Προς το περιεχόμενο

Mordhau - Official Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες π.χ. το καλύτερο που πέτυχα ήταν 85-90. Όλοι οι υπόλοιποι που έχω παίξει είναι 100+. Μέχρι κι 120 μου έχει φτάσει σε σέρβερ που αρχικά έλεγε 90 (στον browser). Καλά, το Frontline γενικά δεν μου αρέσει, προτιμώ τα team objectives του chivalry. Μου φαίνεται πολύ πρόχειρο σαν υλοποίηση (τον map εννοώ). Αλλά again, δεν έχω και σοβαρή εμπειρία. Χθες όσο το έπαιζα, τόσο πιο πολύ μου άρεσε το παιχνίδι.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι να κλαις τα λεφτα σου. Το παιχνιδι ειναι 90% chivalry με περισσοτερο customisation και ηξερες εξαρχης ακριβως τι επαιρνες.

Οσο για το Ping συνηθως παιζω με 80-90 και κανω αρκετα καλα σκορ θα ελεγα. Μην περιμενεις να διαβασεις feints ευκολα, ουτε με 20 ping δε γινεται αυτο.

Αμα δεν "το χεις" με την αμυνα παιξε πιο επιθετικα με καποιο βαρυ οπλο ετσι ωστε να μπορεις να παρεις Kill με 2 hits. Αν εισαι εσυ στην επιθεση η αμυνα σου δεν παιζει ρολο αν ειναι καλη η κακη. Στα frontline με ενα feint ψαρωνει το 80% των παιχτων , στα duel αν δε κατσεις να μαθεις λιγο τους κανονες του game μην περιμενεις πολλα.

Δεν καταλαβαινω τον "αχταρμα" που λες καθολου. Όλα τα mechanics κανουν counter το ενα το αλλο και συνδεονται αρκετα καλα... Δες την εικονα παρακατω.

1640297858_preview_counters.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ilos είπε

Για τα pings προκοπή δε θα δούμε αν δε σηκωθεί ελληνικός server. //goes to suck newlynx again

Είναι ο λόγος που το παιχνίδι το άφησα μέχρι να βρω λύση για ελληνικό server. Δεν έχω τους παλιούς πόρους και η αναζήτηση που έκανα δεν απέδωσε.
Το ping παίζει εδώ πολύ μεγαλύτερο ρόλο από ότι πχ σε ένα fps που κάνεις λίγο spread. Επομένως θες καλύτερο skill για να επιβιώσεις :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μιλάω για τα gameplay mechanics, σε αυτά φαίνεται να έχει γίνει αρκετά ενδελεχής δουλειά. Μιλάω για την υλοποίησή τους στο battlefield. Που και πάλι, δεν έχω αρκετές εργατοώρες, οπότε πιθανά το post μου οφείλεται κυρίως σε απειρία και ίσως και κάποια κακά sessions. Οψόμεθα. 

Δημοσ.

Το αρνητικο του παιχνιδου για μενα ειναι η ελειψη content και ειδικα χαρτων .4 για τα frontlines ειναι πολυ λιγο. Και επισης θα ηθελα να ηταν μεγαλυτεροι . Στα υπολοιπα ειναι εξαιρετικο. 

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι μετά από 50 ώρες φαίνεται η έλλειψη περιεχομένου και πρέπει να μπούν οι νέοι χάρτες στο frontline πριν το παιχνίδι χάσει το momentum του. όσο εθιστικό και αν είναι το σύστημα μάχης μετά από λίγες ώρες θέλεις να δεις και κάτι άλλο. Το ping ισχύει ότι είναι αρκετά υψήλο για κάποιους και από ότι είχαν αναφέρει οι devs έχει να κάνει με το θέμα routing ακόμα και αν έχεις καλή σύνδεση. Στα frontline είμαι μέσο όρο 100-120 ping αλλά και πάλι είναι playable, στους duel servers κάπως καλύτερα.

Εγώ εκεί που την πατάω συνέχεια είναι στα feints,50-50 αν θα το καταλάβω ή όχι και στο range που έχουν τα stabs γιατί προφανώς και όλοι παίζουν με spears και εγώ με σπαθί. Επίσης αυτό που με δυσκολεύει είναι το chambering σε οποιοδήποτε animation εκτός των stabs , δεν μπορώ να πετύχω το timing και την μεριά που βαράει σωστά. Χθες έκανα disable το parry τελείως μέχρι να μάθω 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά για μένα το ping είναι dealbreaker. Δυστυχώς στο 90% των περιπτώσεων το ping θα είναι 80+ με μια αξιοπρεπείς 24άρα.. το οποίο σε duel server σημαίνει απλά θάνατος απο 30+ lvl παίκτες.  Σε frontlines το λίγο υψηλό ping δεν είναι τόσο σοβαρό καθώς το επίπεδο των παιχτών είναι πολύ χαμηλά.  

Χαίρομαι που το παιχνίδι πάει καλά σε πωλήσεις αλλά το απο πάνω θέμα πρέπει να το φτιάξουν asap!    

17 ώρες πριν, ilos είπε

Ακόμα και αν χάνεις το stamina war, επειδή έπεσες σε καλό παίχτη πάλι μπορείς να κλέψεις το fight αν τον κάνεις read, το penalty να σου πέσει η ασπίδα είναι της πλάκας σε σχέση με το heavy flinch του chivalry. Και το όπλο να σου ρίξει πάλι μετά από το shield αν είσαι fast μπορείς να το κάνεις catch ή switch στο 2ο... Το πιο πιθανό μετά από όλα αυτά είναι εσύ να έχεις περισσότερο stamina από τον άλλον. Πραγματικά εφιάλτης τόσο στα duels, όσο και στα gangs.

Δεν συμφωνώ με το απο πάνω. Ενας καλός παίχτης θα παίξει όπως λες το stamina war μέχρι να σου φάει την ασπίδα, να σου φάει το όπλο και στο τέλος σίγουρο χτύπο στο κεφάλι. Αν επιζήσεις και αν έχεις 2ο όπλο και αν προλάβεις να το βγάλεις  και πάλι είσαι σε μειονεκτική θέση. Γενικώς οι ασπίδες είναι easy mode μόνο απέναντι σε low level players.  Στους περισσότερους duel servers το top weapon είναι το LS με διαφορά και μετα τα messer/alt Eveningstar/halberd/zwei.

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
Δημοσ.
6 ώρες πριν, >-Nosakos<- είπε

Προσωπικά για μένα το ping είναι dealbreaker. Δυστυχώς στο 90% των περιπτώσεων το ping θα είναι 80+ με μια αξιοπρεπείς 24άρα.. το οποίο σε duel server σημαίνει απλά θάνατος απο 30+ lvl παίκτες.  Σε frontlines το λίγο υψηλό ping δεν είναι τόσο σοβαρό καθώς το επίπεδο των παιχτών είναι πολύ χαμηλά.  

Χαίρομαι που το παιχνίδι πάει καλά σε πωλήσεις αλλά το απο πάνω θέμα πρέπει να το φτιάξουν asap!    

Δεν συμφωνώ με το απο πάνω. Ενας καλός παίχτης θα παίξει όπως λες το stamina war μέχρι να σου φάει την ασπίδα, να σου φάει το όπλο και στο τέλος σίγουρο χτύπο στο κεφάλι. Αν επιζήσεις και αν έχεις 2ο όπλο και αν προλάβεις να το βγάλεις  και πάλι είσαι σε μειονεκτική θέση. Γενικώς οι ασπίδες είναι easy mode μόνο απέναντι σε low level players.  Στους περισσότερους duel servers το top weapon είναι το LS με διαφορά και μετα τα messer/alt Eveningstar/halberd/zwei.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν παίζεις ειδικά κάποιο αργό όπλο η διαφορά με το chivalry αν χάσεις το stamina war είναι η μέρα με τη νύχτα σε αυτό το game, γιατί μετά από stugger θα έφευγες μονόχιτος στο chiv από maul. Άσε που θα πρέπει οπωσδήποτε και να διαβάσεις και όλα τα heavy kicks στο chivalry που δεν είναι και τόσο εύκολο. Πίστεψέ με, cancer έπαιζα στο chivalry (heavy javelin), so i know the pain of shielder.🤩 Στο mordhau η μάχη θα τραβήξει σίγουρα παραπάνω και θα έχεις ακόμα ελπίδα αν πετάξεις την ασπίδα (έχεις 30 stamina back). Ενώ επειδή συνήθως πας για chamber morph σε kick, σπαταλάς στο τέλος σαν επιτιθέμενος περισσότερο stamina από ότι ο kite shielder πολλές φορές! Βέβαια μπορείς να το κάνεις λίγο counter στα duels με second wind. Μόνο με τη Kite shield υπάρχει θέμα long term, οι άλλες είναι μια χαρά. Αν πέσεις σε πολύ καλό παικτη που δε σε αφήνει για facehug και διαβάζει και τα chamber kicks θα καταλάβεις τον πόνο μου. Επίσης γενικά ακόμα και σε pubplay είναι εκνευριστικά τα turtles αν παίζεις bloodlust και χώνεσαι στα gangs, σε σημείο να τους παρατάς και να τους αφήνεις να έρθουν αυτοί σε σένα. Όπως και να έχει η kite shield είναι πολύ πιο viable εδώ από ότι στο chivalry, που σε competitive play Την έβλεπες μόνο σε σπάνια to pugs που χρειαζόταν να pushάρουν το cart και φοβόντουσαν τους archers.  Πάντως το καλύτερο όπλο στο game για μένα είναι μακράν το halberd, αλλά όλα όσα ανέφερες είναι κοντά top tier.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρώτο content update, ευκαιρία να το ξαναπιάσω.😎

https://steamcommunity.com/games/629760/announcements/detail/1607136397667973601

c435c6285d63bfb6c458be9f600ebe5a2378e8f3

Crossroads , ένα νέο TO map με mortars και horse battles.

709908d5767501ad46c679dd028f95df8f91ddbd

Ένα νέο axe, που γίνεται και repair hammer στο mordhau mode.

KAI

Ταρατατζούμ, ταρατατζούμ THE LEGEND IS BACK

2a44dc422c231c4ceaaadac57c7454f979bc7db0

Τα javelins που είναι  throw weapon type (όπως ήταν στο chivalry). Tώρα μακάρι να είχα τo ίδιο aim που είχα κάποτε, αλλά γεράματα.🤩

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ωραία νέα! Το δοκίμασα σήμερα και το javelin τα σπάει!

Το ping δεν φαίνεται να βελτιώθηκε αλλά έχουμε συνηθίσει να παίζουμε γύρω στα 80 οπότε ψιλό-παλεύεται.  

Αν κάποιος ψήνει μπορεί να με βρει στο steam: Nosakos.

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ta javelins btw είναι το ίδιο strewng με τα heavy javelins στο chiv. Κάνουν one shot όλους τους archers με το hunter perk και όλους τους mellee με headshot αν δε φοράνε level 3 helm. Απλά σημαδέψτε αυτούς που δε σας κοιτάζουν για να μη κάνουν σίγουρα deflect το projectile. Επίσης μη πάτε yolo με 6 javelin loadout, όλο και κάποιος θα σας πλησιάσει οπότε καλό είναι να έχετε κάποιο όπλο για να αμυνθείτε μέχρι να κάνετε restock στο ammo box. Όσο αφορά το aim έχουν πολύ μικρότερο bulletdrop από ότι στο Chivalry και πολύ μεγαλύτερο βελινεκές. Δε τα έχω συνηθίσει ακόμα και στους μακρινούς στόχους βαράω πιο ψηλά από ότι πρέπει. Κοντά όμως τα headshot φεύγουν για πλάκα αν ο άλλος δε κάνει deflect.😎

P.S. Είναι επίσης θεϊκά για όλα τα χαζά turtles με kite shields. Επειδή δε κάνουν crouch βαράς 2 φορές στα πόδια τους και φεύγουν άκλαυτοι σαν stationary targets. Τα mortars είναι S+ tier trolling btw.

3DE8BD54FE11C577C0194C9FF3A84C946EDD49B9

Και το άλλο κουφό silver surfer bug που παίζει.

7826FD22C1B5558D09FBD48FDCDD2DAC48E74F07

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει φάση το νέο map. Ανοιχτός και τεράστιος χώρος με πολλά άλογα για jousting.

Επίσης για κάποιο λόγο σε αυτό το patch buffαραν τις ασπίδες. Βελτίωσαν την ταχύτητα του backpedaling με την ασπίδα όρθια. Επίσης μείωσαν την απόσταση που μπορείς να κάνεις kick. Πάει το morph σε kick..

Επεξ/σία από >-Nosakos<-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...