StelikosV13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Καλησπερα παιδια!Κατοικω μονιμα στη Γερμανια!Την προηγουμενη εβδομαδα ετυχε να με βγαλει το σταθερο ρανταρ φωτο γιατι πηγαινα με 70χλμ κ το οριο ηταν 50χλμ!Ξερεις καποιος να μου εξηγησει τι παιζει?Ερχετε φωτο στο σπιτι η μονο προστιμο?Η φωτο δειχνει κ προσωπα η μονο τη πινακιδα?Μπορο να πω οτι οδηγουσε η γυναικα μου?Σε ποσο καιρο περιπου ερχονται οι κλησεις για τετοιου ειδους παραβασεις?Ευχαριστω πολυ!
1988panos2171 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Έχω δει φωτογραφία από Γερμανικό ραντάρ ταχύτητας και ναι ο οδηγός φαινόταν πεντακάθαρα. Στο σπίτι έρχεται η φωτό που φυσικά δηλώνει το πρόστιμο.
StelikosV13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Και πρεπει μετα να παω απο εκει για να πληρωσω?
asmilon Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να το φερω σε αντιδιαστολη με την Μπανανια μας, επειδη στη Γερμανια το προστιμο θα ερθει και θα αναγκαστει να το πληρωσει ο παραβατης, τα ορια ταχυτητας πλεον θα φαινονται σαν "προτεινομενες" ή "μεγιστες" ταχυτητες; Και να ξεχαστει την πρωτη φορα, οταν το προστιμο θα ξαναερθει και την δευτερη και την τριτη φορα, νομιζω πως ο ορισμος των οριων ταχυτητας θα ειναι πολυ σαφης. Και ετσι χτιζεται οδηγικη παιδεια. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από asmilon
zx1234r Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Γιατί δεν ρωτάς κάποιο Γερμανό να σου πει περισσότερα? 1
palawiaris Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα είναι ασπρόμαυρη φωτογραφία που θα φαίνεται ο οδηγός και η πινακίδα,τίποτε άλλο. Δεν σε παίρνει να πεις ψέματα ότι ήταν άλλο άτομο,δεν είναι μλκς.Θα σε τρέξουν σε δικαστήριο.Και υπάρχει νόμος στο γερμανιστάν αν δεν πλερώσεις πρόστιμο που έχει σχέση με τροχαία πταίσματα,πας μέχρι και φυλακή. Ακόμα και για 400 ευρώ πας 2 βδομαδούλες αδειούλα στην στενή. Για υπέρβαση ορίου εντός πόλης για 11-15 χλμ είναι 25 ευρά.Για 16-20 είναι 35 ευρά. Αν είχες 20 χλμ παραπάνω όπως το είδες, τότε να υπολογίζεις μείον 3-4 χλμ που χάνουν πάντα οι ταχογράφοι και κανα -5% που σου χαρίζουν δεν ξέρω γιατί...υπολόγιζε κανα 25άρι ευρά οριακά πάντα,αλλιώς 35. Θα το πλερώσεις είτε online banking,είτε με Überweisung όπως τα λέτε εσείς εκεί.. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από palawiaris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα