Προς το περιεχόμενο

Mordhau - Official Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου αρέσει που έχει την επιλογή gameplay α λα Dark Messiah of Might and Magic (για όσους δεινόσαυρους το θυμούνται), ασχέτως αν ο τύπος στο βίντεο προτιμά κάτι πιο πολύ σε φάση κλασικό Chivalry. Επίσης, έχει ένα point όταν λέει να βάλεις το feint στο δεξί κουμπί του mouse (αντί για το Q), αλλά εγώ που τουλάχιστον στο Chivalry παίζω με ασπίδα νομίζω θα παραμείνω στα default key bindings.

• Like 1
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο είναι το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο σε κάθε match έχω 100 - 105 ping και νομίζω ότι χάνω ένα κομμάτι από το response

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, kti23 είπε

Για κάποιο λόγο είναι το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο σε κάθε match έχω 100 - 105 ping και νομίζω ότι χάνω ένα κομμάτι από το response

Αυτό δυστυχώς το παρατήρησα κι εγώ και είναι game breaker για εμένα προφανώς. Ελπίζω να έτυχε, γιατί χθες μόλις το έβαλα για πρώτη φορά. Κατά τα άλλα δείχνει να έχει προοπτικές για μία αρκετά fun MMO εμπειρία. Δεν θα κρύψω όμως ότι ο αρχικός μου ενθουσιασμός μετριάστηκε πολύ από την πρώτη αυτή εμπειρία, και όχι μόνο για το ψηλό ping. Γενικά, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι υπάρχουν ακόμη πολλά τεχνικά θέματα που πρέπει να λυθούν.

Επεξ/σία από ektelion
Δημοσ.

Το πήρα και εγώ χτες και έπαιξα λιγάκι , πρώτες εντυπώσεις είναι καλές έχει αρκετό γέλιο το παιχνίδι αλλά νομίζω ότι παίρνει και άλλο improvement στο optimization , κατά τα άλλα έχει πολύ κόσμο για την ώρα μιας και είναι ίσως το καλύτερο medieval που παίζει εκεί έξω στην παρούσα φάση

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ektelion είπε

Αυτό δυστυχώς το παρατήρησα κι εγώ και είναι game breaker για εμένα προφανώς. Ελπίζω να έτυχε, γιατί χθες μόλις το έβαλα για πρώτη φορά. Κατά τα άλλα δείχνει να έχει προοπτικές για μία αρκετά fun MMO εμπειρία. Δεν θα κρύψω όμως ότι ο αρχικός μου ενθουσιασμός μετριάστηκε πολύ από την πρώτη αυτή εμπειρία, και όχι μόνο για το ψηλό ping. Γενικά, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι υπάρχουν ακόμη πολλά τεχνικά θέματα που πρέπει να λυθούν.

Εντάξει τότε δεν είμαι μόνος.  Απλά παίζω το παιχνίδι με τον κολλητό μου και δεν έχει το ίδιο ping αν και βέβαια έχει και καλύτερη σύνδεση. Γενικά σε άλλο παιχνίδι ίσως να μην μέτραγε τόσο το ping αλλά εδώ με αγχώνει και μόνο το γεγονός ότι συνέχεια μου έχει την ένδειξη "high ping" δεξιά ενώ καθυστερεί να με βάζει και στα matches.

Σαν πρώτη εντύπωση σίγουρα επιδέχεται βελτιώσεων αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό και οι μηχανισμοί έχουν πολύ μεγαλύτερο βάθος από αυτό που φαίνεται ( οι vet του chivalry λογικά τα ξέρουν ήδη αυτά).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kti23 είπε

https://mordhau.com/forum/topic/15407/patch-04/

Νέο patchακι με μπόλικα fix και ui marker για τα άτομα στο party

Επιτέλους βάλανε friends UI marker. Btw κάποτε υπήρχε και στο chivalry, αλλά το αφαίρεσαν (όπως και το voip) γιατί το κάναμε abuse (πχ jab8 σε catapult shots).

Δημοσ.

Θα δείξει πως θα δουλέψει 

Προς το παρόν το αφαίρεσαν ξανά επειδή κάτι στράβωσε και προκαλούσε frame drops

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίζει κανείς παιδιά; Δεν ξέρω, εγώ είμαι τρομερά απογοητευμένος και τα ψιλοκλαίω τα λεφτά μου. Με κάποια μικρή επιφύλαξη γιατί δεν το έχω λιώσει κιόλας. Ένας αχταρμάς μου φαίνεται χωρίς λογική και νόημα. Τι να το κάνεις το "ρεαλιστικό" σύστημα μάχης, όταν όλα είναι random. Χώρια που ping κάτω από 85-90 δεν παίζει...

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ektelion είπε

Παίζει κανείς παιδιά; Δεν ξέρω, εγώ είμαι τρομερά απογοητευμένος και τα ψιλοκλαίω τα λεφτά μου. Με κάποια μικρή επιφύλαξη γιατί δεν το έχω λιώσει κιόλας. Ένας αχταρμάς μου φαίνεται χωρίς λογική και νόημα. Τι να το κάνεις το "ρεαλιστικό" σύστημα μάχης, όταν όλα είναι random. Χώρια που ping κάτω από 85-90 δεν παίζει...

Θες εκπαίδευση πάλι από τον μπάρμπα. 😁Ειδικά το shield + spear/estoc/falchion κλπ που παίζεις είναι πολύ πιο viable πλέον σε σχέση με chiv και τέζα op για τον average joe ακόμα και μετά το nerf γιατί:

1) τα stabs έχουν αρκετό reach

2) δεν υπάρχει jump kick και heavy kick όπως στο chiv, ενώ υπάρχει counter kick

3) αν ο αντίπαλος έχει αρκετά βαρύτερο armor από σένα δε πρόκειται να σου κάνει morph kick ποτέ αν κάνεις backpedal. Αν παίζεις μέχρι 4 armor δηλαδή έχεις μεγάλο πλεονέκτημα.

4) είναι αρκετά δύσκολο για τον μέσο παίκτη να σου κάνει facehug από το πλάι του bubble για να σου περάσει hit με low ή overhead drag

5) τα περισσότερα βαριά όπλα δε προλαβαίνουν για hit μετά από kick flinch (δεν υπάρχει heavy kick για να φεύγεις μετά πχ μονόχιτος με maul όπως στο chiv)🤩

6) η kite shield είναι op σε gangs, προτιμώ να μου τη πέσουν 7 άτομα με 2-handed αν έχω bloodlust παρά 2 kite shield turtles

Γενικά τα μόνα πράγματα που θα πρέπει να φοβάσαι είναι τα chamber kicks (μη σπαμάρεις σαν αυτιστικός stabs) και ίσως κανένα γρήγορο accelerated jump overhead riposte, αν και ποτέ δε περνάει σε καλό παίχτη. Επίσης δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα read (εκτός από morph kicks) αν έχεις τον αντίπαλο πάντα μπροστά και δεν τον αφήσεις να σε κάνει facehug από το πλάι. Αντιθέτως o αντίπαλος θα πρέπει να κάνει read τα πάντα από σένα . Feints, morphs, drags ή ακόμα και throws αν παίζεις κανένα spear. Ακόμα και αν χάνεις το stamina war, επειδή έπεσες σε καλό παίχτη πάλι μπορείς να κλέψεις το fight αν τον κάνεις read, το penalty να σου πέσει η ασπίδα είναι της πλάκας σε σχέση με το heavy flinch του chivalry. Και το όπλο να σου ρίξει πάλι μετά από το shield αν είσαι fast μπορείς να το κάνεις catch ή switch στο 2ο... Το πιο πιθανό μετά από όλα αυτά είναι εσύ να έχεις περισσότερο stamina από τον άλλον. Πραγματικά εφιάλτης τόσο στα duels, όσο και στα gangs.

