Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη...Ψάχνομαι να παρω ενα drone για χόμπι...Λεφτά maximun 500

Τι προτείνεται...???

Δημοσ.

παρε το xiaomi 4k πολλοι το εχουν παρει λενε οτι ειναι ευχαρστημενοι

ποιο φτηνο γυρω στα 300 με 350 αλλα προτιμησε να το παρεις απο την εδω αντιπροσωπεια αν το εχει η απο ευρωπαικη αποθηκη για να μη μπλεξεις με τελωνεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω αυτο μπανιζο αλλά λέω μηπως πάω σε κανένα DJI....

Πολύ θόρυβο κάνει το xiaomi...🤔

Επεξ/σία από Dimi Arap
Δημοσ.

αν αντεχει η τσεπη πας dji

μπορεις να δεις και για μεταχειρσμενα phantom 3 h 4

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις το fimi x8 se . 

Με μέθοδο αποστολής (priority line) από banggood δεν έχει τελωνείο , απλά αργεί λίγο να έρθει . Επίσης μπορείς να το ρίξεις στα 380€ με κάνα κουπόνι. Προσωπικά εγώ είμαι υπέρ ευχαριστημένος από επιδόσεις σε φωτογραφία και τηλεκατεύθυνση .

https://bit.ly/2GaPceR

Δημοσ.
1 ώρα πριν, n3wstrator είπε

Μπορείς να πάρεις το fimi x8 se

Με μέθοδο αποστολής (priority line) από banggood δεν έχει τελωνείο , απλά αργεί λίγο να έρθει . Επίσης μπορείς να το ρίξεις στα 380€ με κάνα κουπόνι. Προσωπικά εγώ είμαι υπέρ ευχαριστημένος από επιδόσεις σε φωτογραφία και τηλεκατεύθυνση .

https://bit.ly/2GaPceR

δε θελω να σε βαλω σε σκεψεις αλλα αν πετας κοντα σε λινκ για ιντερνετ θα το χασεις....και μονο οτι δουλευει στους 5ghz το κανει επιρρεπες σε παρεμβολες ....συνηθως χρησιμοποιουν αυτη τη συχνοτητα για εικονα αλλα βλεπω οτι την εχει και για τη Τ/Κ....προσεχε

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, kostasbm είπε

δε θελω να σε βαλω σε σκεψεις αλλα αν πετας κοντα σε λινκ για ιντερνετ θα το χασεις....και μονο οτι δουλευει στους 5ghz το κανει επιρρεπες σε παρεμβολες ....συνηθως χρησιμοποιουν αυτη τη συχνοτητα για εικονα αλλα βλεπω οτι την εχει και για τη Τ/Κ....προσεχε

Εαν το πετάς σε gps mode δεν έχεις να φοβηθεις  τίποτα . Εάν χαθεί το σήμα και δεν το ελέγχεις με τ/κ , γυρνάει πίσω μόνο του μετά από 10 δευτερόλεπτα από default . Εκτός εάν για κάποιο λόγω αλλάξεις τις ρυθμίσεις εσύ με το χέρι και αντί για rth το βάλεις hover για παράδειγμα. Επισης , τα περισσότερα λινκ παίζουνε στα 5.2ghz .

Επεξ/σία από n3wstrator
Δημοσ.

το rth δουλευει σε διακοπη ολικη η σε δικια σου εντολη ομως αλλο διακοπη και αλλο παρεμβολη δεν ειναι το ιδιο γιατι ειναι σαν παρασιτο ...

καλες πτησεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostasbm είπε

το rth δουλευει σε διακοπη ολικη η σε δικια σου εντολη ομως αλλο διακοπη και αλλο παρεμβολη δεν ειναι το ιδιο γιατι ειναι σαν παρασιτο ...

καλες πτησεις

Jamming specifically refers to intentionally using a transmission blocking signal to disrupt communications between a drone and the pilot.

Once a person jams a drone, they can force the drone to do the following:

• Land on the spot, halting any further movement.
  • Return to “home” location. This is a normal function of a drone with GPS and a home location feature. It is designed so that if you lose connection, your drone comes back to where it took off.

Spoofing a drone refers to a third party taking over the drone remotely, by impersonating the remote control. It involves emitting a signal that is supposed to confuse the drone, so that it thinks the spoofing signal is legitimate (when in fact it isn’t).

Done correctly, spoofing allows a third party to do the following:

• Take over the drone and direct the flight.
  • Download data from the drone or view its camera feed.

-Οπότε , σε περίπτωση jamming η interference (Παρεμβολη) , το συγκεκριμενο drone κανει οτι το εχεις ρυθμισει εσυ . (rth or land or hover) . 

Συγκεκριμενα μια φορα ειχα χασει το σημα στα 480-520 μετρα περιπου , που δεν ηταν λογικο γιατι η συνθηκες ηταν ιδανικες  (πιθανον να υπηρχε καποια παρεμβολη )και αρχισε να γυρναει πισω μονο του . Ωσπου , περιπου στα 400 μετρα αποσταση ξανα ειχα τον  ελεγχο , σταματησα το rth και το αλλαξα την πορεια .  

Μεχρι στιγμης το fimi x8 se  δουλευει αψογα , κανει ολα οσα υποσχετε . Ενα θεματακι στο  "precise" landing to εχει.... Δεν ειναι και τοσο precise , παντα εχει αποκλισει 3-4 μετρα μερικες φορες και 10 απο εκει που ξεκινησε . Υποτιθεται οτι ψαχνει το πορτοκαλι land pad , αλλα ειναι λιγο μουφα . 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, n3wstrator είπε

Jamming specifically refers to intentionally using a transmission blocking signal to disrupt communications between a drone and the pilot.

Once a person jams a drone, they can force the drone to do the following:

• Land on the spot, halting any further movement.
  • Return to “home” location. This is a normal function of a drone with GPS and a home location feature. It is designed so that if you lose connection, your drone comes back to where it took off.

Spoofing a drone refers to a third party taking over the drone remotely, by impersonating the remote control. It involves emitting a signal that is supposed to confuse the drone, so that it thinks the spoofing signal is legitimate (when in fact it isn’t).

Done correctly, spoofing allows a third party to do the following:

• Take over the drone and direct the flight.
  • Download data from the drone or view its camera feed.

-Οπότε , σε περίπτωση jamming η interference (Παρεμβολη) , το συγκεκριμενο drone κανει οτι το εχεις ρυθμισει εσυ . (rth or land or hover) . 

Συγκεκριμενα μια φορα ειχα χασει το σημα στα 480-520 μετρα περιπου , που δεν ηταν λογικο γιατι η συνθηκες ηταν ιδανικες  (πιθανον να υπηρχε καποια παρεμβολη )και αρχισε να γυρναει πισω μονο του . Ωσπου , περιπου στα 400 μετρα αποσταση ξανα ειχα τον  ελεγχο , σταματησα το rth και το αλλαξα την πορεια .  

Μεχρι στιγμης το fimi x8 se  δουλευει αψογα , κανει ολα οσα υποσχετε . Ενα θεματακι στο  "precise" landing to εχει.... Δεν ειναι και τοσο precise , παντα εχει αποκλισει 3-4 μετρα μερικες φορες και 10 απο εκει που ξεκινησε . Υποτιθεται οτι ψαχνει το πορτοκαλι land pad , αλλα ειναι λιγο μουφα . 

οκ πετας πολυ κοντα σου...ειναι λιγο δυσκολο να το χασεις...αν πετας πανω απο 1χιλ τοτε αρχιζεις να βλεπεις τη διαφορα στις παρεμβολες

εχω δοκιμασει πολλες συχνοτητες γιατι πεταω επαρχια ...στα 3 χιλ η κοσμοτε παρεμβαλει την εικονα που ειχα στους 5,8 και λιγο στους 2.4 στους 1.3 καθολου

Τ/Κ εχω αδεια ειμαι 955μηζ αλλα ειχα παρεμβολες και στους 2.4 μερικες φορες

οτι λεω βεβαια ειναι απο προσωπικες εμπειριες κσι ευχομαι να μη σου τυχει.......

και μη πιστευεις παντα τι γραφουν 100%..κρατα και λιγο μικρο καλαθι

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για το mavic mini εχω ακουσει οτι εχει αρκετες αποσυνδεσεις, Εχω το mi 4k drone σαν πρωτο μου drone. Η μονη μου συμβουλη ειναι οτι εαν παρεις mi 4k ή fimi ΠΑΡΕ οπωσδηποτε και δευτερη μπαταρια. Ακομα μπορεις να κοιτας για μεταχειρισμενα της dji οπως air και να πας σε καποιο καταστημα με drone να δουνε την κατασταση του .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...