panosde Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σας, επειδή το προηγούμενο θέμα με το iherb είναι κλειστό, ήθελα να ρωτήσω στην επιλογή της Speedex χωρίς τελωνείο από iherb μπορείς να παραγγείλεις οσες συσκευασίες θέλεις η μέχρι 5 που ήταν παλιότερα που ήθελε την έγκριση από τον εοφ. Έχει κάνει κάποιος παραγγελία με αυτό το τρόπο? Οποίος θέλει κωδικό έκπτωσης BQG975 Ευχαριστώ πολύ
mar.pan. Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Παρέλαβε φίλη μου 6 συμπληρώματα με speedex χωρίς να της ζητήσουν εγκριση ΕΟΦ.
kukukali Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Κάρτα Eurobank δεν περνά ούτε PayPal ούτε κατευθείαν χρέωση. Επειδή έχω καιρό να παραγγείλω υπάρχει άλλος τρόπος εκτός το να φορτώσω το balance του PayPal?
spartak1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 47 λεπτά πριν, kukukali είπε Κάρτα Eurobank δεν περνά ούτε PayPal ούτε κατευθείαν χρέωση. Επειδή έχω καιρό να παραγγείλω υπάρχει άλλος τρόπος εκτός το να φορτώσω το balance του PayPal? Να βγάλεις μια κάρτα εξωτερικού
spartak1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, kukukali είπε Άλλες κάρτες εσωτερικού δεν περνάνε; Ισως περνάει η χρεωστική της Εθνικής. Αν έχεις δοκίμασε
maniacmansion Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Στις 16/5/2019 στις 10:27 ΜΜ, spartak1 είπε Ισως περνάει η χρεωστική της Εθνικής. Αν έχεις δοκίμασε Εγώ έτσι πληρώνω. Και στο πειπαλ, η εθνική περνάει.
Helioslolz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μισό για να καταλάβω τι πραγματικά ισχύει Πx: Μπορείς πλέον να κάνεις παραγγελία 4 αντικείμενων άνω τον 22€ (ας πούμε 30€ χωρίς τα μεταφορικά ) επιλέγεις την μέθοδο Speedex (+15€) και αυτά σου έρχονται κατευθείαν στο σπίτι χωρις να σταματήσουν στο τελωνείο? Η ισχύει ακόμα το όριο των 22€ και με την μέθοδο Speedex απλά διασφαλίζεις ότι δεν θα σταματήσουν το δέμα στο τελωνείο που συνεπάγεται επιπλέον χρήματα? Ας διευκρινίσει κάποιος τι από τα παραπάνω ισχύει Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από Helioslolz
panosde Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Στις 16/5/2019 στις 8:12 ΜΜ, kukukali είπε Κάρτα Eurobank δεν περνά ούτε PayPal ούτε κατευθείαν χρέωση. Επειδή έχω καιρό να παραγγείλω υπάρχει άλλος τρόπος εκτός το να φορτώσω το balance του PayPal? Και εγώ με εθνική δεν έχω θέμα. Τη Πειραιώς δεν δέχεται εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα