Emaros Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Οσο αχρηστο και να ειναι (κατ'εμε) καποια features του facebook θα σου χρειαστουν. Το ιδανικο που λειτουργει για μενα -επικοινωνια με φιλους : viber (το messenger απο απορρητο ειναι κλάφτα, αλλα αν θες να επικοινωνεις με καθηγητες, κρατα το) -fb events, fb page κτλ : ενα ψευτικο fb account με 0 φιλους στο οποιο δεν θα κανεις add ουτε τον κολλητο σου Θα περνας πιο παραγωγικα τον χρονο σου και δεν θα γεμιζει το κεφαλι σου με αχρειαστες πληροφοριες (τι εφαγε, που πηγε, τι εκανε, τι πιστευει για την επικαιροτητα, ο καθε ακυρος). Αποτελει προβλημα και αποδεικνυεται μεσω επιστημονικων δημοσιευσεων, μελετων που το συνδεουν με εθισμο, μελαγχολια, χαμηλη αυτοεκτιμηση, κοινωνικο αγχος, καταθλιψη, κτλ. Εστω και λιγο να σε επηρεασει αρνητικα σε κατι απτα παραπανω, δεν αξιζει, προφανως. 1
kolumvitis Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Emaros είπε Οσο αχρηστο και να ειναι (κατ'εμε) καποια features του facebook θα σου χρειαστουν. Το ιδανικο που λειτουργει για μενα -επικοινωνια με φιλους : viber (το messenger απο απορρητο ειναι κλάφτα, αλλα αν θες να επικοινωνεις με καθηγητες, κρατα το) -fb events, fb page κτλ : ενα ψευτικο fb account με 0 φιλους στο οποιο δεν θα κανεις add ουτε τον κολλητο σου Θα περνας πιο παραγωγικα τον χρονο σου και δεν θα γεμιζει το κεφαλι σου με αχρειαστες πληροφοριες (τι εφαγε, που πηγε, τι εκανε, τι πιστευει για την επικαιροτητα, ο καθε ακυρος). Αποτελει προβλημα και αποδεικνυεται μεσω επιστημονικων δημοσιευσεων, μελετων που το συνδεουν με εθισμο, μελαγχολια, χαμηλη αυτοεκτιμηση, κοινωνικο αγχος, καταθλιψη, κτλ. Εστω και λιγο να σε επηρεασει αρνητικα σε κατι απτα παραπανω, δεν αξιζει, προφανως. αυτές τις μέρες δεν έχω μπει καθόλου insta γιατί βαριόμουν να δω σούβλες και χαζά stories, οπότε όλο αυτό θα ήθελα να το βγάλω από τη ζωή μου. Το fb δν ειναι τοσο ενοχλητικο απο αυτη την αποψη το insta ειναι εκτος ελέγχου (αλλά και εκεί το ψιλοκοιτάω γιατί βλέπω περιστατικά σχετικά με τη δουλειά μου αλλά λιγότερο χρήσιμο από το φβ για μενα)
ritchie77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Εγω το χρησιμοποιω λογω δουλειας και που και που εχω και τα τυχερα μου
Vangelis_D9 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ καλό το ερώτημα που έθεσε ο Κολυμβητής. Κι εγώ πριν λίγο καιρό το σκεφτόμουν να το κλείσω το προφίλ μου αλλά υπερίσχυσε η χρηστικότητα που μου προσφέρει το φατσομπούκι. Και στα επαγγελματικά και στα χόμπι. Έκανα το εξής απλό: περιόρισα δραστικά τους "φίλους" (οι ποιοί;;;;), την πολλή πολιτική τοξικότητα της επικαιρότητας που έπεφτα κι εγώ μέσα χωρίς όμως να θυσιάσω τα σχόλια που θέλω να κάνω πάντα εστιασμένα, πιο καλή αλληλεπίδραση με άτομα που το αξίζουν κι ας μην του γνωρίζω όλους και γενικά ακόμα και τώρα αποζητώ την ισορροπία. Το ζήτημα είναι η χρήση του, αν το παρακάνεις σε ρουφάει και αυτοξεφτιλίζεσαι στον κόσμο. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από Vangelis_D9 1
tritonas00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, kolumvitis είπε Δεν συμπαθώ το FB 16 ώρες πριν, kolumvitis είπε Όμως αν σβήσω το φβ αφου δεν το συμπαθεις γιατι εκανες λογαριασμο?
Froskeas Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, tritonas00 είπε αφου δεν το συμπαθεις γιατι εκανες λογαριασμο? Γιατί λατρεύει να το μισεί, ευλεπιστώντας πως κάποτε θα έχει τα κότσια να το σβήσει
giorgosvet Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Ειδα στο τιτλο του θεματος <φβ> και νομιζα εννοουσε φωτοβολταικο!!!
Kostasspil Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 23 minutes ago, tritonas00 said: αφου δεν το συμπαθεις γιατι εκανες λογαριασμο? Ε μπορει οταν τον εφτιαξε, να το συμπαθουσε
gokuthelegend Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 56 λεπτά πριν, tritonas00 είπε αφου δεν το συμπαθεις γιατι εκανες λογαριασμο? Πρώτα δοκιμάζεις κάτι και μετά βγάζεις συμπέρασμα.
kolumvitis Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, tritonas00 είπε αφου δεν το συμπαθεις γιατι εκανες λογαριασμο? γιατί ήμουν σε ένα μεταπτυχιακό που οι διαλέξεις δεν ανέβαιναν στο eclass, τις έπαιρνε ένας φοιτητής και τις ανέβαζε ο ίδιος, γινόντουσαν αλλαγλες στο πρόγραμμα και ήταν ότι πιο άμεσο υπήρχε, είχαμε ομαδικές εργασιες και έπρεπε κάπως να μιλάμε για να συγχρονιστούμε και γενικά δεν την πάλευες χωρίς να έχεις λογαριασμό εκεί. Και μετά άρχιζαν οι προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις, ότνα βγήκαν τα θέματα των διπλματικών έπρεπε να τα συζητήσουμε όλοι μάζι γιατί κάποιοι τα έιχαν προσυμφωνήσει (τραγικό) με κάποιους καθηγητές οπότε έπρεπε να ψάξεις ποιο είχε μείνει ελεύθερο και διάφορα άλλα. Ήταν απαραίτητο και για αντίστοιχους λόγους ακόμα είναι δυστυχώς.
NT1G Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Ναι και; Αν το χρησιμοποιήσεις μόνο για αυτά και τίποτα άλλο, τι θα γίνει που θα υπάρχει το προφίλ; Θα δει τα θέματα των εξετάσεων ο Μάρκος και θα το πει στον καθηγητή;
Vikonia Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Εγω να πω απλά πως το σκεφτόμουν μέχρι που ανακάλυψα πως έχω κανει σε πολλά άλλα site signup with facebook account. Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως δεν έχω ιδέα σε ποια, και δεν έχω ιδέα αν μετα θα μπορώ να μπαίνω
sensai Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 αν είναι να σου κάνει την ζωή δύσκολη γιατί να το κλείσεις. κράτα το για όσο σου είναι χρήσιμο. δεν σε υποχρεώνει κανείς να έχεις ενεργό προφίλ ή να παρακολουθείς οτιδήποτε ανεβαίνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Κι εγώ έχω σκεφτεί να διαγράψω το facebook που έχω, πλέον το χρησιμοποιώ κυρίως μόνο για να βλέπω ποστ σχετικά με τη σχολή μου. Μόλις πάρω το πτυχίο, είναι σίγουρο ότι θα διαγράψω το λογαριασμό. Με τους περισσότερους φίλους μου μιλάμε μέσω messenger ή viber εξάλλου. Και γενικότερα, το facebook μοιάζει να έχει παρακμάσει κάπως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα