Mikeasdf Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Καλημερα, πηρα την εν λογω καρτα γιατι μετα απο δοκιμη ειδα πως η Nvidia υποστηριζει το freesync πλεον (πουλησα την rx 580 μου) και τελικα καθως εβαλα dota/pubg να παιξω παρατηρησα τρελο stuttering οταν ανοιγω το enable g-sync απο nvidia control panel (στην οθονη δινει status freesync btw). Υπαρχει καποιος τροπος να φτιαχτει αυτο ή κακως εκανα την αλλαγη?
Tenshi Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Φαντάζομαι οτι κάνεις χρήση display port και όχι hdmi. Δοκίμασε με το Rivatuner να βάλεις fps cap κάτω απο 144 (140~143).
Mikeasdf Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Ναι χρησιμοποιω displayport και αυτο με το rivatuner δεν επιασε το δοκιμασα. Βρηκα ενα "hotfix" τωρα σε ενα φορουμ το οποιο λεει να ανοιγοκλεισεις το μονιτορ αφου μπεις στο παιχνιδι που τρως το stutter..τραγικο αλλα φαινεται να δουλευει και σε μενα μεχρι στιγμης. Εχει δοκιμασει καποιος αλλος nvidia-freesync combo?
Inler Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Εκεί μου ενεργοποιείς το enable g-sync από κάτω έχει μία επιλογή να τικάρεις το monitor σου για auto ρυθμίσεις σωστά; Mην το επιλέξεις Είχα δοκιμάσει εγώ τον συνδυασμό και λειτούργησε αλλά όχι στο 100% τουλάχιστον στα δικά μου μάτια
Mikeasdf Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Αν εννοεις αυτο που λεει Enable settings for the selected display model, αν δεν το τικαρω δεν εχω fsync
Inler Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Σίγουρα; Εγώ όταν το ενεργοποιούσα είχα τρελό σπάσιμο στην εικόνα...Με off ήταν σχεδόν μια χαρά...
Mikeasdf Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Στην οθονη μου τουλαχιστον ετσι λεει.Θα το ελεγξω ξανα μετα.
thor777 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Η Nvidia official υποστηρίζει 24 οθόνες ως g-sync compatible. Παρόλο που υπάρχουν αρκετές ακόμα που δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβλήματα αυτό δεν σημαίνει οτι υπάρχει πλήρης συβατότητα και οτι δεν θα σου βγάλει κάποιο προβλήμα. Ρίξε μια ματιά και εδώ αν δεν το έχεις κάνει είδη. https://www.esportstales.com/tech-tips/list-of-nvidia-gsync-compatible-freesync-monitors-tested-by-community
Mikeasdf Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δεν το ειχα δει αυτο ειναι η αληθεια, απλα ειχα δοκιμασει την οθονη μου στην 2060 πριν την παρω και ειδα το freesync οποτε υπεθεσα οτι ολα καλα (αν και η οθονη μου βρισκεται στη λιστα) Υπαρχει τιποτα στα πλανα της nvidia για fix αυτων των προβληματων?
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, Mikeasdf είπε Δεν το ειχα δει αυτο ειναι η αληθεια, απλα ειχα δοκιμασει την οθονη μου στην 2060 πριν την παρω και ειδα το freesync οποτε υπεθεσα οτι ολα καλα (αν και η οθονη μου βρισκεται στη λιστα) Υπαρχει τιποτα στα πλανα της nvidia για fix αυτων των προβληματων? Αν είναι στην λίστα κάτι άλλο συμβαίνει.
Mikeasdf Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Το διαβασα στο ιντερνετ και για αλλα μοντελα τα οποια βρισκονται στη λιστα..i guess περιμενω για τις Navi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα