Kmour Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2000 Mages ama 8elete na katebasete kana Mp3 xoris na psaxneste kai na anoigete sunexia para8ira pou den stamatoun....pigenete edo:<BR>Audiofind.com<BR>Ante kai kala katebasmata
imported_Dimitris Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2000 Εγώ ψάχνω περισσότερο για ελληνικά mp3 αλλά σε όλες τις σελίδες που έχω πάει έχουν πάντα 5-6 σουξέ και αυτα δυσκολοκατέβατα. Έχω βρεί ελληνικά mp3 στο audiogalaxy.com και κατεβάζεις ένα μικρό προγραμματάκι το satelite και κατεβάζεις τα τραγούδια (ελληνικά και ξένα) κάτι σαν το napster.<BR
Kmour Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2000 Endiaferon fenete!...to site.Alla eroto...<BR>katebazi grigora?<BR>To audiofind me 2.5 eos 5kb/s
alzheimer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2000 'Εχω κατεβάσει κάμποσα τραγουδάκια από το audiogalaxy και με αρκετά καλές ταχύτητες ειδικά σε δημοφιλή κομματιά. Το μόνο προβλημα που έχω συναντήσει είναι ότι ορισμένα τραγούδια μου τα έχει κατεβάσει με επέκταση .tem με αποτέλεσμα να μην τα έχω στον playlist editor του winamp (τα ανοίγω από τον explorer)
smutsen Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2000 kmour 3ero to audiofind 1 1/2xrono.kala katevasmata alla mono gia gnostous artists.an akous kanena periergo eidos mousikis den vriskeis tpt(break bits gia paradeigma)<P>filika smutsen<BR
adi32 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2000 poly kalo to audiofind alla oti de vreite ekei tha to vreite sto :http://www.emp3finder.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.