Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ SSD

MasterMarne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα μαγκες θελω να κανω αγορα ssd δεν εχω ξανα δουλεψει ποτε με ssd και γενικα δεν ειχα ποτε ssd πανω σε pc μου ως που ηρθε η ωρα.Ειπα να ξεκινησω σε 240Gb προς το παρων και στο μελλον βλεπουμε.Η χρηση του θα ειναι για απλα πραγματα ελαφρη gaming (αν και αυτο δεν με πολυ ενδιαφερει εχω ενα HDD για τα games) και λιγο επεξεργασιας μουσικης με προγραματα πχ ( Cubase/native instruments ) που με ενδιαφερει περισσοτερο και θα ηθελα καποιες γνωμες σε θεμα εταιριων οσο αφορα την ποιοτητα τους και αν θα εχω καποιο προβλημα.

Στο νου μου εχω τα εξης και τα λεφτα που διαθετω ειναι εκει γυρω αντε μεχρι 45ε :

https://www.bestprice.gr/item/2155447125/crucial-bx500-240gb.html

https://www.skroutz.gr/s/15900599/Gigabyte-SSD-240GB.html

εχω ακουσει καλα λογια για τα samsung,υπαρχει καποιος αξιοπιστος ssd που αγγιζει samsung?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα  και εγώ σε αναζήτηση ssd είμαι , χωρίς να ξέρω πολλά (μόνο ότι έχω ψάξει και έχω διαβάσει στο ίντερνετ), προσωπικά  στα 45 ευρώ θα πήγαινα για τον mx500 (250gb) της crucial ..

φιλαρακο θενξ με εκανες να το σκεφτω καλυτερα και να παρω τον Crucial MX500 σε 500αρι και οχι σε 240 που εψαχνα,τον βρικα στο σκουτζ με 70

54 λεπτά πριν, MasterMarne είπε

φιλαρακο θενξ με εκανες να το σκεφτω καλυτερα και να παρω τον Crucial MX500 σε 500αρι και οχι σε 240 που εψαχνα,τον βρικα στο σκουτζ με 70

παίζει και ο mp510 της corsair με κανα δεκάρι διαφορά σε nvme αν έχεις σλοτ  

Για να μην ανοίγω νέο νήμα είμαι σε παρόμοια αναζήτηση αλλά θέλω για αναβίωση λάπτοπ απλού χρήστη..Κοίταγα τον Kingston A400 μιας και είναι ο φθηνότερος και είναι και Κingston αλλά βλέπω αρνητικές αξιολογήσεις..Αξίζει τελικά η αγορά του ή να πάω σε κάτι όπως ο crucial bx500 που διαβάζω καλύτερα( θα πήγαινα από την αρχή αλλά δεν είναι με άμεση παραλαβή και η αγορά θέλω να γίνει αύριο μεθαύριο)... 

Στις 5/5/2019 στις 8:05 ΜΜ, Jiakometi είπε

Δες και τον Crucial MX500 αρκετά καλύτερος με μικρό παραπάνω κόστος και ετοιμοπαράδοτος από πολλά καταστήματα ....

πριν 3 μερες παραγγειλα τον 500αρι.ξερουμε αν ειναι πλαστικος η σιδερενιος?

Ο 250 παντως ειναι σιδερενιος. Οποτε λογικα κ ο 500αρης σιδερενιος θα ειναι.

Εγω δεν εχω καταλαβει ενα πλαστικο πλαισιο που εχει στη συσκευασια τι ρολο βαραει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...