Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά! 

Έχω μια ερώτηση αν ξέρετε. Είναι ένα προϊόν που θέλω να αγοράσω, ένα βιβλίο  (όχι σε μορφή e-book) μέσω Amazon. Αυτό το βιβλίο δεν υπάρχει ούτε στο e-shop ούτε public στον κατάλογο των προϊόντων τους. Το έψαξα αλλά το προϊόν δεν το έχει κανένα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να ζητήσω από το e-shop ή τα public να μου το φέρουν μέσω Amazon αν τους στείλω το link του προϊόντος. Προσφέρουν τα δύο μαγαζιά (ή κάποιο από τα δύο) τέτοια υπηρεσία μήπως σε προϊόν όμως που δεν είναι στον κατάλογο των προϊόντων τους να μου το φέρουν παραγγελνοντας το οι ίδιοι από το Amazon; Αν ξέρετε κάτι θα βοηθήσει πολύ. Εγώ να το παραγγείλω δύσκολο γιατί δεν τα ξέρω καλά πως λειτουργεί το Amazon. Αν έχετε κάποια ερώτηση μην διστάσετε. 

Ευχαριστώ! 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Τα public έχουν μια τέτοια υπηρεσία που μπορούν να σου φέρουν κάποιο βιβλίο που δεν έχουν. Αλλά και να το παραγγείλεις μόνος σου από amazon δεν είναι κάτι δύσκολο. Αν μπορείς να παραγγείλεις από το eshop δηλαδή θα μπορέσεις και από το amazon.

Δημοσ.

Στα public μπορεις να κανεις μια παραγγελια απο amazon μαλιστα χωρις εξοδα αποστολης!!!
Αυτο ισχυε πριν 2 χρονια που ειχα ρωτησει εγω.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Οχι δεν γίνονται αυτα που λες

εννοείται πως γίνονται. το έχω κάνει μέσω public.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sensai είπε

εννοείται πως γίνονται. το έχω κάνει μέσω public.

Ναι, αυτό νομίζω και εγώ γιατί κάτι είχα ακούσει αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Μπορώ να ρωτήσω τι διαδικασία ακολούθησες για να το παραγγείλεις και αν υπήρξαν οικονομικές επιβαρύνσεις; Επιπλέον αυτό με τα public ισχύει ακόμα έτσι; 

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι δύσκολο να παραγγείλεις απ το Amazon.

Καλό είναι να το κάνεις μια φορά ώστε να μην έχεις ανάγκη κανένα eshop ή public από δω και πέρα.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, abovethestars είπε

Γειά σας παιδιά! 

Έχω μια ερώτηση αν ξέρετε. Είναι ένα προϊόν που θέλω να αγοράσω, ένα βιβλίο  (όχι σε μορφή e-book) μέσω Amazon. Αυτό το βιβλίο δεν υπάρχει ούτε στο e-shop ούτε public στον κατάλογο των προϊόντων τους. Το έψαξα αλλά το προϊόν δεν το έχει κανένα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να ζητήσω από το e-shop ή τα public να μου το φέρουν μέσω Amazon αν τους στείλω το link του προϊόντος. Προσφέρουν τα δύο μαγαζιά (ή κάποιο από τα δύο) τέτοια υπηρεσία μήπως σε προϊόν όμως που δεν είναι στον κατάλογο των προϊόντων τους να μου το φέρουν παραγγελνοντας το οι ίδιοι από το Amazon; Αν ξέρετε κάτι θα βοηθήσει πολύ. Εγώ να το παραγγείλω δύσκολο γιατί δεν τα ξέρω καλά πως λειτουργεί το Amazon. Αν έχετε κάποια ερώτηση μην διστάσετε. 

Ευχαριστώ! 

Ακόμα και αν γίνεται αυτό, γιατί να μπεις σε αυτή την διαδικασία και να μην το αγοράσεις από το amazon απλά με μερικά κλικ;;;  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.public.gr/cat/corporate/ypiresies/euresi-spanion-titlon/

Αυτό εννοείτε;

Γιατί όμως να μπεις σε αυτή την ταλαιπωρία. Το public γενικά αργεί αρκετά στις παραγγελίες του. Ακόμη και σε αυτές που έχει στην ιστοσελίδα του. Εμένα μου πήρε 1+ μήνα για να μου φέρουν ένα βιβλίο που έγραφε 'κατόπιν παραγγελίας'. Για προιόντα που ήταν 'διαθέσιμα', χρειάστηκαν 15 μέρες να μου τα φέρουν.

Από τα amazon της ευρώπης σε 4-5 μέρες θα είναι στο σπίτι σου το βιβλίο.

Επεξ/σία από The_Judas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...