ilos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Εγώ ακόμα να δω ilos stream... Καλά εσύ περίμενε να δεις ilos stream με 9 mbps που με έχουν ρίξει atm.😍 1 ώρα πριν, k4ts0u είπε Από perks το bloodlust είναι κορυφή για 1vX μάχες που ειδάλλως δεν θα είχες ευκαιρία να κερδίσεις, θέλει συνδυασμό με high dmg όπλο ώστε να μπορείς να σκοτώνεις σε λίγα χτυπήματα. Κοστίζει πολλούς πόντους όμως οπότε δεν μπορείς να το έχεις με ακριβά όπλα και καλό armor. Άλλα αξιοσημείωτα perks είναι το friendly για frontlines και το tenacious όπου μειώνει το χρόνο εκτός μάχης. Μετά το Second Wind είναι καθαρα για Duels ενώ το flesh wound μπορεί να σου δώσει κανένα kill ακόμα αφού έχεις πεθάνει. To dodge είναι ενδιαφέρον αλλά δεν το έχω παίξει πολύ για να δω αν αξίζει τα 4 points. Και γω με i5 2500k χωρις OC είμαι ,βέβαια με 1060 6gb και το game το τρέχω στα Low με medium textures & characters και 120fov. Τα frames ανεβοκατεβαίνουν πολύ σε μένα ανάλογα το Map. Κάποια στιγμή πρέπει να τον αλλάξω.. Πως πήγες πάνω από 101 fov, αλλάζει στο ini? Οι devs είχαν πει δεν θα δούμε 180 fov master race πάλι όπως στο chiv.
k4ts0u Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, ilos είπε Πως πήγες πάνω από 101 fov, αλλάζει στο ini? Οι devs είχαν πει δεν θα δούμε 180 fov master race πάλι όπως στο chiv. Α όχι λάθος, το max ingame έχω απλά από συνήθεια νόμιζα ήταν 120. 1
ilos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, k4ts0u είπε Α όχι λάθος, το max ingame έχω απλά από συνήθεια νόμιζα ήταν 120. Υπόψιν αν έχεις μεγάλο fov ή UW aspect ratio (το παιχνίδι χρησιμοποιεί horizontal+), ρίχνεις περισσότερο βάρος στην cpu γιατί αυξάνονται τα draw calls και τα objects στο map. Από την άλλη είναι σχεδόν αδύνατο να παίξεις τέτοιο game με μικρό fov. Δοκίμασε να το πας 90-95 μήπως ελαττώσεις τα drops κάπως αν είναι ενοχλητικά.
>-Nosakos<- Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, ilos είπε Έχεις δίκιο υπάρχουν αντικρουόμενα πράγματα εσύ με stock 2500k και είσαι ok και άλλοι να έχουν θέματα με 9600k και 7700k. Ίσως είναι και θέμα drivers τελικά. https://mordhau.com/forum/topic/14686/update-update-your-drivers-yo/#c2 Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι που παραθέτεις παίζουν σε 1080p ή έχουν 1070 GTX 🤗. Προφανώς και υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το peformance.. Πάντως προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το performance του παιχνιδιού. Επίσης είμαι με παλιότερο nvidia driver 419.67 που δεν έχει το θέμα, ίσως παίζει ρόλο και αυτό σύμφωνα με το post. Επίσης παίζω με 95 fov. Αν το αυξήσω μου φαίνεται οτι παραμορφώνεται η εικόνα και δημιουργείται το fish eye effect. Οπότε προτιμώ το μειωμένο fov και ας έχω μειονέκτημα και σίγουρα βοηθάει και στο performance. Πάντως ενώ το bloodlust κοστίζει και σε αναγκάζει να μειώσεις κάτι σε armor/weapons, σε frontlines είναι πολύ πιθανό να βρεις ένα zweihander απο κάτω. Οπότε μπορείς άνετα να ξεκινάς με ένα πιο φθηνό σπαθί. edit: Βγήκε patch για το progression bug!! https://steamdb.info/patchnotes/3786295/ 🤗 Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από >-Nosakos<-
LongTom Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Το πρότεινε στο steam και το έφερε ο θείος για να το δοκιμάσω. Ψιλονιανια arcadeλα fps το είδα με ιδιαίτερα χάλια έφιππη μάχη, ήταν σαν να καβαλάς μοτοσακό με ένα ματσούκι στο χέρι... Επίσης τα γραφικά δεν με εντυπωσίασαν. 1
ilos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, LongTom είπε Το πρότεινε στο steam και το έφερε ο θείος για να το δοκιμάσω. Ψιλονιανια arcadeλα fps το είδα με ιδιαίτερα χάλια έφιππη μάχη, ήταν σαν να καβαλάς μοτοσακό με ένα ματσούκι στο χέρι... Επίσης τα γραφικά δεν με εντυπωσίασαν. Δηλαδή θες να μας πεις ότι η πειρατική εκδοσή με τα botάκια δε σε ενθουσίασε. Κρίμα και λένε η artificial intelligence έχει κάνει άλματα προόδου.😁 To game είναι 80-90% Chivalry. Λείπουν κάποια πράγματα,, αλλά έχουν προστεθεί πολλά παραπάνω. Αν δε σου άρεσε το chivalry δε θα σου αρέσει ούτε αυτό το game. Τα υπόλοιπα είναι θέμα προτίμησης. Εγώ πχ θα γούσταρα να υπήρχαν ακόμα τα reverse overheads (ήταν και ένας cheap τρόπος να κερδίσεις duel από καλύτερο παίχτη πολλές φορές στο Chivalry), αλλά καταλαβαίνω και το σκεπτικό που τα αφαίρεσαν τελικά. Τα γραφικά είναι όπως πρέπει, competitive game είναι δε θες να ανεβοκατεβαίνουν τα frametimes στη διάρκεια της μάχης.
LongTom Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, ilos είπε Δηλαδή θες να μας πεις ότι η πειρατική εκδοσή με τα botάκια δε σε ενθουσίασε. Κρίμα και λένε η artificial intelligence έχει κάνει άλματα προόδου.😁 To game είναι 80-90% Chivalry. Λείπουν κάποια πράγματα,, αλλά έχουν προστεθεί πολλά παραπάνω. Αν δε σου άρεσε το chivalry δε θα σου αρέσει ούτε αυτό το game. Τα υπόλοιπα είναι θέμα προτίμησης. Εγώ πχ θα γούσταρα να υπήρχαν ακόμα τα reverse overheads (ήταν και ένας cheap τρόπος να κερδίσεις duel από καλύτερο παίχτη πολλές φορές στο Chivalry), αλλά καταλαβαίνω και το σκεπτικό που τα αφαίρεσαν τελικά. Τα γραφικά είναι όπως πρέπει, competitive game είναι δε θες να ανεβοκατεβαίνουν τα frametimes στη διάρκεια της μάχης. Δεν περίμενα να είναι τίποτα άλλο εκτός από μια "γεύση" του κανονικού. Εάν με είχε αρέσει, θα το αγόραζα. Έχω αμέτρητες ώρες στο mount and blade, και έτσι περίμενα κάτι ανάλογο, δυστυχώς δεν είναι κάτι που θα επενδύσω χρόνο και χρήμα. Ιδίως ο τρόπος που πήγαινε το άλογο, σαν μηχανάκι δίχως τιμόνι ένα πράμα. Πραγματικά το χειρότερο που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια. Χειρότερο και από το πάλαι ποτέ Skyrim με φάνηκε... | Τεσπα, εάν αρέσει σε κάποιους, all the power to them που λένε και στα γραφικά χωριά του Πηλίου. 1
ilos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, LongTom είπε Δεν περίμενα να είναι τίποτα άλλο εκτός από μια "γεύση" του κανονικού. Εάν με είχε αρέσει, θα το αγόραζα. Έχω αμέτρητες ώρες στο mount and blade, και έτσι περίμενα κάτι ανάλογο, δυστυχώς δεν είναι κάτι που θα επενδύσω χρόνο και χρήμα. Ιδίως ο τρόπος που πήγαινε το άλογο, σαν μηχανάκι δίχως τιμόνι ένα πράμα. Πραγματικά το χειρότερο που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια. Χειρότερο και από το πάλαι ποτέ Skyrim με φάνηκε... | Τεσπα, εάν αρέσει σε κάποιους, all the power to them που λένε και στα γραφικά χωριά του Πηλίου. To warband είναι διαφορετικού είδους game γιατί έχει και σοβαρό single player campaign + dlc's +mod community. Υπήρχαν πολλοί που δε παίζαν καν vanilla multiplayer δηλαδή, αν και ήταν εξίσου competitive. Το mordhau είναι μόνο multiplayer competitive game. Δε νομίζω κανένας χριστιανός να παίζει καν το horde mode που του βάλανε. Εγώ ούτε και το BR έχω παίξει ακόμα (δε με ενθουσιάζει η ιδέα).
>-Nosakos<- Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, LongTom είπε Το πρότεινε στο steam και το έφερε ο θείος για να το δοκιμάσω. Πιστεύω αν δεν παίξεις multiplayer με κανονικούς ανθρώπους για αντιπάλους δεν θα καταλάβεις τίποτα. Το game είναι 90% chiv και αν σου άρεσε το συγκεκριμένο τότε σίγουρα θα σου αρέσει και αυτό. Απο κει και πέρα τα υπόλοιπα είναι γούστα.
k4ts0u Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Τα θέματα με το lag στους μεγάλους servers λύθηκαν. Επίσης ανέβασαν κάποιους σε 64p από 48 που ήταν το μέγιστο. Το bloodlust σε frontline είναι σπασμένο πραγματικά και θα φάει nerf σίγουρα. Ποστάρω το αγαπημένο μου build με war axe καθώς και κανά δυό fashions
ilos Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Η 2η photo είναι elite knight armor set copy pasta από DS1.😎 1
GjokerR Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 33 λεπτά πριν, ilos είπε Η 2η photo είναι elite knight armor set copy pasta από DS1.😎 chainmail δεν έχει ο elite knight ?
ilos Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, GjokerR είπε chainmail δεν έχει ο elite knight ? Ναι έχεις δίκιο, τα υπόλοιπα pieces είναι πιστά, θα πρέπει να βάλει level 2 chest piece. Πίσω στο loadout editing κατσου!
k4ts0u Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτός το έχει κάνει ωραίο, εγώ δεν έχω ξοδέψει σε customisation πολλά ακόμα, ψάχνω το meta πρώτα Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από k4ts0u
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα