dukepapass Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Καληπσερα σε ολους θα ηθελα να σας ρωτησω γνωρίζεται καποιο smart με μεγαλη οθονη που να εχει αποσπομενη μπαταρια;;; απο οτι βλεπω στην αγορα ολα οσα εχω δει εχουν ενσωματωμένες..... ολα τα κινητα ειναι μπαταριοφαγα και δεν μπορουμε να ήμαστε συνεχεια με μια μπριζα στο χερι η μια γκουμουτσα power bank και να περιμένουμε ποση ωρα για να φορτισει.......υπαρχει τιποτα αξιόπιστο εκτος γνωστων μαρκων που να εχει πεσει στην αντιληψη σας;;
d_gkal Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μπορείς να πάρεις ένα διακριτικό power bank Δεν είναι όλα τεράστια
dukepapass Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Αργουν να φωρτισουν.........εγω θελω να εχω δευτερη έτυμη μπαταρια να την κοτσαρω και να μην εχω τον ανχος μην μινω απο μπαταρια.......τωρα εχω το note4 που το εχει αλλα θελω να περασω σε κατι μεταγενέστερο και πιο καλο υπαρχει κατι;;;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Πλέον τα περισσότερα κινητά υποστηρίζουν Quick charge όπως επίσης και τα περισσότερα power bank οπότε λύνετε αρκετά εύκολα το θέμα της αργής φόρτισης, Όσο για συσκευή με αποσπώμενη μπαταρία δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου
chios Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Πάρε τηλέφωνο με μεγάλη μπαταρία 4-5000mah να μην έχει πρόβλημα μέσα στην μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα