ChaniaMania Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παλικάρια! Στα μαξ 350 ευρώ τι προτείνετε στις 43" για οθόνη προέκτασης laptop 15"? Δεν θα είναι καν σε κεραία αλλά 99% καρφωμένη στο λαπτοπ για internet. Ταινίες stream - youtube - θέαση μέρων προγραμμάτων σε μεγάλη οθόνη / φωτογραφίες / videoclip κτλ Ίσως αργότερα κάποια κονσόλα. Θέαση σε ευθεία στα 2 με 3 μέτρα! Ευχαριστώ!
ChaniaMania Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 είναι κανείς εδώ?? μήπως κάποιο PC Monitor στις 32" θα μου δώσει πολύ καλύτερη εικόνα άμα το έχω και αρκετά πιο κοντά πχ στο 1 - 1,5 μέτρο? (να είναι και έτοιμο άμα γίνει μετάβαση πάλι από λαπτοπ σε ντεσκ). Με μια TV 43" σαν pc monitor θα παλεύεται καθόλου η κατάσταση για εργασία κάποιες ώρες?
Age4Greeks Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 32'' αν είναι μόνο για ταινίες είσαι οκ, για εργασία στο 1 μέτρο ή και παραπάνω δεν θα είναι λειτουργική εκτός κι αν κάνεις κανά 150% scaling. Για εργασία θες 43'' όπως αρχικά σκέφτηκες. Η διαφορά της τηλεόρασης έναντι της οθόνης είναι ότι έχει λίγο χειρότερο response time και input lag αλλά δε νομίζω να σε χαλάσει. Δες λίγο αυτήν :https://www.skroutz.gr/s/16022462/LG-43UK6500.html?keyphrase=43uk6500
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα