Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα χρόνια πολλά σε όλους.

Μια βοήθεια σχετικά με το τίτλο του θέματος.

Φτάσαμε στην εποχή που οι φίλοι κάνουν και παιδιά, και χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με το δώρο.

Δε θέλω να κινηθώ ( αν γίνεται) σε φορμακια και τέτοια.

Τι πιστεύετε ότι θα ήταν κατι ωραίο, χρήσιμο και εκτός του συνηθισμένου δώρο για μωράκι 10 μηνών? 

Περιμένω τη βοήθεια σας, το μπάτζετ δε μας νοιάζει τόσο.

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.

σαν νεος γονιος που ειμαι σου λεω πως το καλυτερο δωρο ειναι τα χρηματα.Γιατι τα διαχειριζομαι αναλογα τις εκαστοτε αναγκες του πιτσιρικου η τα βαζω στην τραπεζα για μελλοντικη αναγκη του.να ξερεις θα εκτιμηθει περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν σου πω ότι σε μωρο φιλου του ειχα παει πανες… και μου λεει ο φιλος σοβαρα.. και ξεμενα επρεπε να παω να παρω… αν είναι φιλαρακι σου το κανεις εχει και το καλαμπουρι του..

Επεξ/σία από kiriakos500
Δημοσ.
45 minutes ago, dalain said:

σαν νεος γονιος που ειμαι σου λεω πως το καλυτερο δωρο ειναι τα χρηματα.Γιατι τα διαχειριζομαι αναλογα τις εκαστοτε αναγκες του πιτσιρικου η τα βαζω στην τραπεζα για μελλοντικη αναγκη του.να ξερεις θα εκτιμηθει περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο.

Αρκετοί γονείς περιμένουν το ρευστό για να πάρουν τσιγάρα ή να πιουν ποτά. Και υποτίθεται δεν είναι ούτε μεσαίας οικονομικής κατάστασης. 

Δυστυχώς το έχω δει πάρα πολλές φορές. Με τα μάτια μου. Άστο....

Δεν είναι κανόνας, αλλά συμβαίνει. 

Από μένα καλύτερα να πάρεις ένα φορμακι, πάνες, γάλα ή οτιδήποτε άλλο εκτός χρημάτων. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, czarjuly είπε

Ένα παρκάκι,ένα καροτσάκι μήπως;

14 λεπτά πριν, xp-user είπε

10 κουτιά βρεφικό γάλα.

1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Αρκετοί γονείς περιμένουν το ρευστό για να πάρουν τσιγάρα ή να πιουν ποτά. Και υποτίθεται δεν είναι ούτε μεσαίας οικονομικής κατάστασης. 

Δυστυχώς το έχω δει πάρα πολλές φορές. Με τα μάτια μου. Άστο....

Δεν είναι κανόνας, αλλά συμβαίνει. 

Από μένα καλύτερα να πάρεις ένα φορμακι, πάνες, γάλα ή οτιδήποτε άλλο εκτός χρημάτων. 

1 ώρα πριν, kiriakos500 είπε

αν σου πω ότι σε μωρο φιλου του ειχα παει πανες… και μου λεει ο φιλος σοβαρα.. και ξεμενα επρεπε να παω να παρω… αν είναι φιλαρακι σου το κανεις εχει και το καλαμπουρι του..

1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε

Σταξε ένα 100€ α.

2 ώρες πριν, dalain είπε

2 ώρες πριν, czarjuly είπε

Ένα παρκάκι,ένα καροτσάκι μήπως;

Σας ευχαριστώ για τις ιδέες. 

Να πω την αλήθεια, το να δώσω χρηματικό ποσό και να το διαχειριστούν όπως αυτοί θέλουν μου ακούγεται αρκετά καλό ως τώρα.

Σκέφτομαι ότι το φορμακι ή κάποιο ρούχο θα είναι για λίγο χρόνο, καθώς μεγαλώνουν γρήγορα.

Αν υπάρχει κάτι άλλο πιο ξεχωριστό ακούω 😀

Δημοσ.

Αν δε θες να δώσεις λεφτά μπορείς να δώσεις μια δωροκάρτα από ένα σχετικό κατάστημα. Έτσι κι αλλιώς και δώρο να πάρεις πολύ πιθανό να το αλλάξουν, οπότε ας διαλέξουν από την αρχή μόνοι τους.

Εκτός αν μπορείς να το συνεννοηθείς, αν είναι κοντινοί μπορείς να ρωτήσεις τι χρειάζονται και να διαλέξεις κάτι από αυτά.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αν δε θες να δώσεις λεφτά μπορείς να δώσεις μια δωροκάρτα από ένα σχετικό κατάστημα. Έτσι κι αλλιώς και δώρο να πάρεις πολύ πιθανό να το αλλάξουν, οπότε ας διαλέξουν από την αρχή μόνοι τους.

Εκτός αν μπορείς να το συνεννοηθείς, αν είναι κοντινοί μπορείς να ρωτήσεις τι χρειάζονται και να διαλέξεις κάτι από αυτά.

Ναι κοντινοί είναι. Αρκετά κιόλας. Σκέφτηκε η δικιά μου για ένα σετακι με σεντόνια και τέτοια. Νομιζω ωραίο και αυτό

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panossar95 είπε

Ναι κοντινοί είναι. Αρκετά κιόλας. Σκέφτηκε η δικιά μου για ένα σετακι με σεντόνια και τέτοια. Νομιζω ωραίο και αυτό

Είναι καλό ναι, αλλά μπορείς να τους το πεις. Πες σκεφτήκαμε αυτό, το χρειάζεστε; Μπορεί πχ να σου πουν ότι έχουν σεντόνια και χρειάζονται πετσέτες ή μια κουβέρτα - παπλωμαματάκι.

Και ο υπνόσακος είναι καλό δώρο που πιάνει τόπο.

Δημοσ.

Το καλύτερο δώρο είναι παιχνίδι.Γι αυτήν την ηλικία είναι αρκετά ακριβά και δε φέρνει κανένας .Όλοι φορμακι ! Τα παιδιά χρειάζονται πολλά παιχνίδια σε κάθε ηλικία !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...