JTRGamer Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα.Έχω ένα περιέργο πρόβλημα όταν παίζω fortnite και fifa 19.Δεν το κάνει συνέχεια αλλα καμμιά φορά όταν παίζω fifa 19 ή fortnite ,ξαφνικά ακούγεται ένα μπιπ και με πετάει έξω απο το παιχνίδι και αποσυνδέεται και ο σκληρός δίσκος (στον οπόιο είναι εγκατεστημενα αυτα τα 2 παιχνίδια)την ιδια στιγμή και αμεσως μετα ξανασυνδέται ο σκληρός δίσκος .Ο δίσκος είναι καινούργιος 3 μηνων.Και η υγεία του που τον έλενξα με το hdsentinel είναι 100% Το συστημα μου είναι αυτό: Windows 10 64 bit(latest update) psu : Aerocool KCAS-700 bronze πιστοποίηση 700 watt mobo: Asrock Socket AM4 Fatal1ty AB350 Gaming K4 CPU: AMD Ryzen 5 2600X RAM: G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz GPU: AMD RX 580 8 GB pulse Τι να φταίει? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από JTRGamer
stratosw Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Τι εννοεις αποσυνδεεται; Ειναι εξωτερικος δισκος ή εσωτερικος; Πως καταλαβαινεις οτι αποσυνδεεται; Κανει reset το μηχανημα και ξεκινουν παλι τα windows;
tz_aristotelis Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μπορείς να μας περιγράψεις σύνθεση υπολογιστή και ειδικά τροφοδοτικό? Η σκληρός είναι πάντα το πρώτο που την πληρώνει όταν το τροφοδοτικό δεν αντέχει. Μήπως για κάποιο λόγο όταν παίζεις και η κατανάλωση ρεύματος είναι υψηλή κάτι συμβαίνει στην τροφοδοσία.
JTRGamer Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 38 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Μπορείς να μας περιγράψεις σύνθεση υπολογιστή και ειδικά τροφοδοτικό? Η σκληρός είναι πάντα το πρώτο που την πληρώνει όταν το τροφοδοτικό δεν αντέχει. Μήπως για κάποιο λόγο όταν παίζεις και η κατανάλωση ρεύματος είναι υψηλή κάτι συμβαίνει στην τροφοδοσία. Windows 10 64 bit(latest update) ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ : Aerocool KCAS-700 bronze πιστοποίηση 700 watt mobo: Asrock Socket AM4 Fatal1ty AB350 Gaming K4 CPU: AMD Ryzen 5 2600X RAM: G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz GPU: AMD RX 580 8 GB pulse 1 ώρα πριν, stratosw είπε Τι εννοεις αποσυνδεεται; Ειναι εξωτερικος δισκος ή εσωτερικος; Πως καταλαβαινεις οτι αποσυνδεεται; Κανει reset το μηχανημα και ξεκινουν παλι τα windows; Εσωτερικός είναι Εχω έναν δίσκο εξωτερικό συνδεδεμένο με usb και άλλους 5 δίσκους εσωτερικούς
tz_aristotelis Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Εκτιμώ με την μικρή μου εμπειρία ότι δεν είναι τροφοδοτικό καθόσον φαίνεται δυνατό. Είμαι πεπεισμένος οτι κάτι συμβαίνει με τους δίσκους. 5 δίσκοι (ναι ξέρω η μητρική δεν έχει πρόβλημα) δεν είναι πολλοί? Προτάσεις: Α. Άλλαξε μεταξύ των δίσκων τα καλώδια τροφοδοσίας. Β. Κρατά τον σκληρό με το λειτουργικό και το παιχνίδι και αποσύνδεσε τους υπόλοιπους (βγάλε το ρεύμα) και δες αν στο κάνει. Καλή επιτυχία. 1
JTRGamer Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μου το κανε πάλι δυστυχως.την ώρα που έπαιζα fifa 19
JTRGamer Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ problem solved!. το πρόβλημα μάλλον ήταν οι "Κορυφαίες επιδόσεις "απο τις επιλογές ενέργειας των windows 10.Το έβαλα σε "ryzen balanced" και δεν μου το ξανακανε Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από JTRGamer 1
JTRGamer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Moυ το έκανε πάλι δυστυχώς.Τώρα μου το κάνει όταν κατεβάζω απο utorrent .Το βάζω να κατεβάζει και μετά απο 1-2 λεπτα κάνει ακουγεται 1 μπιπ και αποσυνδέεται ο σκληρός δίσκος στο οποίο κατεβαζω τα αρχεία. Τώρα αφου μου το έκανε πάλι πίεσα και έβαλα πιο καλα τα καλωδια sata των σκληρών δίσκων μεσα στις υποδοχες και εδώ και 10 λεπτα δεν μου το χει ξανακάνει .υποψιάζομαι πως φταίει η μητρική κάρτα(οι θύρες των sata) μιας και την έχω πολλά χρόνια χωρίς να την έχω αλλάξει και την έχω κακομεταχειριστει κιόλας .Είχε φάει πολλους χτύπους όταν προσπαθούσα να συνδέσω τον επεξεργαστη και τις άλλες κάρτες. Οπότε πάω για νέα μητρική? Τί αλλο μπορεί να είναι?
Crybal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δοκιμασε και με αλλο καλωδιο.Επισης μπορεις να παρεις και ενα καθαριστικο επαφων χωρις λαδι (παντα χρειαζεται ενα) και εχοντας εκτος ρευματος την μητρικη να ψεκασεις την θυρα και να βαλεις/βγαλεις 3-4 φορες το καλωδιο 1
Aris_ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 σου κλείνει τον δίσκο μάλλον για εξοικονόμηση ενέργειας , δες στα properties του δίσκου για no disconnect κλπ καλύτερα κανε τον δίσκο να εχει τα temp win files η πήγαινε ολα τα games σε ssd
JTRGamer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Αφαίρεσα τον ένα μικρό εσωτερικο HDD 250GB και εβαλα εβγαλα τα καλωδια e-sata και απο χθες δεν μου έχει ξαναπαρουσιασει το πρόβλημα. 6 δίσκοι hdd μάλλον ήταν πολλοι ,και τώρα με 5 hdd τα δεν μου βγάζει πρόβλημα.Τεσπα ευχομαι να ήταν αυτό. Τον άλλο μήνα θα πάρω έναν εξωτερικό δίσκο 2 TB γιατι οι πολλές esata συνδεσεις φαίνεται προκαλούν πρόβλημα
JTRGamer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, albabis είπε Κάνε ένα memory test Τί σχέση έχει το memory test? Btw μου το ξανακανε το βράδυ μια φορά Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από JTRGamer
albabis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/8/2019 στις 3:26 ΜΜ, JTRGamer είπε Τί σχέση έχει το memory test? Btw μου το ξανακανε το βράδυ μια φορά Μπορεί να φταίνε οι Μνήμες σου,βγάλτες και βάλτες ξανά,και κάνε μέμ τεστ,για να αποκλείσεις τα πάντα..Κάντο και αυτό,μπορεί να ακούγεται κουλό,αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα.Μου έχει τύχει πολλές φορές να φταίει άλλο πράγμα από το προφανές.Αυτό που με κάνει να σκέφτομαι τις μνήμες έιναι το μπιπ που ακούς. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από albabis
cpc464 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Πάντως η asrock το καταχωρεί ως memory error, δες αρχικά αν στρώνει με τον χρονισμό στοκ και στην συνέχεια τρέξε και έναν έλεγχο στις μνήμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα