EVZONAS Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Γεια σας! θέλω να αγοράσω καινούργιο κάποιο από τα παρακάτω... OPEL COMBO FIAT DOPLO VW CADDY NISSAN NV200 Απόψεις θα ήθελα περί αξιοπιστίας,κόστος service και κατανάλωση. Αν γίνετε οι απαντήσεις να δίνονται εμπειρικά... Ευχαριστώ
VyronPeristeri Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δωσε καποια πληροφορια παραπανω. Για τι ειδους μεταφορα; Με τι μπατζετ;
EVZONAS Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, VyronPeristeri είπε Δωσε καποια πληροφορια παραπανω. Για τι ειδους μεταφορα; Με τι μπατζετ; Ταχυμεταφορές. Μπάτζετ καινούργιου.
cabdik Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αντι αγορας, μηπως σε βολεψει Leasing CAR? και για τα εξοδα....... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από cabdik
EVZONAS Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, cabdik είπε μηπως σε βολεψει Leasing CAR? και για τα εξοδα....... Δεν ειναι κακη ιδεα... Το κοιταω και αυτο.
VyronPeristeri Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Ρωτησα για μπατζετ γιατι θα σου προτεινα να κιιταξεις και το citan της mercedes. Οσο για το leasing πιστευω και γω πως ειναι πολυ καλη ιδεα.
Nauths Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Πριν ένα χρόνο αγόρασα από Σφακιανάκη το doblo το 1,6 το μακρύ με τα 120 άλογα 16.000 συν ΦΠΑ. Έχω κάνει 13,500 χμ και δεν έχει κάνει κιχ. Σχετικά οικονομικό. Έκανα με 59 λίτρα πετρέλαιο Αθήνα-Ναύπακτο και Ναύπακτο-Θεσ/νικη (από Γιάννενα ανέβηκα). Από σέρβις που ρώτησα το πρώτο μου είπε ο σφακιανάκης 173€ (δεν τα δίνω ποτέ, θα πάω κάπου έξω να αλλάξω λαδάκια και φίλτρο), ασφάλεια γύρω στα 250€ με κλοπή μέσα. Ό,τι άλλο θες ρωτάς. Ο Σφακιανάκης πάντως κάνει τίμια deal. Στην Γλυφάδα μου ζητούσαν τα ίδια λεφτά για το κοντό μεταξόνιο και αν θυμάμαι και με τον μικρό κινητήρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα