papastr0umf Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Καλησπερα και χρονια πολλα, χαλασε, φιλου, εξωτερικος σκληρος δισκος 2.5 αρης, και τωρα τα windows τον "βλεπουν" σαν RAW και προτεινουν να γινει format. Τον ανοιξα και τον τοποθετησα με SATA συνδεση, αλλα παλι τα ιδια. Ο ιδιος του θελει απεγνωσμενα τα δεδομενα, και του προτεινα να τον στειλει σε εταιρεια ανακτησης δεδομενων. Εχει κανεις καποια σχετικη εμπειρια? Δεν εχω ασχοληθει ποτε με κατι τετοιο, το μονο που ξερω ειναι οτι οι τιμες ξεφευγουν.
techartware Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Πιθανών με ένα πρόγραμμα αποκατάστασης δεδομένων πχ stellar θα μπορέσει να ανακτήσει τα δεδομένα.
neo80 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ή με το mini tool data recovery ή με το data wizard recovery επίσης ρίξε μια ματιά εδώ & εδώ επιπλέον μπορεί να γίνει reballing ή reflow μην τη βάλεις στο φούρνο όμως οκ; Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από neo80 1
papastr0umf Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 καλημερα, ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολοι, θα ριξω μια ματια κ θα δοκιμασω τα software που προτεινετε, ποτε δεν ξερεις
smpt Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 υπάρχουν εταιρίες ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα και έξω. https://www.google.gr/search?safe=active&source=hp&ei=QgXHXPqeE-zkrgSQraiICQ&q=ανακτηση+δεδομενων&oq=ανακτησ&gs_l=psy-ab.1.0.0l10.618.3136..4134...0.0..0.187.1131.0j8......0....1..gws-wiz.....0..35i39j0i131.FMmDWR6VoaM Αλλά να είσαι προετοιμασμένος, τα χρήματα που θα ζητήσουν μπορεί είναι τα θεωρήσεις πολλά
papastr0umf Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, smpt είπε υπάρχουν εταιρίες ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα και έξω. https://www.google.gr/search?safe=active&source=hp&ei=QgXHXPqeE-zkrgSQraiICQ&q=ανακτηση+δεδομενων&oq=ανακτησ&gs_l=psy-ab.1.0.0l10.618.3136..4134...0.0..0.187.1131.0j8......0....1..gws-wiz.....0..35i39j0i131.FMmDWR6VoaM Αλλά να είσαι προετοιμασμένος, τα χρήματα που θα ζητήσουν μπορεί είναι τα θεωρήσεις πολλά Ναι το γνωριζω και εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που τα αναφερθεντα ποσα ηταν της ταξεως 400-800 ευρω αλλα αν τα προγραμματα που αναφερανε οι συμφορουμιτες παραπανω δεν κανουν δουλεια θα καταφυγω σε κατι τετοιο ο αρχικος σκοπος του thread ηταν, να μου πει καποιος την εμπειρια του που ειχε παρε-δωσε με καποια τετοια εταιρεια, και ισως, γιατι οχι, να προτεινει και καποια συγκεκριμενη. Ευχαριστω για την πληροφορια παραυτα, διοτι σε αναφορα της κοστολογησης ανακτησης ολοι παθαινουν ενα μινι εγκεφαλικο
smpt Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 η tictak και η datarecall είναι παλιές εταιρείες στον χώρο με συνεργασίες στο εξωτερικό. Πολύ παλιά που είχα στείλει πελάτη μου στην πρώτη είχε μείνει ευχαριστημένος. Το πρόβλημα είναι ότι για να απευθυνθείς σε αυτές τις εταιρείες πρέπει να καίγεσαι πραγματικά. Εκεί πατάνε και έχουν μεγάλες τιμές, εξωπραγματικές αν δεν είσαι εταιρεία. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, χρειάζεται τεχνογνωσία και παρακαταθήκη σε hardware για να αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Εγώ μπορώ να αναλάβω να σου κάνω την ανάκτηση των αρχείων σου οικονομικά. Αν σε ενδιαφέρει επικοινώνησε μαζί μου.
M@dB0x Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 On 05/05/2019 at 20:55, linuxaki said: Εγώ μπορώ να αναλάβω να σου κάνω την ανάκτηση των αρχείων σου οικονομικά. Αν σε ενδιαφέρει επικοινώνησε μαζί μου. Ολοι μπορουμε να κανουμε την ανακτηση φιλε, γιατι εδω ειναι φορουμ για να βοηθαμε και οχι για να βρισκουμε πελατες.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/5/2019 στις 11:08 ΠΜ, M@dB0x είπε Ολοι μπορουμε να κανουμε την ανακτηση φιλε, γιατι εδω ειναι φορουμ για να βοηθαμε και οχι για να βρισκουμε πελατες. Δεν είναι μια απλή δουλειά που μπορεί να την κάνει ο καθένας θέλει τεχνογνωσία και εξοπλισμό για σωστή ανάκτηση για να μην γίνει ζημιά στο δίσκο και στα δεδομένα. Αν ήταν κάτι απλό να βοηθήσω αλλά στην περίπτωση του χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις, εξοπλισμός και πιθανόν ανταλλακτικά. Και στο να πάει σε μια εταιρία ανάκτησης που ζητούν από 300 και πάνω είπα να βοηθήσω. Επίσης, δεν έχει τον εξοπλισμό για να του πω τι να κάνει. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
M@dB0x Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 δλδ θες να μας πεις οτι εχεις και φουρνο αερα στο σπιτι? Φιλε εδω δε ψαχνουμε για πελατες. Και δε θες να βοηθησεις............... καναν αγανακτισμενο ψαχνεις να βγαλεις κανα 50ρικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, M@dB0x είπε δλδ θες να μας πεις οτι εχεις και φουρνο αερα στο σπιτι? Φιλε εδω δε ψαχνουμε για πελατες. Και δε θες να βοηθησεις............... καναν αγανακτισμενο ψαχνεις να βγαλεις κανα 50ρικο. Πρώτα από όλα είμαι επαγγελματίας και δεν μιλάω για δουλειά στο σπίτι. Έχω όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται. Και δεν έχω ανάγκη από κανένα 50αρικο που λες γιατί δεν είναι του τύπου μου ότι αρπάξουμε και δεν είμαι ερασιτέχνης αλλά επαγγελματίας . Επομένως πως μπορώ να βοηθήσω χωρίς να έχει τον εξοπλισμό να το κάνει. Αν τώρα έχει επαγγελματικό εξοπλισμό από τόσα χρήματα σπίτι του ας με ενημερώσει να τον βοηθήσω τηλεφωνικά.
theoilia Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το καλοκαίρι μου χάλασε μία CF κάρτα με μία φωτογραφική δουλειά μέσα που δεν γινόταν να μην ανακτήσω τις φωτογραφιες.Μιας και μένω στα βόρεια της χώρας μας απευθύνθηκα στην Northwind που έχει κατάστημα και στην Θεσσαλονίκη.Η διαδικασία ήταν η : άφησα την κάρτα και μετά από 10 μέρες περίπου και χωρίς κόστος μου έστειλαν μικρογραφίες των φωτογραφιών και αφού είδα πως ήταν και αυτές που ήθελα έδωσα το οκ και προχώρησαν στην ανάκτηση.Κόστος 500€ + ΦΠΑ αλλά ήταν κρίσιμο για μένα να πάρω αυτές τις φωτογραφίες.Το κόστος ήταν τόσο μεγάλο γιατί όπως μου εξήγησαν οι CF κάρτες είναι δύσκολο να αναγνωστούν.Απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες τους αλλά δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ μου.... Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από theoilia 1
M@dB0x Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 21 hours ago, linuxaki said: Πρώτα από όλα είμαι επαγγελματίας και δεν μιλάω για δουλειά στο σπίτι. Έχω όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται. Και δεν έχω ανάγκη από κανένα 50αρικο που λες γιατί δεν είναι του τύπου μου ότι αρπάξουμε και δεν είμαι ερασιτέχνης αλλά επαγγελματίας . Επομένως πως μπορώ να βοηθήσω χωρίς να έχει τον εξοπλισμό να το κάνει. Αν τώρα έχει επαγγελματικό εξοπλισμό από τόσα χρήματα σπίτι του ας με ενημερώσει να τον βοηθήσω τηλεφωνικά. Και ομως, μονο ερασιτεχνης δειχνεις να εισαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, M@dB0x είπε Και ομως, μονο ερασιτεχνης δειχνεις να εισαι. Λέγε ότι θες δεν με ξέρεις προσωπικά ούτε τη δουλειά μου, οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσω να μιλάω μαζί σου. Και αφού πιστεύεις ότι μπορεί να το κάνει ο καθένας βοήθησε τον να τα ανακτήσεις εσύ δωρεάν μια και θεωρείς ότι είσαι επαγγελματίας και ξέρεις, ενώ εγώ που κάνω ανάκτηση αρχείων πανελλαδικά σε επιχειρήσεις είμαι άσχετος. Το παιδί ψάχνει μια εταιρία ανάκτησης δεδομένων και απλά έτυχε το είδα είπα να βοηθήσω αν θέλει για να μην πληρώσει τα μαλλιοκέφαλα του και δεν με ενδιαφέρει κιόλας να βρω πελάτες από εδώ μέσα, οι πελάτες λιανικής και χονδρικής που έχω πανελλαδικά μου φτάνουν. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα