Brashida Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Κατέβασα πρόσφατα την εφαρμογή στο κινητό μου,όμως αντιμετώπιζω ένα πρόβλημα δεν έχω περάσει ακόμη vpn θα κοιτάξω να βρω ένα καλό (αν θέλετε προτείνεται μου μερικά).Το πρόβλημα είναι ότι δεν συχρωνιζεται η ταινία με τους υπότιτλους παρόλο που έχει ελληνικά είναι αλλού σα αλλού.Δεν ξέρω αν φταίει επειδή δεν έχω βάλει vpn ακόμη και δεν μπορώ να βρω λέει κάπου συχρωνισμος υποτίτλων απλά μου βγάζει να επιλέξεις εσύ πχ Ελληνικά #1 ελληνικά#2 και πάει λέγοντας αυτό μόνο γράφει τίποτε άλλο.
Lanike71 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Αν το ελληνικά #2, ελληνικά #1 κλπ δε δουλεύει, κάνε χειροκίνητο συγχρονισμό. Δεν είναι δύσκολο.
saruman123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Άσε το popcorn και βάλε το Cyberflix tv. Είναι το ίδιο με το Terrarium. Επίσης χρησιμοποίησε τον MX Player που μπορεί να βρει και υπότιτλους online(εφόσον υπάρχουν). Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από saruman123
giannisag17 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 19 ώρες πριν, saruman123 είπε Άσε το popcorn και βάλε το Cyberflix tv. Είναι το ίδιο με το Terrarium. Επίσης χρησιμοποίησε τον MX Player που μπορεί να βρει και υπότιτλους online(εφόσον υπάρχουν). Άσχετο αλλά κατέβασα το cyberflix και maximum τα αποτελέσματα που μου δίνει με real debrid είναι μέχρι 2 giga περίπου.. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση?
Brashida Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 21 ώρες πριν, saruman123 είπε Δεν έχω κάνει Login για να ξέρω. Και το popcorn είναι κομπλέ,νομίζω ότι σε θέμα ποιότητας και ότι υπάρχουν όλα τα επεισόδια πχ μιας σειράς και δεν λείπει κανένα που για μένα είναι μεγάλο συν διότι στο terrarium cyberflix μπορεί να λείπουν μερικά επισοδεια η μερικές ταινίες και αυτό για μένα το ανεβάζει πολύ Για τους υπότιτλους στους δίνει έτοιμους στην γλώσσα που θελεις σου δίνει πολλές επιλογές διότι μπορεί να μην είναι όλα σωστά μεταφρασμένα.Εγω επειδή το έχω και στο pc αλλά δεν το λειτουργώ πλέον και έψαχνα μια εφαρμογή για κινητό να βλέπω καμιά ταινια/σειρά να παίρνει η ωρα.Δεν ειμαι τόσο φαν να βλέπω ταινίες καμία φορά για να περάσει λίγο η ώρα.Ηθελα να αγοράσω το netflix το μεγάλο πακέτο αλλά είναι ακριβό και δεν με συμφέρει γιατί δεν πρόκειται να κάτσω να βλέπω ταινίες και σειρές όλη μέρα οπότε προτίμησα μια δωρεάν λύση και αποτελεσματική όσο το δυνατόν
ManFromEarth Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Στις 1/5/2019 στις 5:05 ΜΜ, Brashida είπε Ηθελα να αγοράσω το netflix το μεγάλο πακέτο αλλά είναι ακριβό και δεν με συμφέρει γιατί δεν πρόκειται να κάτσω να βλέπω ταινίες και σειρές όλη μέρα οπότε προτίμησα μια δωρεάν λύση και αποτελεσματική όσο το δυνατόν Απλα μια διευρινηση: Neflix vs Popcorn time δεν ειναι λυση επι πληρωμη versus δωρεαν λυσης. Ειναι νομιμη λύση και παρανομη λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα