Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετά εξειδικευμένη ερώτηση και θα μαι υπόχρεος αν κάποιος μπορεί να δώσει λύση. 

Χρησιμοποιώ τη rugged armor θήκη της spigen για το s9+ αλλά επειδή πιάνει και ένα μικρό μέρος της οθόνης, ο,τι προστασία οθόνης και να βαλω, την "πετάει".

Υπάρχει κάποιο τζάμι που να συνεργάζεται με τη συγκεκριμένη θήκη ή πρέπει να αλλάξω θήκη αναγκαστικά ;

Διάβασα ότι το γυαλί της ίδιας εταιρίας συνεργάζεται με τη θήκη αλλά είδα άσχημα σχόλια

https://www.skroutz.gr/s/16119786/Spigen-GLAS-tR-Curved-Full-Face-Tempered-Glass-Black-Galaxy-S9.html?from=drop

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Έχω ένα S9+ και θα εκτιμούσα την βοήθεια σας στο θέμα του tempered. Έχω βάλει το Spigen Glass TR Curved. Εφαρμογή εύκολη και καλή χωρίς φουσκάλες. Αλλα από την στιγμή που το έβαλα χάθηκε η απόκριση του κινητού. Αναγκάζομαι να διπλοπατάω ή να τριπλοπατάω για να γίνει μια ενέργεια και είναι πολύ κουραστικό. Να σκεφτείτε ότι για αυτό τον λόγο σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάω σε xiaomi mi9 που έχει επίπεδη οθόνη για να ησυχάσω. Από την άλλη δεν θέλω να το αφαιρέσω γιατί στην 1η πτώση θα χαιρετήσω την οθόνη. Έβγαλαν και την ρύθμιση της ευαισθησίας της οθόνης που είχαν τα S λες και δεν ήξεραν το πρόβλημα με τα κυρτά τζαμάκια. 

Πάντως η αλήθεια είναι ότι το ίδιο τζαμάκι στο S8 που το ειχα δεν μου δημιουργούσε πρόβλημα και λειτουργούσε μια χαρά. Αν μπορείτε να μου δώσετε λύση αλλιώς θα το δώσω γιατί αν και άριστο κινητό δεν αντέχεται η απόκριση. Είναι σαν να έχω κινεζοκινητό 10ετίας της πλάκας.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jd-chalk είπε

Καλησπέρα παιδιά

Έχω ένα S9+ και θα εκτιμούσα την βοήθεια σας στο θέμα του tempered. Έχω βάλει το Spigen Glass TR Curved. Εφαρμογή εύκολη και καλή χωρίς φουσκάλες. Αλλα από την στιγμή που το έβαλα χάθηκε η απόκριση του κινητού. Αναγκάζομαι να διπλοπατάω ή να τριπλοπατάω για να γίνει μια ενέργεια και είναι πολύ κουραστικό. Να σκεφτείτε ότι για αυτό τον λόγο σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάω σε xiaomi mi9 που έχει επίπεδη οθόνη για να ησυχάσω. Από την άλλη δεν θέλω να το αφαιρέσω γιατί στην 1η πτώση θα χαιρετήσω την οθόνη. Έβγαλαν και την ρύθμιση της ευαισθησίας της οθόνης που είχαν τα S λες και δεν ήξεραν το πρόβλημα με τα κυρτά τζαμάκια. 

Πάντως η αλήθεια είναι ότι το ίδιο τζαμάκι στο S8 που το ειχα δεν μου δημιουργούσε πρόβλημα και λειτουργούσε μια χαρά. Αν μπορείτε να μου δώσετε λύση αλλιώς θα το δώσω γιατί αν και άριστο κινητό δεν αντέχεται η απόκριση. Είναι σαν να έχω κινεζοκινητό 10ετίας της πλάκας.

Έχει ξανά τύχη να ακούσω για το συγκεκριμένο θέμα του S9+ μετά όμως από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θεωρείς ότι φταίει το τηλ και όχι το τζαμάκι δηλαδή? Δεν κατάλαβα.

Κάποια πρόταση? να δοκιμάσω κάποιο άλλο?

Επεξ/σία από jd-chalk
Δημοσ.

Την ρυθμιση της ευαισθησίας δε νομιζω να την εβγαλαν. Την ειχα στο S9+ και την εχω και τωρα στο S10+. Ρυθμισεις - εμφανιση - ευαισθησια αφης.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, asemnos είπε

Την ρυθμιση της ευαισθησίας δε νομιζω να την εβγαλαν. Την ειχα στο S9+ και την εχω και τωρα στο S10+. Ρυθμισεις - εμφανιση - ευαισθησια αφης.

Έχω το s9+, και επιβεβαιώνω ότι υπάρχει κανονικά η ρύθμιση

Δημοσ.
12 ώρες πριν, jd-chalk είπε

θεωρείς ότι φταίει το τηλ και όχι το τζαμάκι δηλαδή? Δεν κατάλαβα.

Κάποια πρόταση? να δοκιμάσω κάποιο άλλο?

Το τζάμι φταίει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Symbad είπε

Έχω το s9+, και επιβεβαιώνω ότι υπάρχει κανονικά η ρύθμιση

ναι πράγματι έχεις δίκιο. Έβλεπα κάτι βιντεάκια youtube και το έψαχνα αλλού. Να φανταστείτε ότι και από τη Samsung που επικοινώνησα σήμερα μου είπαν πως έχει καταργηθεί. Καλά άσχεετοι είναι? Ζητώ συγνώμη για την παραπληροφόρηση. Το ενεργοποίησα και επιφυλάσσομαι για να σας πω σύντομα αν έκανε δουλειά. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από jd-chalk
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, jd-chalk είπε

ναι πράγματι έχεις δίκιο. Έβλεπα κάτι βιντεάκια youtube και το έψαχνα αλλού. Να φανταστείτε ότι και από τη Samsung που επικοινώνησα σήμερα μου είπαν πως έχει καταργηθεί. Καλά άσχεετοι είναι? Ζητώ συγνώμη για την παραπληροφόρηση. Το ενεργοποίησα και επιφυλάσσομαι για να σας πω σύντομα αν έκανε δουλειά. Ευχαριστώ

Ο υπαλληλος της Samsung που σου ειπε οτι καταργηθηκε να αλλαξει δουλεια. 

Να το πει καποιος που δεν εχει το κινητο, να το πει καποιος που εχει το κινητο και δεν το προσεξε αλλά να το πει υπαλληλος της Samsung παει πολυ.

Δημοσ.

Ετοιμος ημουν να πεταξω το τζαμακι και να ειμαι χωρις αυτο μεχρι που τυχαια ανακαλυψα την ευαισθησια οθονης.Απο τοτε ολα αψογα.

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, το συγκεκριμενο τζαμακι το φοραγα στο S9+. Μια χαρα ηταν για dot matrix. Καπου στο 6μηνο εκανε ένα ραγισμα στη μεση γυρω στους 2 ποντους, χωρις να πεσει. Εμεινε ετσι για λιγους μηνες χωρις να δημιουργησει πρόβλημα και επειτα αντικατασταθηκε από τη μεμβρανη που βγαζει η spigen.

Δημοσ.

τελικά με την ενεργοποίηση της ευαισθησίας όλα καλά. Παιδιά ευχαριστώ γιατί ήμουν έτοιμος να το πουλήσω χάνοντας χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...