Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ Καλή δουλειά. Περνάει το μήνυμα του τι προσφέρεις χωρις περιττα gimmicks. Και πιστεύω να είναι και αφάνταστα γρήγορη μιας και δεν κουβαλας βαρίδια αλά Joomla, Wordpress κτλ  

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/5/2019 στις 10:04 ΜΜ, παπι είπε

17? Ω καλα εχεις μελλον. Συνεχισε αγορινα μου.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ 

Πιστεύεις ότι αξίζει να συνεχίσω και τα το αναπτύξω  ( τώρα που τελειώνω και το σχολείο ) ;

Επειδή είναι απο τις εργασίες που μπορώ να κάθομαι για ώρες χωρίς να κουράζομαι , αλλά ίσα ίσα να με κάνει χαρούμενο 

Στις 3/5/2019 στις 1:01 ΠΜ, ajaxmonkey4hire είπε

Πολύ Καλή δουλειά. Περνάει το μήνυμα του τι προσφέρεις χωρις περιττα gimmicks. Και πιστεύω να είναι και αφάνταστα γρήγορη μιας και δεν κουβαλας βαρίδια αλά Joomla, Wordpress κτλ  

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ 

Επίσης ναι είναι αφάνταστα γρήγορη και για αυτο τον λόγο την κρατάω απλή και κατανοητή 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Αν δεν έχουν δημοσιευθεί η δουλειά κάποιου-τα sites του-και τα έχει μόνο σε μορφή αρχείων στον υπολογιστή του, μπορεί να κάνει portfolio?Δηλαδή να βάλει τα sites του σε μορφή φωτογραφιών πχ? Ή πρέπει οπωσδήποτε να έχει κάνει hosting για όλα κλπ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Theoharoula είπε

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Αν δεν έχουν δημοσιευθεί η δουλειά κάποιου-τα sites του-και τα έχει μόνο σε μορφή αρχείων στον υπολογιστή του, μπορεί να κάνει portfolio?Δηλαδή να βάλει τα sites του σε μορφή φωτογραφιών πχ? Ή πρέπει οπωσδήποτε να έχει κάνει hosting για όλα κλπ?

Αν μπορεις και δεν εχεις θεμα να δουν τον πηγαιο κωδικα τοτε ανεβασε τα στο github, αυτο αρκει αντι για live site. 

Αν ειναι απλα html τοτε δοκιμασε το github pages.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...