Skirytis Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Καλημέρα, χρόνια πολλά, Ευχαριστώ για την αποδοχή στην παρέα. Έχω ένα περίεργο θεματάκι με τον ήχο σε λαπτοπ turbo x A15HE .Συγκεκριμένα τα ηχεία ακούγονται για 20-30 δευτερόλεπτα κατά την εκκίνηση οταν μπω σε κάποιο βίντεο. Στη συνέχεια σταματούν απότομα λες και απενεργοποιω τον ήχο. Στα εικονιδια κάτω δεξιά φαίνονται ότι λειτουργούν κανονικά. Φαίνεται η αυξομείωση στα μπάσα. Αν κάνω επανεκκίνηση πάλι το ίδιο, μουσική για 30 δευτερόλεπτα και παύση. Με ακουστικά ολα κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάλημερα ..... Κοίταξε να ξανά περάσεις τα driver για αρχη Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από CharalampisCrete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skirytis Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Καλημέρα, Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Πέρασα τα win 7 prof. Από dvd και συνέχεια μέσω του snappy drivers τους οδηγούς.Θα εξυπηρετούσε να ξαναεγκαταστησω τα windows και να περάσω τα προγράμματα από αλού? π.χ από driver booster . Ζητώ την κατανόησή σας ,διότι δεν γνωρίζω και πολλά επ' αυτού. Οι τεχνικές γνώσεις περιορίζονται στην εγκατάσταση των windows άντε και κανένα πρόγραμμα οδήγησης από driver booster η snappy. Σας ευχαριστώ πολύ όπως και να έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 το ίδιο θέμα με το ίδιο μηχάνημα ανάφερε παρακάτω https://www.insomnia.gr/forums/topic/492558-turbo-x-laptop-πρόβλημα-με-τον-ήχο/ Βέβαια η παραπομπή στης λύσης νομίζω δεν λειτουργεί Πριν την εγκατάσταση των win 7 prof υπήρχε θέμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skirytis Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, CharalampisCrete είπε Κάλημερα ..... Κοίταξε να ξανά περάσεις τα driver για αρχη 17 λεπτά πριν, hp8 είπε το ίδιο θέμα με το ίδιο μηχάνημα ανάφερε παρακάτω https://www.insomnia.gr/forums/topic/492558-turbo-x-laptop-πρόβλημα-με-τον-ήχο/ Βέβαια η παραπομπή στης λύσης νομίζω δεν λειτουργεί Πριν την εγκατάσταση των win 7 prof υπήρχε θέμα ? Δεν γνωρίζω αν υπήρχε θέμα πριν την εγκατάσταση. Ήλθε στην κατοχή μου χωρίς σκληρό δίσκο, εγώ απλά έβαλα έναν δίσκο και φορτωσα τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, Skirytis είπε Δεν γνωρίζω αν υπήρχε θέμα πριν την εγκατάσταση. Ήλθε στην κατοχή μου χωρίς σκληρό δίσκο, εγώ απλά έβαλα έναν δίσκο και φορτωσα τα windows. Ωραία Αν έχεις δυνατότητα κανε boot με ένα live linux και μπες youtube να δεις αν ο ήχος θα παιξει Έτσι θα δεις αν φταίνε οι drivers η ψάχνεις για κάτι άλλο Και μίλα και με το services του πλαίσιο για ενημέρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skirytis Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Τελικά δεν κατάφερα τίποτα. Πήγα και στο πλαίσιο service ,όντως ο υπάλληλος κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες, μέχρι και format με win 10 έκανε αλλά μάταια. Μετά από 20 δεύτερα (μέχρι και 5 λεπτά δουλεψε μια φορά) σταματά να ακούγεται ο ήχος. Παρεμπιπτόντως στα ακουστικά Όλα καλά. Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα ηχεία? ( θα ήταν το καλύτερο) γιατί με 10 -15 ευρώ τα βρίσκεις. Όσοι πιστοί βοηθήστε. Καλό μήνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Αν δεν βρεις καμια ακρη με software -υποθετω δοκιμασατε και με live dvd/usb, ποια ειναι η συμπεριφορα του: οταν του καρφωνεις ηχεια, αντι για ακουστικα? Η και οταν του βαζεις usb ηχεια? 🔊 📣 Σε ενα πολυ κακο σεναριο, υπαρχουν ορισμενα usb ηχεια, που ενσωματωνουν και καρτα ηχου 2 σε 1. Για παραδειγμα θυμαμαι τετοια ειναι, τα Logitech S150: https://www.skroutz.gr/s/315438/Logitech-S150-Digital-USB-Speaker-System.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fujitsuA530 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Σε δικό μου λάπτοπ του 2007 τα ηχεία δεν δούλευαν ή ακούγονταν θορυβώδη παράσιτα. Αντίθετα ο ήχος από τα ακουστικά ήταν τζάμι. Του έκανα αρκετά format δοκιμάζοντας διάφορες εκδόσεις linux, χωρίς αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή πέρσι του έβγαλα το hdd και του έβαλα ssd, πάλι με linux. Το πρόβλημα λύθηκε ως δια μαγείας! Υποθέτω ότι οι δονήσεις του hdd με κάποιο τρόπο έκαναν παρεμβολές στα ηχεία. Μπορεί βέβαια αυτό που σκέφτηκα να ήταν βλακεία. Εν πάση περιπτώσει το καταθέτω εδώ ως εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skirytis Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Σίγουρα σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια. Φαίνεται ότι σταματούν όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία. Σε άλλο κατάστημά σέρβις μετά από το πλαίσιο μου είπαν ότι 99% φταίει κάποιο πυκνοτακι που έχει βραχυκύκλωμα λόγω νερού Ίσως. Απλά δεν θέλησε για κάποιο λόγο να ασχοληθεί,προφανώς χρειάζεται χρόνο. Την ώρα που σταματά ο ήχος όσο και να πείραξα την υποδοχή των ηχείων, και τα καλωδιάκια απολύτως τίποτα. Θα δοκιμασω και την περίπτωση του SSD Και βλέπουμε. Προφανώς δεν Υπάρχει αλλη Επιλογή. Συγγνώμη για το μακροσκελές. Αν υπάρχει κάποια ιδέα, ευπρόσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Ωραια αυτα, αν και πιθανη λυση εχει ηδη γραφτει στο αλλο θεμα, δοκιμασες μηπως (και) οσα ρωτησα / προτεινα μολις παραπανω? 🔊 Spoiler Αν δεν βρεις καμια ακρη με software -υποθετω δοκιμασατε και με live dvd/usb, ποια ειναι η συμπεριφορα του: οταν του καρφωνεις ηχεια, αντι για ακουστικα? Η και οταν του βαζεις usb ηχεια? 🔊 📣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skirytis Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Μου είπαν σε άλλο σέρβις ότι έχει βραχυκύκλωμα κάποιο πυκνοτακι και με τη θερμοκρασία σταματούν. Το έδωσα σε κάποιο φίλο έτσι όπως ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα