ajaxmonkey4hire Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Πολύ Καλή δουλειά. Περνάει το μήνυμα του τι προσφέρεις χωρις περιττα gimmicks. Και πιστεύω να είναι και αφάνταστα γρήγορη μιας και δεν κουβαλας βαρίδια αλά Joomla, Wordpress κτλ 1
Toxic Bros Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Στις 2/5/2019 στις 10:04 ΜΜ, παπι είπε 17? Ω καλα εχεις μελλον. Συνεχισε αγορινα μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Πιστεύεις ότι αξίζει να συνεχίσω και τα το αναπτύξω ( τώρα που τελειώνω και το σχολείο ) ; Επειδή είναι απο τις εργασίες που μπορώ να κάθομαι για ώρες χωρίς να κουράζομαι , αλλά ίσα ίσα να με κάνει χαρούμενο Στις 3/5/2019 στις 1:01 ΠΜ, ajaxmonkey4hire είπε Πολύ Καλή δουλειά. Περνάει το μήνυμα του τι προσφέρεις χωρις περιττα gimmicks. Και πιστεύω να είναι και αφάνταστα γρήγορη μιας και δεν κουβαλας βαρίδια αλά Joomla, Wordpress κτλ Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Επίσης ναι είναι αφάνταστα γρήγορη και για αυτο τον λόγο την κρατάω απλή και κατανοητή
Theoharoula Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Αν δεν έχουν δημοσιευθεί η δουλειά κάποιου-τα sites του-και τα έχει μόνο σε μορφή αρχείων στον υπολογιστή του, μπορεί να κάνει portfolio?Δηλαδή να βάλει τα sites του σε μορφή φωτογραφιών πχ? Ή πρέπει οπωσδήποτε να έχει κάνει hosting για όλα κλπ?
Predatorkill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Theoharoula είπε Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Αν δεν έχουν δημοσιευθεί η δουλειά κάποιου-τα sites του-και τα έχει μόνο σε μορφή αρχείων στον υπολογιστή του, μπορεί να κάνει portfolio?Δηλαδή να βάλει τα sites του σε μορφή φωτογραφιών πχ? Ή πρέπει οπωσδήποτε να έχει κάνει hosting για όλα κλπ? Αν μπορεις και δεν εχεις θεμα να δουν τον πηγαιο κωδικα τοτε ανεβασε τα στο github, αυτο αρκει αντι για live site. Αν ειναι απλα html τοτε δοκιμασε το github pages.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα