Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cpc464 είπε

asrock.PNG.5672fb75f680adff29ed0558f015340d.PNG

Πάντως η asrock το καταχωρεί ως memory error,  δες αρχικά αν στρώνει με τον χρονισμό στοκ και στην συνέχεια τρέξε και έναν έλεγχο στις μνήμες.

Χωρις παρεξηγηση και χωρις να προσβαλλω, αλλα τι σχεση εχουν τα beep codes? Αυτοι οι κωδικοι ειναι κατα την εκκινηση του υπολογιστη. Το παλικαρι ειπε οτι του το εκανε την ωρα που επαιζε.

Κατι με τις καλωδιωσεις μου μυριζει και εμενα. Αφου το ελυσες ολα οκ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Alex-V είπε

Χωρις παρεξηγηση και χωρις να προσβαλλω, αλλα τι σχεση εχουν τα beep codes? Αυτοι οι κωδικοι ειναι κατα την εκκινηση του υπολογιστη. Το παλικαρι ειπε οτι του το εκανε την ωρα που επαιζε.

Κατι με τις καλωδιωσεις μου μυριζει και εμενα. Αφου το ελυσες ολα οκ

Και εγώ χωρίς παρεξήγηση, ο ts λέει ότι τον πετάει έξω από το παιχνίδι αλλά δεν διευκρινίζει που, windows? bios ?,  επιπλέον εάν ήταν αποσύνδεση λόγω λειτουργικού για εξοικονόμηση ενέργειας δεν θα χτύπαγε το buzzer στην μητρική, εγώ είχα σε x370 σύστημα ίδιο σύμπτωμα το οποίο έφυγε όταν συμβιβάστηκα με κατώτερους χρονισμούς, βέβαια μετά απο μερικά bios update που βελτιώθηκαν οι agesa έτρεξα τις μνήμες στα 3200 χωρίς πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά δεν μας είπες τι έγινε

Στις 30/8/2019 στις 1:24 ΠΜ, cpc464 είπε

asrock.PNG.5672fb75f680adff29ed0558f015340d.PNG

Πάντως η asrock το καταχωρεί ως memory error,  δες αρχικά αν στρώνει με τον χρονισμό στοκ και στην συνέχεια τρέξε και έναν έλεγχο στις μνήμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου το έκανε πάλι χθες .Ακουγόταν ένας ήχος απο τον σκληρό δίσκο και συνδεότανε -αποσυνδεότανε.Και όταν το έκανε αυτό όταν συνδεότανε πάλι ,εμφανιζε το παραθυρο με τα αρχεία που έχει ο σκληρός δίσκος.

για να σταματήσει να το κάνει έπρεπε να κουνήσω -βαλω πιο καλα το καλώδιο esata του δίσκου στην υποδοχή.μετά απο αυτό απο χθες που το έκανα δεν μου το ξανακανε.

τι να φταίει ? Καλώδιο έχω αλλάξει 2 φορες,δεν νομίζω να είναι αυτό

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως φταίει ο δίσκος σου? Μήπως κάπου στράβωσε τη θύρα sata δίσκου κ δεν κάνει σωστή επαφή το καλώδιο? Η Μήπως δεν έχει κουμπωσει σωστά το καλώδιο?

Επεξ/σία από ilias78
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Μήπως φταίει ο δίσκος σου? Μήπως κάπου στράβωσε τη θύρα sata δίσκου κ δεν κάνει σωστή επαφή το καλώδιο?

όχι δεν εχει στραβώσει τίποτα.

Αλλά ο δισκος αυτός τώρα που το έψαξα έχει 

Μέγεθος Cache 256 MB αντί για 64 MB που έχουν οι περισσότεροι.Μηπως φταίει αυτό?

αυτος είναι

https://www.skroutz.gr/s/15405705/Seagate-Barracuda-2TB-ST2000DM008.html#specs

Επεξ/σία από JTRGamer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...