leon777 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Καλησπέρα μιας και νέος χρήστης iPhone θα ήθελα να μου πείτε τον τρόπο σας για κατέβασμα μουσικής στο κινητό, μπορώντας βέβαια να μπορώ να την ακούω και offline γιατί δεν θέλω να πληρώσω μέσω iTunes. Δοκίμασα να περάσω κάποια τραγούδια κατεβασμένα από το pc στο κινητό μέσο iCloud αλλά δεν βολεύει καθόλου στην αναπαραγωγή τους μιας και με το που τελειώνει ένα τραγούδι δεν πάει στο επόμενο αυτόματα
atheatos Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, leon777 είπε Καλησπέρα μιας και νέος χρήστης iPhone θα ήθελα να μου πείτε τον τρόπο σας για κατέβασμα μουσικής στο κινητό, μπορώντας βέβαια να μπορώ να την ακούω και offline γιατί δεν θέλω να πληρώσω μέσω iTunes. Δοκίμασα να περάσω κάποια τραγούδια κατεβασμένα από το pc στο κινητό μέσο iCloud αλλά δεν βολεύει καθόλου στην αναπαραγωγή τους μιας και με το που τελειώνει ένα τραγούδι δεν πάει στο επόμενο αυτόματα Γιατί δεν συνδέεις το pc με το κινητό και από το iTunes στο pc να κανείς συγχρονισμό των τραγουδιών? 1
leon777 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δεν ήξερα ότι μπορείς να κανείς κάτι τέτοιο, ευχαριστώ θα το δοκιμασω
onelonelystar Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 είναι ο πιο εύκολος τρόπος και μάλιστα μπορείς να κάνεις playlists και να τις συγχρονίζεις με το κινητό σου.
leon777 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Ναι το δοκιμασα και ολα μια χαρα ηταν ακριβως αυτο που ηθελα! Σαν χρηστης android ειχα αλλη νοοτροπια.. εξοικειωνομαι σιγα σιγα 😂 ευχαριστω και παλι! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα