Προς το περιεχόμενο

Mordhau - Official Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Image result for how is cyberbullying real

Πέρα από την πλάκα, δεν καταλαβαίνω προς τι η φασαρία. Είναι γνωστό ότι ένα online παιχνίδι είναι τόσο καλό (με την ευρύτερη δυνατή έννοια του όρου) όσο αυτοί που το παίζουν. Από 'κει και πέρα όποιος δεν γουστάρει, φεύγει. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που μπορούν να διορθώσουν οι devs. Και στην Ελλάδα όλα τα ρίχνουμε στους πολιτικούς, αλλά και φόρους δεν πληρώνουμε, και τις μπάρες των αναπήρων (όπου υπάρχουν) τις κλείνουμε, και ρουσφέτια ζητάμε. Ακόμη καλύτερο παράδειγμα τα ελληνικά γήπεδα. Αφού οι πρόεδροι προτιμούν να έχουν χουλιγκάνους και πρεζάκια στις εξέδρες αντί για οικογένειες με παιδιά, τότε αντίστοιχη θα είναι και η ποιότητα του προϊόντος. Για αυτό έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Αν δω ότι το παιχνίδι γίνεται εκνευριστικό, απλά δεν παίζω. Είμαι σε μια ηλικία που έχω πλέον αντιληφθεί ότι δεν αξίζει τον κόπο να χάνεις ούτε λεπτό για μ@1&*ίες. Κοιτάτε να περνάτε καλά μόνο και ό,τι δεν μπορείτε να αγνοήσετε, απλά παρατήστε το.

Επεξ/σία από ektelion
  • Like 4
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έρχεται ranked mode..

https://www.rockpapershotgun.com/2019/07/22/mordhau-to-get-more-maps-and-maybe-modding/

Αναφορά σε κείμενο

Developers Triternion have announced details about what players can expect in the near future of the (mostly) melee fighting simulator, including ranked play, new maps, and a reduction in the undeserved powers of horse-riding cowards. The much-requested mod support is still only a maybe.

A new game mode dubbed “Invasion” is an attack/defend contest aiming to bring more of a siege-y feel and make more use of barricades and catapults.

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...