Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά,

Θα ήθελα να ρωτήσω όποιος έχει εμπειρία από την αγορά εργασίας τι δίνει μεγαλύτερη αξία στο βιογραφικό ;; Ένα καλό μεταπτυχιακό ή ένα σεμινάριο πιστοποίησης;

Προφανώς και τα δύο αλλά άμα το επέτρεπε το budget.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να βρεις δουλειά οι πιστοποιήσεις,  για να ανέβεις πολύ το μεταπτυχιακό. Πιστοποιήσεις μπορείς να κάνεις και στον ελεύθερο χρόνο σου, μεταπτυχιακό όμως όχι .

Φυσικά πρέπει να εχεις και προϋπηρεσία για να τα καταφέρεις αλλά σιγά σιγά 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, dante21 είπε

Καλησπέρα σας παιδιά,

Θα ήθελα να ρωτήσω όποιος έχει εμπειρία από την αγορά εργασίας τι δίνει μεγαλύτερη αξία στο βιογραφικό ;; Ένα καλό μεταπτυχιακό ή ένα σεμινάριο πιστοποίησης;

Προφανώς και τα δύο αλλά άμα το επέτρεπε το budget.

εαν εχεις το χρημα καντο- ειδικα σε Ι.Τ χώρο δινει γκαζια.

Επεξ/σία από APPLEGEEK
Δημοσ.

Για τι τομέα μιλάμε; εγώ που σπουδάζω μηχανικός πληροφορικής σκέφτομαι πως αξίζει περισσότερο να πάω για certifications cisco κλπ. Αν και απ οτι ακούγεται η σχολή μου θα γίνει πολυτεχνική οπότε θα μπει integrated masters

• Sad 1
Δημοσ.

Επίσης να προσθέσω,  όταν έχεις ένα cert τότε πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις με τη γνώση σου αλλιώς θα έχεις πρόβλημα. Εγώ δε θα έκανα Cisco, τα κλασσικά τουλάχιστον.  Θα έκανα κάτι σε Cloud vendor,  Cybersecurity και mobile device management. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο μπορώ να σε βοηθήσω. 

Δημοσ.

ευχαριστω καταρχάς για τις απαντήσεις σας

ο τομέας μου είναι τα οικονομικά και συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά και τραπεζικά 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dante21 είπε

ο τομέας μου είναι τα οικονομικά και συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά και τραπεζικά 

α δεν εχω ιδεα στον εν λογο τομεα. καλη τυχη

Δημοσ.
20 hours ago, splanis said:

Για τι τομέα μιλάμε; εγώ που σπουδάζω μηχανικός πληροφορικής σκέφτομαι πως αξίζει περισσότερο να πάω για certifications cisco κλπ. Αν και απ οτι ακούγεται η σχολή μου θα γίνει πολυτεχνική οπότε θα μπει integrated masters

ΠΑΔΑ εισαι; κλαμαααααα.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, dante21 είπε

Ένα καλό μεταπτυχιακό στο εξωτερικό είναι αρκετά χρήσιμο.

Δούλεψε 1-2 χρόνια και μετά βλέπεις ειδικότητα.

Στον τομέα των χρηματοοικονομικών είναι διάσημη η επαγγελματική πιστοποίηση του ACCA το οποίο είναι για απόφοιτους λυκείου που παίρνουν εξαιρέσεις σε ορισμένα μαθήματα εαν είναι πτυχιούχοι...

Δεν είναι αυτό που χρειάζεται η Ελληνική οικονομία, παρόλο που υπάρχουν αρκετές αγγελίες....  

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...