Προς το περιεχόμενο

Mordhau - Official Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα έλεγα οτι με ενθουσίασε το trailer. Το προηγούμενο τους παιχνίδι "Mirage: Arcane Warfare" πήγε άκλαυτο. Έχω ένα προαίσθημα ότι και αυτό στον ίδιο δρόμο οδηγείται.. 

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, >-Nosakos<- είπε

Δεν θα έλεγα οτι με ενθουσίασε το trailer. Το προηγούμενο τους παιχνίδι "Mirage: Arcane Warfare" πήγε άκλαυτο. Έχω ένα προαίσθημα ότι και αυτό στον ίδιο δρόμο οδηγείται.. 

Μακάρι να έχει την τύχη του mirage, κάτι μου λέει θα πάει περισσότερο άκλαυτο.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, k4ts0u είπε

Μου χαλασαν το zweiiii , δε κανει 2 shot πιαα 😥😥😥😥

Απο τι φαίνεται μόνο στο stab κάναν nerf. Τουλάχιστον με ενα strike και ενα stab κεφάλι πάλι ψοφάνε τα πάντα. 

5 λεπτά πριν, ilos είπε

Jav is the new meta bruh 😁

Μάλλον δεν άκουσες για το sledgehammer meta!!  🤗

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
Δημοσ.
11 ώρες πριν, >-Nosakos<- είπε

Απο τι φαίνεται μόνο στο stab κάναν nerf. Τουλάχιστον με ενα strike και ενα stab κεφάλι πάλι ψοφάνε τα πάντα. 

Ναι απλα το stab ηταν ευκολο να κανεις headshots και επισης δεν κανεις teamdamage ετσι. Τώρα θέλει είτε διπλο headshot slash, ειτε headshot slash&stab για t3 armor.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πω πω κούρασηηηη...

Εντάξει, οι βαρεμένοι και τα trolls που που νομίζουν πως το Χ παιχνίδι και forum είναι προέκταση του 4chan και ποστάρουν διάφορα ρατσιστοφασιστικά ή/και το παίζουν αντιδραστικοί έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, και σαν αντίδραση από τους απέναντι """"φιλελεύθερους""" (που κάθε άλλο είναι). Συμφωνώ απόλυτα με τους developers σχετικά με την ιστορική ακρίβεια και τους γυναικείους χαρακτήρες, τώρα ένας slider για skin tone δεν είναι και μεγάλο πράγμα να υπάρχει (τι να πουν οι ιππότες από Σικελία, Ν. Ιταλία και Ν. Ισπανία δηλαδή, μαυροτσούκαλοι).

Η μεγάλη πλειοψηφία απλά θέλει να παίξει ένα $#@$%παίχνιδο και να κάνει λίγη πλάκα με το character creation, όχι να έρχεται ο καθένας να της πρήζει τα συκώτια.

Δημοσ.

Ισχύει ότι το chat και γενικά η συμπεριφορά των παικτών in game είναι απαράδεκτη. Παρολαυτά δεν υπάρχει ίχνος ελέγχου, με το ζόρι μπορούμε να κάνουμε votekick. Εάν έχει γράψει το username ειδικά με ρώσικα ή περίεργους χαρακτήρες rip

Πολλές φορές εχώ βγει γιατί το teamkilling πάει σύννεφο στο spawn και δεν μπορω να κανω τιποτα

Δημοσ.

Αν διαβάσετε το article πιο πολύ παραπονιέται για τα forum posts ή το thrash talk in game στο chat.😎

Welcome to the internet φάση δηλαδή. Το μόνο point που είναι game development related είναι κατά πόσο οι official servers είναι moderated (σε σχέση με τους community ειδικά) και ότι δεν υπάρχει σωστό report mechanic γιατί πρέπει να βγάλεις ss και μετά να το δώσεις σαν τον ρουφιάνο στο dev discord.🤩 Λες και αν υπήρχαν mods στους official θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Κλασικό παράδειγμα στο chivalry με τα mskitty banwaves επειδή η κοπέλα είχε περίοδο εκείνη τη στιγμή ή δε γούσταρε το avatar picture σου ή γενικά χτύπησε καμπανάκι με κάτι που έγραψες στο chat και θεώρησε ότι ήταν προσβλητικό για το 0.0000001% παγκοσμίως που είναι παραπληγικοί και παίζουν chivalry όσο διαρκεί η αποθεραπεία τους μετά την εγχείριση αλλαγής φύλου.🤩

Δηλαδή αν βγάζανε το game exclusive στο EGS (που δεν έχει forums) και δεν είχε καθόλου  in game chat, θα ήταν το perfect game... To game έχει adult rating τόσο από πλευράς content όσο και από online interactions. Αν το κάθε μ@λ@κηστήρι online κάνει χάζι να είναι toxic af και golden dawn wannabe, απλά μπαίνει στη σειρά και τρώει ignore από μένα. Αυτό που ζητάει είναι attention, δε το νοιάζει το game. Και πίστεψε με όλοι οι καλοί παίχτες θα κάνουν bm και tt σε pugs, αν δουν ότι κάποιος έχει tiltάρει για να τον βγάλουν από το game. Όσο οι παίχτες overeact σε αυτά τα φαινόμενα. και συνεχίζουν το δράμα με reddit articles κλπ τόσο πιο πολύ θα τα συντηρούν και θα αυξάνονται. Δεν είναι δουλειά των developers να αλλάξουν τον κόσμο ή να καταπολεμήσουν τα trolls, τους sjw's και τα φασισταριά. Αυτό είναι ευθύνη των ίδιων των παικτών να τους απομονώσουν. Και προτιμώ 1000 φορές το ρουφ σύστημα του mordhau (αν και μπορεί να φάει photoshop κάποιος αδίκως) παρά την υπερεξουσία των chivalry mods και τα ban appeals της πλάκας της Torn Banner.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που κολλάει το EGS πάλι; Η πρώτη παράγραφος είναι σαν να βγήκε από το 4chan.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το ignore-mute είναι παθητική στάση, επειδή το πατάμε το πρόβλημα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Σε όλα τα online παιχνίδια υπάρχει τέτοια συμπεριφορά και σε αυτά που έχουν κόσμο είναι περισσότερο. Το θέμα είναι να υπάρχει ένας έλεγχος για να μην μπαίνει ο καθένας και αραδιάζει τις βλακείες που σκέφτεται το έφηβο-edgy μυαλό του. Μιλάω κυρίως για ακραιότητες.Γιατί σε παιχνίδια που έχουν κατάταξη δεν συναντάς flame στα υψηλότερα ranks;

όσον αφορά το παιχνίδι πάντα μιλώντας και όχι posts, δεν υπάρχουν ούτε τα στοιχειώδη είναι πολύ απλό.Το θέμα είναι και ότι ο dev δεν γουστάρει (και σε αυτό το παιχνίδι) να λάβει μέτρα για να μην χάσει κόσμο.

Επεξ/σία από kti23
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kti23 είπε

Που κολλάει το EGS πάλι; Η πρώτη παράγραφος είναι σαν να βγήκε από το 4chan.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το ignore-mute είναι παθητική στάση, επειδή το πατάμε το πρόβλημα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Σε όλα τα online παιχνίδια υπάρχει τέτοια συμπεριφορά και σε αυτά που έχουν κόσμο είναι περισσότερο. Το θέμα είναι να υπάρχει ένας έλεγχος για να μην μπαίνει ο καθένας και αραδιάζει τις βλακείες που σκέφτεται το έφηβο-edgy μυαλό του. Μιλάω κυρίως για ακραιότητες.Γιατί σε παιχνίδια που έχουν κατάταξη δεν συναντάς flame στα υψηλότερα ranks;

όσον αφορά το παιχνίδι πάντα μιλώντας και όχι posts, δεν υπάρχουν ούτε τα στοιχειώδη είναι πολύ απλό.Το θέμα είναι και ότι ο dev δεν γουστάρει (και σε αυτό το παιχνίδι) να λάβει μέτρα για να μην χάσει κόσμο.

Το EGS το ανέφερα γιατί απλά δεν έχει ακόμα game forums όπως το steam.

Αν κάποιος είναι obnoxious σαν person θα συνεχίσει να είναι obnoxious και μετά το ban, ίσως και με περισσότερη θέρμη. Το βλέπεις αυτό σε f2p games ειδικά με τα smurf accounts. Δεν είναι θέμα ότι η "ουδετερότητα" είναι το πρόβλημα σε τέτοια φαινόμενα, έχει δείξει η εμπειρία μου ότι τέτοιου είδους άτομα το μόνο που αναζητούν είναι το attention. Αν κανείς δε τους δίνει σημασία μαζεύουν το κουβαδάκι τους και πάνε σε άλλη παραλία (server). Αν έστω και ένα άτομο στο server είναι butthurt και τσιμπήσει, καλύτερα να αλλάξεις server αν δε τους αντέχεις μετά στο chat.😁 Στα 40 μου εγώ έχω πάθει ανοσία. Ότι και να μου γράψουν πλέον 0 fucks given από άτομα που δε γνωρίζω.

Στο chivalry θα συνέχιζαν να μπαίνουν με άλλα/family accounts μετά το votekick. Πχ κλασικό φαινόμενο που κάναν ήταν το ganging/bullying σε ffa servers. Από τα πιο αξιομνημόνευτα μου παιχνίδια στο chiv ήταν κάποτε όταν σκάσαν μύτη 3-4 clan gangers σε ffa server και απλά πήρα άλλους 2-3 από τους pub players στον server μαζί μου και το γυρίσαμε σε Pug! Η πλάκα είναι ότι ήταν και ez game κιόλας.🤩 Δεν υπάρχει εύκολη λύση σε αυτό το πρόβλημα. Σίγουρα το overeaction, η υπέρμετρη προβολή και το reddit drama δε βοηθάει. Ίσα ίσα θα πολλαπλασιαστεί το πρόβλημα  γιατί θα βρει μιμητές με νέα attention whores που ίσως κάνουν migrate από άλλα games όταν δουν πόσο εύκολα τσιμπάει και τιλτάρει το mordhau community.

Δε το παίζω άγιος και εγώ από τις 3000+ ώρες μου στο chivalry αρκετές ήταν trolling με OOB pebbler ή ganging με τον σκελετό στο hillside η ολόκληρα escape server scenarios με maa superjump ή απλά trampoline duels,🤩 Βασικά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα για 1-2 πράγματα που μου παν να συμμετέχω δεν είμαι και πολύ περήφανος.🤩 Το ένα εξ'αυτόν κατέληξε κάποτε με έναν streamer να βάζει τα κλάμματα live και να κάνει rage uninstall ενώ έψαχνε μαζί με το chat του να βρει τα steam account μας!😎 (dem servian bastards from tf2)

ΒΜ και TT players συναντούσες πάντα στο chiv, ακόμα και από elite players όχι απλά καλούς. O Crashed πχ είχε rageάρει κάποτε με μένα στο chiv σε pub game κιόλας που είμαι μια κλανιά μπροστά του. Έκραζε την TB για κάνα 5λεπτο πόσο imba είναι ο cancer αν παίζεις maa κλπ. Περιττό να σου πω πόσους χαρακτηρισμούς επί του προσωπικού έτρωγα με κάθε jav. 😁 Δεν απάντησα ούτε σε έναν στο chat γιατί πρώτον δε με έπαιρνε παικτικά, και δεύτερον όταν πας καλεσμένος στον private server (των Lions Τότε) πας γυρεύοντας για ez permaban.🤩

Τέλος με το votekick στο mordhau προβλέπω να γίνεται ότι και με το Chivalry πολλές φορές στους καλούς παίχτες. Στα free weekends κλπ θα πέφτουν τα hacusations αβέρτα σε pub servers και δε θα σταυρώνουν game. Και όχι δεν είναι η λύση να μπεις σε Clan και να παίζεις Pugs κλπ, γιατί πολλοί γεράσαμε και δεν έχουμε ούτε την όρεξη ούτε τον χρόνο να αφιερώσουμε τόσες ώρες πάλι σε παιχνίδι. Ευτυχώς δε πρόκειται ποτέ να γίνω καλός παίχτης στο mordhau τόσο λίγο που παίζω και τόσο χάλια aim που έχω πλέον.😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...