marystef Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Καλησπέρα ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!!! Εδώ και αρκετά χρόνια(15) έκανα μεταδημοτευση έγραψαν λάθος την ημερομηνία γεννήσεως. 15 ημέρες διαφορά .στον νέο δήμο που πήγα μου είπαν οκ δεν πειράζει........και εγώ το άφησα από βλακεία ...που να τρέχω τώρα.....μετά από καιρό έβγαλα νέα ταυτότητα με την λάθος ... Στην συνέχεια έδινα παντου την λάθος Όμως αντιμετώπισαν πρόσφατα φίλοι μου που πέθανε η μητέρα τους οπου είχε λάθος ημερομηνία πολύ μεγάλο πρόβλημα και δεν μπορούσαν να την θάψουν έτρεχαν δικαστήρια........Στην συνέχεια πρόσεξα ότι το. Α Μ Κ Α μου είναι σε εντελώς άσχετη ημερομηνία . ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ ΚΆΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΎΣΑ
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 ε καλα και εσενα σε νοιαζει τι θα γινει αμα ερθει ωρα να σε θαψουν? πες να κρατησουν μια γωνια στο κηπο περα απ τη πλακα, αν και δε ξερω φανταζομαι πως θα πρεπει να κανεις οτι επρεπε να χει γινει αρχικα ΣΥΝ το ιδιο για τα υπολοιπα χαρτια σου. αρα μιλαμε για πολυ τρεξιμο. προφανως ρωτα να σου πουν μηπως υπαρχει πιο γρηγορος τροπος
ritchie77 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Εκανες λαθος την πρωτη φορα που δεν προσεξες αν αναγραφτηκαν σωστα τα στοιχεια σου. Εκανες λαθος που στο νεο δημο αφου το ηξερες δεν το διορθωσες. Εκανες λαθος που εβγαλες ταυτοτητα και ενω ηξερες παλι το αφησες ετσι. Και συνεχισες. Και πετας και το ελληναραδικο "που να τρεχω τωρα" Ε τωρα τρεξε. Τι ζητας να σε καθοδηγησουμε? Σε ποιο πραγμα? Πας στο δημο το διορθωνεις, πας βγαζεις νεα ταυτοτητα και με τη νεα ταυτοτητα πας εφορια για διορθωση/αλλαγη στοιχειων κλπ και συνεχιζεις 4 3
marystef Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, Lezantas26 είπε ε καλα και εσενα σε νοιαζει τι θα γινει αμα ερθει ωρα να σε θαψουν? πες να κρατησουν μια γωνια στο κηπο περα απ τη πλακα, αν και δε ξερω φανταζομαι πως θα πρεπει να κανεις οτι επρεπε να χει γινει αρχικα ΣΥΝ το ιδιο για τα υπολοιπα χαρτια σου. αρα μιλαμε για πολυ τρεξιμο. προφανως ρωτα να σου πουν μηπως υπαρχει πιο γρηγορος τροπος Αυτό ρωτάω αν υπάρχει γρήγορος δρόμος 10 ώρες πριν, Lezantas26 είπε ε καλα και εσενα σε νοιαζει τι θα γινει αμα ερθει ωρα να σε θαψουν? πες να κρατησουν μια γωνια στο κηπο περα απ τη πλακα, αν και δε ξερω φανταζομαι πως θα πρεπει να κανεις οτι επρεπε να χει γινει αρχικα ΣΥΝ το ιδιο για τα υπολοιπα χαρτια σου. αρα μιλαμε για πολυ τρεξιμο. προφανως ρωτα να σου πουν μηπως υπαρχει πιο γρηγορος τροπος Τον σκέφτηκα και εγώ τον κήπο έχει και θέα!!!
logistoulis Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, marystef είπε Στην συνέχεια πρόσεξα ότι το. Α Μ Κ Α μου είναι σε εντελώς άσχετη ημερομηνία . αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημά σου, αν είναι πρόβλημα καν.. σε πολύ κόσμο ο αμκα είναι διαφορετικός από τα γενέθλια το μόνο πρόβλημα με τον αμκα είναι να σου έχει βγάλει το σύστημα από λάθος 2 αμκα (και πολλοί που έχουν αυτό το θέμα έχουν τον 2ο με άλλη ημνια από τα γενέθλια τους) , αυτό είναι αρκετά συχνό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα