Lum1nous Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Λοιπον το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης : Οταν η μπαταρια πεφτει χαμηλα (οποιοδηποτε σημειο απο 50% μεχρι 15% , διαφορετικο καθε φορα) η οθονη αρχιζει να αναβοσβηνει , ενω πολλες φορες εμφανιζονται πρασινομωβ γραμμες (σαν παλια τηλεοραση που δεν πιανει καλα σημα :p) . Αλλες φορες συνεχιζει να λειτουργει με την οθονη σβησμενη , αλλες κλεινει ολοκληρωτικα και δεν ανοιγει αν δν συνδεθει στην φορτιση (και δειχνει οτι αρχιζει να φορτιζει απο 1%). Το γκουγκλαρισμα με μπερδεψε αρκετα . Προοφανως εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δν ελυσε το προβλημα. Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο ? Γνωριζει κανεις τι προκαλλει αυτο το προβλημα ? Ευχαριστω εκ των πρωτερων και συγγνωμη αν ειμαι οφ τοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μπαταρία πιθανότατα... Αν το βάλεις σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας, δουλεύει και μετά το 50%? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Θα συμφωνησω πως μου φαινεται προβλημα μπαταριας... Λογικα οταν το εχεις στο ρευμα δεν παρουσιασει αυτη την συμπεριφορα σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lum1nous Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια . Ναι οταν ειναι στο ρευμα συμπεριφερεται αψογα Με την εξοικονομιση ενερειας δεν το εχω τσεκαρει , θα το δω και θα ενημερωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα