ilos Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Χρειάζεσαι και ένα μεγάλο shoulder pad στον αριστερό ώμο μόνο btw.
Anuminas Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Φοβερο multi για το pc. Καταιγιστικές μάχες και σφαγή, πολύ ωραία γραφικά και επιπλέον τρέχει και εξαιρετικά. Δε το περιμενα τοσο πολύ καλό.
newlynx Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Στις 29/4/2019 στις 2:52 ΜΜ, ilos είπε Ελπίζω κάποια στιγμή να σηκώσουμε και ελληνικό server (ακούς newlynx?).😍 Το πήραμε κάποιοι στην clan, σε περιμένουμε και σένα. 2
ilos Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 btw χάρην στον @Anuminas βρήκα τι έφταιγε και έκανε ο server browser μου πάνω από 5 λεπτά να βρει servers. Είχα χαμηλώσει παλιότερα στα steam settings τα max pings/minute και το είχα ξεχάσει και για αυτό και αργούσε. Όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα ίσως οφείλεται σε αυτό και σε σας.
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Απο οτι διαβάζω διορθώθηκαν ορισμένα θέματα που ειχε στο launch οποτε τελικά θα το αγοράσω και εγω αύριο μια και βλέπω οτι παίζει και κοντά στα 18 euro 1
kti23 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Το τσίμπησα και εγώ και κατεβαίνει, αν έχει κάποιος steam clan ή group είμαι μέσα
ektelion Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Ω ρε μάνα μου, αυτά είναι, και φαντάσου ότι κατά σύμπτωση ξανα-μανα-επανεγκατέστησα το Chivalry προχθές γιατί μου είχαν λείψει κάτι επικά team objectives που παίζαμε τότε τον παλιό καλό καιρό. Έχει χαλάσει βέβαια το παιχνίδι έκτοτε και το περίμενα πώς και τι το Mordhau, αλλά άργησε να βγει το ρημάδι και σταμάτησα να ασχολούμαι. Εννοείται ότι από αύριο ο ektelion ακονίζει το σπαθί του και βγαίνει ξανά σεργιάνι στον μεσαίωνα. 3
costacurta Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, ektelion είπε Εννοείται ότι από αύριο ο ektelion ακονίζει το σπαθί του και βγαίνει ξανά σεργιάνι στον μεσαίωνα. Μετα το σπαθί πιάσε και την πένα και κάνε μας και κάνα review 1
ektelion Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, costacurta είπε Μετα το σπαθί πιάσε και την πένα και κάνε μας και κάνα review Το επόμενο πληκτρολογείται as we speak Όπως as we speak κατεβαίνει και το Mordhau 1
kti23 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Για κάποιο λόγο τα τελευταία παιχνίδια μετά τις 2μισι ήταν με άδειους servers τύπου 6v6 ενώ μέχρι τότε ήταν γεμάτο. Δεν ξέρω αν παίχτηκε κάτι με σερβερς Γενικώς το παιχνίδι είναι πολυ διασκεδαστικό άσχετα αν παίρνω kill μόνο με backstabs
ektelion Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Χθες το βράδυ μπήκα να παίξω κάνα Chivalry μιας και το Origin είχε πέσει και δεν μπορούσα να παίξω FIFA. Παραδόξως απόλαυσα τρία αρκετά καλά sessions, αλλά όλοι έλεγαν "Ποιος θα μου αγοράσει το Mordhau να φύγω απ' αυτή τη μ*%$κία" 😁 Το αγόρασα και το κατέβασα χθες. Θα μπω σήμερα να δω τι λέει. Επί του παρόντος, για κάποιο λόγο μου θυμίζει αυτό:
k4ts0u Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Όσον αφορά το combat οι ασπίδες είναι broken καθώς δεν υπάρχει τρόπος να τις αντιμετωπίσεις εάν δεν κάνει κάποιο λάθος ο αντίπαλος. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι feint σε kick και να ευχηθείς να μην πάει πίσω ο άλλος. Πολλοί γκρινιάζουν ότι το rapier είναι Op άλλα απλά δεν έχουν συνηθίσει τις ταχύτητες του parry του. Από όπλα δεν νομίζω ότι κάτι είναι σπασμένο. Προσωπικά προτιμώ το longsword μιας και είναι ένα all around όπλο αλλά πάιζω σχεδόν τα πάντα για να μην βαριέμαι. Θα ήθελα να δω κάποια αλλαγή στο armor καθώς δεν βλέπω κάποιο πλεονέκτημα στο να μην χρησιμοποιήσω heavy πέρα απ το κόστος το οποίο είναι μηδαμινό. Από τα perks το bloodlust είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα φάει nerf είτε στο % που healarei είτε στο κόστος του. Το fireproof είναι αρκετά χρήσιμο στα frontline που πάιζει πολύ firebomb spam όπως και το friendly για προφανής λόγους. Στα build που δεν παίζω bloodlust έχω το tenacious και δοκιμάζω το bandage το οποίο για 1 πόντο σου δίνει 2 uses και το κάνεις replenish από τα ammo boxes. To dodge δεν είναι σαν του chivalry και χρησιμεύει πιο πολύ με long reach όπλα για spacing αλλά δεν το παίζω γιατί το κόστος ξεφεύγει. Επίσης θέλω να δοκιμάσω το rush για hit and run τακτικές.
Manos112 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Αν και δεν έχω ασχοληθεί με Chivalry στο παρελθόν το συγκεκριμένο το αγόρασα για να σκοτώνω λίγη ώρα και κατέληξα να παίζω 6 ώρες σερί. Διασκεδαστικότατο multiplayer, ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ και ωραια mechanics. Αν το παιχνίδι μελλοντικά υποστηριχθεί με δυνατά updates (maps, classes/weapons, events) θα είναι όνειρο και τρεεεεεεέλα! 2
ilos Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Manos112 είπε Αν και δεν έχω ασχοληθεί με Chivalry στο παρελθόν το συγκεκριμένο το αγόρασα για να σκοτώνω λίγη ώρα και κατέληξα να παίζω 6 ώρες σερί. Διασκεδαστικότατο multiplayer, ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ και ωραια mechanics. Αν το παιχνίδι μελλοντικά υποστηριχθεί με δυνατά updates (maps, classes/weapons, events) θα είναι όνειρο και τρεεεεεεέλα! Classes ουσιαστικά δεν υπάρχουν στο game. Loadout system έχει με 18 points που διαλέγεις που θα τα ξοδέψεις σε όπλα, armor και perks. Είναι πολύ πιο dynamic από το chivalry που απλά διάλεγες μια από τις 4 κλάσεις και κάποιο από τα όπλα τους. Maps σίγουρα θα προστεθούν, αλλά δεν έχει πολύ σημασία το πότε γιατί θα γίνει χαμός έτσι και αλλιώς με τα community maps. Events τι περιμένεις δεν είναι monster hunter world 😍, άντε να βάλουν κάποια skins σε colaborations με άλλα games όπως είχε κάνει και το chivalry. 9 ώρες πριν, ektelion είπε Χθες το βράδυ μπήκα να παίξω κάνα Chivalry μιας και το Origin είχε πέσει και δεν μπορούσα να παίξω FIFA. Παραδόξως απόλαυσα τρία αρκετά καλά sessions, αλλά όλοι έλεγαν "Ποιος θα μου αγοράσει το Mordhau να φύγω απ' αυτή τη μ*%$κία" 😁 Το αγόρασα και το κατέβασα χθες. Θα μπω σήμερα να δω τι λέει. Επί του παρόντος, για κάποιο λόγο μου θυμίζει αυτό: Σε περιμένουμε, αλλά λόγω αρχαριοσύνης (δεν ήμουν backer) και ηλικίας πλέον μη περιμένεις πολλά από μένα.😍 8 ώρες πριν, k4ts0u είπε Όσον αφορά το combat οι ασπίδες είναι broken καθώς δεν υπάρχει τρόπος να τις αντιμετωπίσεις εάν δεν κάνει κάποιο λάθος ο αντίπαλος. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι feint σε kick και να ευχηθείς να μην πάει πίσω ο άλλος. Πολλοί γκρινιάζουν ότι το rapier είναι Op άλλα απλά δεν έχουν συνηθίσει τις ταχύτητες του parry του. Από όπλα δεν νομίζω ότι κάτι είναι σπασμένο. Προσωπικά προτιμώ το longsword μιας και είναι ένα all around όπλο αλλά πάιζω σχεδόν τα πάντα για να μην βαριέμαι. Θα ήθελα να δω κάποια αλλαγή στο armor καθώς δεν βλέπω κάποιο πλεονέκτημα στο να μην χρησιμοποιήσω heavy πέρα απ το κόστος το οποίο είναι μηδαμινό. Από τα perks το bloodlust είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα φάει nerf είτε στο % που healarei είτε στο κόστος του. Το fireproof είναι αρκετά χρήσιμο στα frontline που πάιζει πολύ firebomb spam όπως και το friendly για προφανής λόγους. Στα build που δεν παίζω bloodlust έχω το tenacious και δοκιμάζω το bandage το οποίο για 1 πόντο σου δίνει 2 uses και το κάνεις replenish από τα ammo boxes. To dodge δεν είναι σαν του chivalry και χρησιμεύει πιο πολύ με long reach όπλα για spacing αλλά δεν το παίζω γιατί το κόστος ξεφεύγει. Επίσης θέλω να δοκιμάσω το rush για hit and run τακτικές. Το πρόβλημα με τις shields (τις kite γιατί στις άλλες μια χαρά περνάς hits) είναι στα gangs, αν οι τύποι απλά παίζουν reactive. Σε συνδυασμό με spears, extocs κλπ έχουν και το reach κιόλας στα stabs και καταντά αηδία. Προσπάθησε τα ripostes σου να είναι από τη μεριά που είναι οι άλλοι gangers και όχι οι shielders. Έτσι θα φας κάποιους για να procάρει το bloodlust ώστε να ζήσεις για να φας τον shielder άνετα στο τέλος. Στο chivalry οι shielders ήταν της πλάκας γιατί τους έκανες jump kick συνήθως και gg με τίποτα maul. Εδώ που δεν υπάρχει jump kick δυστυχώς, ακόμα και ένας μέτριος παίχτης θα σε κάνει outspace αν πας χύμα για kick και θα σε τιμωρήσει με stab καπάκι. Feint to kick, ξαφνικό jump overhead, ή feetworking και flip attack side low swing/lmb από την μεριά που δε μπλοκάρει και γενικά καλό spacing με b8 τα stabs του για να τα κάνεις outrange αν έχεις πιο μακρύ όπλο είναι καλές τακτικές imo. Η άλλη βλακεία είναι αν κάνεις duels και πέσεις σε τίποτα feintgod με kite shield, ακόμα και να νικήσεις το stamina war, άντε να του ρίξεις το shield, δηλαδή τρίχες. Και disarm να τον κάνεις μετά αν είναι καλός θα προλάβει να κάνει catch στο καπάκι. To game το έχουν κάνει να τρολάρει ώρες ώρες.😡 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από ilos
ektelion Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, ilos είπε Σε περιμένουμε, αλλά λόγω αρχαριοσύνης (δεν ήμουν backer) και ηλικίας πλέον μη περιμένεις πολλά από μένα.😍 Άστα αυτά, πας να με ψαρώσεις για να μου φέρεις το σφυρί κατακούτελα με το καλημέρα σας :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα