Προς το περιεχόμενο

cut -paste στο δεξι κλικ

bahamut_zero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωριζω τους τροπους για cut/paste natively στο macOS. Αυτο που ψαχνω ειναι μια εφαρμογη, την οποια ειχα καποτε αλλα με καποιο restore χαθηκε, η οποια εβαζε το cut στο δεξι κλικ, της οποιας ομως δεν θυμαμαι το ονομα, και δεν εχω καταφερει να την βρω οσο κι αν εψαξα. Εχει κανεις να προτεινει κατι;

merci 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

Γνωριζω τους τροπους για cut/paste natively στο macOS. Αυτο που ψαχνω ειναι μια εφαρμογη, την οποια ειχα καποτε αλλα με καποιο restore χαθηκε, η οποια εβαζε το cut στο δεξι κλικ, της οποιας ομως δεν θυμαμαι το ονομα, και δεν εχω καταφερει να την βρω οσο κι αν εψαξα. Εχει κανεις να προτεινει κατι;

merci 

http://letmegooglethat.com/?q=mac+os+x+cut+and+paste+right+click+option (δες το video)

15 hours ago, bahamut_zero said:

merci 

Extra Finder αλλά πρέπει να κάνεις disable το SIP. Δεν ξέρω αν αξίζει. Τα Keyboard Shortcuts δεν σου κάνουν; (cmnd+C - option+cmnd+V). 

13 minutes ago, natural_sgf said:

Δεν δουλεύει το link. 

27 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Extra Finder αλλά πρέπει να κάνεις disable το SIP. Δεν ξέρω αν αξίζει. Τα Keyboard Shortcuts δεν σου κάνουν; (cmnd+C - option+cmnd+V). 

Δεν δουλεύει το link. 

Μια χαρά δουλευει το link.

41 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Περίεργο. Ούτε Safari ούτε Chrome το ανοίγουν στο iPhone. Ούτε με κλικ ούτε με copy link address. 

Και σε εμένα ανοίγει κανονικά, σε pc με chrome. 

αλλά το link απλά σου ανοίγει αναζήτηση στο google. Τα Mac δεν έχουν από μόνα τους "cut", θα πρέπει να περάσεις κάποιο πρόγραμμα, όπως το XtraFinder ή το TotalFinder ή να αλλάξεις Finder, π.χ. ForkLift ή Pathfinder. Το XtraFinder είναι δωρεάν, αλλά απαιτεί να απενεργοποιήσεις το SIP.

ουτε σε εμενα δουλευει στο mac. Εκτος απο extrafinder/total finder δεν εχουμε τπτ ε; Αυτα ξεχασα να πω πως τα ειχα υποψιν, και δεν εψαχνα αυτα. Σε καθε περιπτωση ευχαριστω

15 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

ουτε σε εμενα δουλευει στο mac. Εκτος απο extrafinder/total finder δεν εχουμε τπτ ε; Αυτα ξεχασα να πω πως τα ειχα υποψιν, και δεν εψαχνα αυτα. Σε καθε περιπτωση ευχαριστω

Μόνο αν πας σε λύση άλλου Finder, π.χ. ForkLift ή Pathfinder.

Θα μπορούσες ίσως να κάνεις κάτι με το Automator

https://www.youtube.com/watch?v=JuyrM-ZEp4g

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...