  επικυρωση των στοιχειων μου και εμεινε να επιβεβαιωσω το iban, αλλα δε μου βγαζει επιλογη πως ακριβως να το κανω...

Επεξ/σία από gilardino
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, gilardino είπε

Καλησπερα.Ανεβασα τη ταυτοτητα μου για  επικυρωση των στοιχειων μου και εμεινε να επιβεβαιωσω το iban, αλλα δε μου βγαζει επιλογη πως ακριβως να το κανω...

Κι εγω ανεβασα ταυτοτητα  και ειμαι σε εναμονη αλλα δεν ειδα να μου λει κατι για ΙΒΑΝ.

Διορθωση:

Εκει που ανεβασα την ταυτοτητα εχει απο κατω κι αλλη επιλογη με βελακι τι θελω .Εβαλα ΙΒΑΝ και το εγραψα .Το ελεγξε και το αποθηκευσε.

Ευτυχως γιατι ειχα αγωνια ...που θα μουν τα εκατομμυρια την Πεμπτη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Συμπληρώνεις το iban σου και κάνουν μια δοκιμαστική κατάθεση κάτι ψιλά. Αν ολοκληρωθεί επιβεβαιώνεται ο λογαριασμός μετά απο κάτι μέρες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Silverage είπε

Συμπληρώνεις το iban σου και κάνουν μια δοκιμαστική κατάθεση κάτι ψιλά. Αν ολοκληρωθεί επιβεβαιώνεται ο λογαριασμός μετά απο κάτι μέρες.

Εμενα εγραψ οτι επιβεβαιωθηκε αλλα...καταθεση δεν ειδα !!!!

Μου ηρθε email οτι

Γεια σου  ..............        

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι έχεις καταχωρίσει τον αριθμό του τραπεζικού σου
λογαριασμού (ΙΒΑΝ).

Αν δεν έχεις πραγματοποιήσει εσύ αυτή την ενέργεια, παρακαλούμε επικοινώνησε με την 
ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Φιλικά,
Η ομάδα του ΟΠΑΠ

ΥΓ

Ειχα να παιξω τυχερο παιχνιδι απο καπου το 1993-1994

Ομαδικο συστηματακι συναδελφοι στο γαφειο ΠΡΟΠΟ με καπου δεν θυμαμαι δραχμες αλλα κατι σαν 5ευρω σημερα.

Επαιζε ΠΑΟ - Αρης και αναρωτιομαστουν τι να βαλουμε . Με δικη μου ...προταση βαλαμε 1-2

Πιαναμε 12 στα 12 και σε ξεχωριστη ωρα επαιζαν οι παραπανω ομαδες.

Κερδιζε ο ΠΑΟ και ισοφαρισε ο Αρης .

Αν και Παναθηναικος παρακαλουσα καποιος να βαλει ενα γκολ , οποιοσδηποτε ...Δυστυζως εληξε 1-1

Χασαμε το 13αρι αν και δεν ειχε κατι σπουδαιο απο οοσ θυμαμαι απο δικη μου.. φαιανη ιδεα !!!

Δημοσ.

Άποψή μου θα την πω σαν μεγαλύτερος και πέστε ότι θέλετε.

Μεγάλο λάθος το άνοιγμα λογαριασμού για ονλάιν παίξιμο.Ανά πάσα ώρα του 24ώρου μπορείς να μπεις στο τρυπάκι να παίξεις και σιγά-σιγά μπαίνεις σε άσχημα λούκια.Έχω πολλούς γνωστούς που την πάτησαν άσχημα από τότε που ξεκίνησαν να παίζουν έτσι.

Θες να παίξεις μια φορά πέρνα από ένα κατάστημα και ρίξε ένα τζόκερ.

Υ.Γ. Τα ανωτέρω απηχούν προσωπικές απόψεις από κάποιον που δεν παίζει ποτέ και τίποτε εδώ και πάρα - πάρα - πάρα πολλά χρόνια.:P

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Άποψή μου θα την πω σαν μεγαλύτερος και πέστε ότι θέλετε.

Μεγάλο λάθος το άνοιγμα λογαριασμού για ονλάιν παίξιμο.Ανά πάσα ώρα του 24ώρου μπορείς να μπεις στο τρυπάκι να παίξεις και σιγά-σιγά μπαίνεις σε άσχημα λούκια.Έχω πολλούς γνωστούς που την πάτησαν άσχημα από τότε που ξεκίνησαν να παίζουν έτσι.

Θες να παίξεις μια φορά πέρνα από ένα κατάστημα και ρίξε ένα τζόκερ.

Υ.Γ. Τα ανωτέρω απηχούν προσωπικές απόψεις από κάποιον που δεν παίζει ποτέ και τίποτε εδώ και πάρα - πάρα - πάρα πολλά χρόνια.:P

Πολύ σημαντικό το θέμα που θίγεις.

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχει αποτέλεσμα, σου δίνουν όμως δυνατότητα αυτοαποκλεισμού από το ονλαιν παίξιμο (ίσως ήταν και υποχρεωμένοι, δεν γνωρίζω):

image.png.280eed062c98048e885b71caef18f4d5.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...