Προς το περιεχόμενο

Μια ερώτηση-απορία πάνω στο λαπτοπ

Mrsmoke95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία . Άμα στο λαπτοπ μου έχω ένα αρχείο μια ταινία η οποία είναι 4Κ ανάλυση αλλά το λαπτοπ μου laggarei να την πεξει επιδει είναι πιο παλιό σε επεξεργαστή και ραμ κτλπ . Άμα το συνδέσω στην τηλεόραση με καλώδιο hdml , η οποία η τηλεόραση θα είναι 4K τελευταίας γενιάς . Θα κολλάει πάλι η ταινία ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 λεπτά πριν, karaLRS είπε

ναι.

βσλτην απευθείας στην τηλεόραση

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση . Αυτό θα κάνω αλά το μόνο θέμα μου είναι άμα η τηλεόραση από μόνη της διαβάζει το αρχείο με τον media player της αλλά ακόμα το πιο σημαντικό είναι να διαβάζει το αρχείο με το Subs

Αν συνδέσεις το λαπτοπ με hdmi απλά χρησιμοποιείς την τηλεόραση σαν οθόνη, πάλι η κάρτα γραφικών του λαπτοπ θα κάνει την επεξεργασία, οπότε σε υψηλή ανάλυση πάλι το ίδιο θα δείχνει. Αν το λαπτοπ και η τηλεόραση έχουν dlna δοκίμασε με αυτό. Διαφορετικά αν βάλεις το αρχείο σε ένα κοινόχρηστο φάκελο στο λαπτοπ, μπορείς να το παίξεις από την τηλεόραση αν η ταχύτητα του δικτύου το επιτρέπει ( ή βάλτο σε ένα usb και δοκίμασε). 

• Thanks 1

4 ώρες πριν, Mrsmoke95 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση . Αυτό θα κάνω αλά το μόνο θέμα μου είναι άμα η τηλεόραση από μόνη της διαβάζει το αρχείο με τον media player της αλλά ακόμα το πιο σημαντικό είναι να διαβάζει το αρχείο με το Subs

αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις.

είναι άπειρα τα μοντέλα τηλεοράσεων

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...