Για τα pings προκοπή δε θα δούμε αν δε σηκωθεί ελληνικός server. //goes to suck newlynx again

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά αυτό που συνειδητοποιώ κι εγώ είναι ότι θέλει πολύ "διάβασμα" και practice, για το οποίο αυτή την περίοδο δεν διαθέτω χρόνο, αλλά όπως και να 'χει, με το ping στον Θεό όσο και να εξασκηθώ, προκοπή δεν θα δω. ΟΚ, η σύνδεσή μου δεν είναι και η καλύτερη, αλλά είναι το μόνο online παιχνίδι με το οποίο έχω τόσο σοβαρό πρόβλημα (αυτή την περίοδο παίζω περιστασιακά κάνα FIFA, Chivalry, Apex Legends και δεν έχω κανένα πρόβλημα). Οπότε αν δεν φτιαχτεί αυτό (ή αν δεν αναβαθμίσω εγώ τη σύνδεσή μου, που δεν γίνεται γιατί είμαι όμηρος της Forthnet για άλλα δύο χρόνια τουλάχιστον), τότε δεν έχει καν νόημα να συζητάμε.

Για ελληνικούς σέρβερ που λες, νομίζω είδα δύο χθες, ή τουλάχιστον σέρβερ με ελληνικά ονόματα (νομίζω ο ένας έλεγε Takis ή κάτι τέτοιο). Αλλά και σε αυτούς είχα απαγορευτικά ψηλό ping.

Επεξ/σία από ektelion
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ektelion είπε

Βασικά αυτό που συνειδητοποιώ κι εγώ είναι ότι θέλει πολύ "διάβασμα" και practice, για το οποίο αυτή την περίοδο δεν διαθέτω χρόνο, αλλά όπως και να 'χει, με το ping στον Θεό όσο και να εξασκηθώ, προκοπή δεν θα δω. ΟΚ, η σύνδεσή μου δεν είναι και η καλύτερη, αλλά είναι το μόνο online παιχνίδι με το οποίο έχω τόσο σοβαρό πρόβλημα (αυτή την περίοδο παίζω περιστασιακά κάνα FIFA, Chivalry, Apex Legends και δεν έχω κανένα πρόβλημα). Οπότε αν δεν φτιαχτεί αυτό (ή αν δεν αναβαθμίσω εγώ τη σύνδεσή μου, που δεν γίνεται γιατί είμαι όμηρος της Forthnet για άλλα δύο χρόνια τουλάχιστον), τότε δεν έχει καν νόημα να συζητάμε.

Για ελληνικούς σέρβερ που λες, νομίζω είδα δύο χθες, ή τουλάχιστον σέρβερ με ελληνικά ονόματα (νομίζω ο ένας έλεγε Takis ή κάτι τέτοιο). Αλλά και σε αυτούς είχα απαγορευτικά ψηλό ping.

Rented είναι που σημαίνει είναι hosted Ολλανδία,Γερμανία κλπ. Μου κάνει εντύπωση που λες ότι δεν έχεις πρόβλημα chivalry, αλλά έχεις στο mordhau. Το chivalry έχει πιο "σπασμένα" weapon animations και είναι πιο δύσκολο να διαβάσεις feints κλπ. Από την άλλη δε μου λες και τι ping έχεις. Για κάποιο λόγο σε αυτό το game πολλοί παίχτες έχουν ανεξήγητα αυξημένο ping, Πχ εμένα στο tdm παίζουν μεταξύ 60-90 και έχω voda adsl της πλάκας, ενώ φίλος με ote vdsl 50ρα βλέπει 100ρια στον ίδιο server. Οι frontline servers είναι πάντα laggy με πολύ κόσμο, ακόμα και αν σου εμφανίζει στο scoreboard ότι έχεις κυριλέ ping.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...