Alex-V Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Πάντως η asrock το καταχωρεί ως memory error, δες αρχικά αν στρώνει με τον χρονισμό στοκ και στην συνέχεια τρέξε και έναν έλεγχο στις μνήμες. Χωρις παρεξηγηση και χωρις να προσβαλλω, αλλα τι σχεση εχουν τα beep codes? Αυτοι οι κωδικοι ειναι κατα την εκκινηση του υπολογιστη. Το παλικαρι ειπε οτι του το εκανε την ωρα που επαιζε. Κατι με τις καλωδιωσεις μου μυριζει και εμενα. Αφου το ελυσες ολα οκ
cpc464 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Alex-V είπε Χωρις παρεξηγηση και χωρις να προσβαλλω, αλλα τι σχεση εχουν τα beep codes? Αυτοι οι κωδικοι ειναι κατα την εκκινηση του υπολογιστη. Το παλικαρι ειπε οτι του το εκανε την ωρα που επαιζε. Κατι με τις καλωδιωσεις μου μυριζει και εμενα. Αφου το ελυσες ολα οκ Και εγώ χωρίς παρεξήγηση, ο ts λέει ότι τον πετάει έξω από το παιχνίδι αλλά δεν διευκρινίζει που, windows? bios ?, επιπλέον εάν ήταν αποσύνδεση λόγω λειτουργικού για εξοικονόμηση ενέργειας δεν θα χτύπαγε το buzzer στην μητρική, εγώ είχα σε x370 σύστημα ίδιο σύμπτωμα το οποίο έφυγε όταν συμβιβάστηκα με κατώτερους χρονισμούς, βέβαια μετά απο μερικά bios update που βελτιώθηκαν οι agesa έτρεξα τις μνήμες στα 3200 χωρίς πρόβλημα. 1
albabis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Τελικά δεν μας είπες τι έγινε Στις 30/8/2019 στις 1:24 ΠΜ, cpc464 είπε Πάντως η asrock το καταχωρεί ως memory error, δες αρχικά αν στρώνει με τον χρονισμό στοκ και στην συνέχεια τρέξε και έναν έλεγχο στις μνήμες.
JTRGamer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, albabis είπε Τελικά δεν μας είπες τι έγινε Ποιός? εγώ?
albabis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 3/9/2019 στις 9:03 ΜΜ, JTRGamer είπε Ποιός? εγώ? Sorry αλλού πήγαινε το μηνυμα
JTRGamer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μου το έκανε πάλι χθες .Ακουγόταν ένας ήχος απο τον σκληρό δίσκο και συνδεότανε -αποσυνδεότανε.Και όταν το έκανε αυτό όταν συνδεότανε πάλι ,εμφανιζε το παραθυρο με τα αρχεία που έχει ο σκληρός δίσκος. για να σταματήσει να το κάνει έπρεπε να κουνήσω -βαλω πιο καλα το καλώδιο esata του δίσκου στην υποδοχή.μετά απο αυτό απο χθες που το έκανα δεν μου το ξανακανε. τι να φταίει ? Καλώδιο έχω αλλάξει 2 φορες,δεν νομίζω να είναι αυτό Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από JTRGamer
ilias78 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μήπως φταίει ο δίσκος σου? Μήπως κάπου στράβωσε τη θύρα sata δίσκου κ δεν κάνει σωστή επαφή το καλώδιο? Η Μήπως δεν έχει κουμπωσει σωστά το καλώδιο? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από ilias78
JTRGamer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ilias78 είπε Μήπως φταίει ο δίσκος σου? Μήπως κάπου στράβωσε τη θύρα sata δίσκου κ δεν κάνει σωστή επαφή το καλώδιο? όχι δεν εχει στραβώσει τίποτα. Αλλά ο δισκος αυτός τώρα που το έψαξα έχει Μέγεθος Cache : 256 MB αντί για 64 MB που έχουν οι περισσότεροι.Μηπως φταίει αυτό? αυτος είναι https://www.skroutz.gr/s/15405705/Seagate-Barracuda-2TB-ST2000DM008.html#specs Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από JTRGamer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα